Beauty

Mijn favorieten van de HEMA kerstcollectie

24 december 2012

HEMA kerstcollectie
Heb je nu nog steeds geen idee wat je met je make-up gaat doen de komende kerstdagen dan heb ik vandaag een leuke last minute budget beauty shoptip voor je uit de HEMA kerstcollectie van dit jaar. Dan kan je mooi vandaag nog even naar de winkel toe (of zelfs tijdens de kerstdagen zelf, want sommige filialen zijn dan gewoon geopend). Zo kan je voor een zacht prijsje je make-up look helemaal in de kerstsfeer brengen! Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches en reviews.
HEMA kerstcollectie

HEMA kerstcollectie
Laat ik beginnen met twee mooie nagellakjes, op de foto’s zie je links 824 en rechts 821, waarvan 824 mijn favoriet is en die zie je hierboven op de nagels. Het is een prachtige klassiekrode nagellak die in 2 laagjes dekt en perfect staat met de feestdagen. Ik vind de lakjes van HEMA altijd prettig lakken en er zijn elk seizoen weer leuke nieuwe kleurtjes te vinden voor slechts €2,50 per stuk (11ml).
HEMA kerstcollectie

HEMA kerstcollectie
Nog 2 prachtige items uit de kerstcollectie zijn voor mij de blushes. Niet alleen is het printje prachtig, ook de blushes zelf zijn geweldig mooi. Er zit maar liefst 9 gram blush in elke verpakking dus daar kan je lekker mee vooruit! Links zie je 06 Rose Nude, een frisse perzikroze kleur,  en rechts zie je 05 Rose Pink, een frisroze kleur. Beide blushes laten een mooie glow achter op de huid en de pigmentatie is meer dan prima. Deze blushes zijn verkrijgbaar voor €5,50 per stuk.
HEMA kerstcollectie

HEMA kerstcollectie
Ben je niet vies van een shimmertje hier en een glittertje daar dan zijn de Pearl Drops (€6,00) echt wat voor jou. Je schudt het flesje even goed voor gebruik en hebt dan slechts één druppel nodig om het resultaat zoals op mijn hand te verkrijgen. Met het kleine flesje kan je dus een lange tijd vooruit. Mooi voor op de jukbeenderen, gedept over een matte ooglook, vermengd met je bodylotion voor op je decolleté en dergelijke. Love it!

Verder vind je in de kerstcollectie ook de volgende items terug:
– Shiny lipbalms (€3,50)
– shimmering powder (€8,00)
– glitter mascara/eyeliner (€3,75)
– black arabix mascara (€5,00)
– arabic goldliner (€3,50)
– nail patches (€3,00)
– quilted make-uptasje (€5,25).

De producten zijn natuurlijk ook mooi om te gebruiken met andere feestjes (zoals oud & nieuw) en zoals je ziet hoeft een feestelijke touch aan je make-up helemaal niet veel te kosten.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Mariel
    Reply Mariel 27 december 2012 at 21:17

    De blushes vind ik enorm mooi!

  • Avatar van Liesbeth (candyandtreats)
    Reply Liesbeth (candyandtreats) 26 december 2012 at 12:51

    Oe, die Pearl drops lijken we wel wat als highlighter, ik gebruik een oude pearl lipstick daarvoor, doet het hem ook wel erg goed maar dit lijkt toch handiger :-)

    <3

  • Avatar van Fleur
    Reply Fleur 26 december 2012 at 11:35

    Weet jij wat er is gebeurd met de fijne nieuwe kwasten van de Hema? Die met een witte handvat. Die hadden ze sinds een poosje nieuw liggen id winkel maar toen ik ging kijken toen de verbouwing klaar was (met die soort beauty shop) zag ik ze nergens meer. En begreep dat die echt erg fijn zijn voor budget kwasten.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 27 december 2012 at 10:10

      Ik heb eigenlijk geen idee, ik heb er de laatste keren helemaal niet op gelet. Je zou HEMA ervoor kunnen mailen als je ze echt niet meer ziet liggen? Het zou zonde zijn als deze nieuwe kwasten nu alweer uit het assortiment zijn..

  • Avatar van Miss Sentinelli
    Reply Miss Sentinelli 24 december 2012 at 23:33

    Wow, dat nagellakje is echt super mooi :)

  • Avatar van jana
    Reply jana 24 december 2012 at 20:08

    Die pearl drops zijn mooi :D x

  • Avatar van Vera
    Reply Vera 24 december 2012 at 17:16

    De blushes lijken mij wel wat! Echt mooie, subtiele kleurtjes :)

  • Avatar van Cornelia
    Reply Cornelia 24 december 2012 at 16:59

    Die rode nagellak van hema heeft mijn zus ook, ze is daar helemaal gek op! Die shimmer kan wel mooi zijn voor de feestdagen, maar op normale dagen zou ik ze niet zomaar dragen. Ik vind de blush van de hema wel mooi gepresenteerd, maar de kleur vind ik niet zo heel mooi maar mischien is het ander als je het op je gezicht hebt, dan op de handen. :)
    Liefs,
    Cornelia

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 27 december 2012 at 10:14

      Ze zijn op het gezicht een stukje zachter van kleur doordat je ze dan aanbrengt met een kwast, echt kleurtjes die iedereen wel kan hebben denk ik :)

  • Avatar van Moniek
    Reply Moniek 24 december 2012 at 16:14

    Die blushes zijn echt geweldig!

  • Avatar van Lin
    Reply Lin 24 december 2012 at 14:59

    Ik heb de peach blush ook en ben daar erg blij mee! Mooi product is het <3

  • Avatar van femketje
    Reply femketje 24 december 2012 at 14:25

    ik heb zelf de peachy blush en ik ben er helemaal verliefd op :3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.