Fashion

Plussize christmas outfits… Miss Etam!

21 december 2012

Plussize christmas outfits... Miss Etam!

De afgelopen weken heb ik elke vrijdag een artikel online gezet met verschillende leuke outfit- en shoppingtips om inspiratie op te kunnen doen voor de aankomende feestdagen. Eerder waren ASOS en Wehkamp aan de beurt, vandaag een (web)winkel die we allemaal wel kennen: Miss Etam. Het duurt nu niet lang meer want over enkele dagen is het al kerst. Geen probleem voor het shoppen bij Miss Etam, want er zijn genoeg filialen in Nederland te vinden om ‘live’ te kunnen passen & shoppen en als je vandaag je bestelling plaatst in de webwinkel dan heb je deze waarschijnlijk ook nog op tijd in huis. Kijk mee naar de feestelijkste items uit de webwinkel die ik voor jullie selecteerde.

Plussize christmas outfits... Wehkamp! Plussize christmas outfits... Wehkamp! Plussize christmas outfits... Wehkamp! Plussize christmas outfits... Wehkamp! Plussize christmas outfits... Wehkamp! Plussize christmas outfits... Wehkamp! Plussize christmas outfits... Wehkamp! Plussize christmas outfits... Wehkamp! Plussize christmas outfits... Wehkamp! Plussize christmas outfits... Wehkamp! Plussize christmas outfits... Wehkamp! Plussize christmas outfits... Wehkamp! Plussize christmas outfits... Wehkamp! Plussize christmas outfits... Wehkamp! Plussize christmas outfits... Wehkamp! Plussize christmas outfits... Wehkamp! Plussize christmas outfits... Wehkamp!
Of je nu kiest voor een meer klassieke outfit, helemaal op chique wil gaan òf het net iet meer casual aanpakt: zoals je ziet is er bij Miss Etam meer dan genoeg keus in de pluscollectie. Het is ook maar net hoe je een kledingstuk combineert en afmaakt met accessoires. Zo kan je de langere, zwarte dubbeltop (het 12e item hierboven) chique maken met een zwarte pantalon/panty/legging, pumps en klassiekere sieraden, maar maak je het weer helemaal ‘jong’ door het te combineren met een gekleurde broek/panty/legging, leuke laarsjes en bijvoorbeeld een shawl.

Bij Miss Etam kan je terecht t/m kledingmaat 56, betaal je je online bestelling via bankoverschrijving, iDeal of creditcard,  bedragen de verzendkosten €4,95 en heb je je bestelling binnen enkele werkdagen in huis. Bestel je vóór zondagavond 20.00 uur via de webwinkel dan heb je je bestelling nog voor kerst in huis. Om je outfit helemaal af te stylen kan je ook voor leuke sjaaltjes, riemen, tassen, sieraden en zelfs schoenen bij Miss Etam terecht.

Voor meer leuke plus size webwinkeltips kan je een kijkje nemen in het grote maten webwinkeloverzicht. Veel shopplezier gewenst!

Ik denk dat ik dit jaar voor een casual chique combinatie ga met kerst en mocht het dit weekend lukken om outfitfoto’s te maken dan ga ik die zeker nog online zetten binnenkort. Weet jij al wat je gaan aantrekken met de feestdagen?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mariel
  Reply Mariel 22 december 2012 at 21:36

  Leuk! Ik heb (voor kerst) een hele leuke bloemenbroek gekocht bij de MS mode :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 24 december 2012 at 14:39

   Ik denk dat ik zo wel weet welke je bedoelt, die vind ik ook leuk! (Alleen toch een drempel over om een bloemetjesbroek te gaan dragen, maar kan zeker leuk staan als je het leuk combineert.) Fijne feestdagen!

 • Avatar van Kevser
  Reply Kevser 21 december 2012 at 10:37

  Ooh pretty Mayra! Laat zien dat vrouwen er in alle maten mooi uit kunnen zien!:)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 december 2012 at 12:10

   Wat een prachtig model is ze ook he ^^

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 21 december 2012 at 01:22

  Was er vandaag toevallig, maar zag niets waarvan ik echt hysterisch blij werd haha. Al vond ik het tasje wat het model links op de eerste foto vast heeft wel erg tof!

 • Avatar van lin
  Reply lin 21 december 2012 at 00:44

  Kan m helaas niet meer vinden in de webshop…. Nummer 3 wel, in het blauw. Ook erg gaaf!

 • Avatar van lin
  Reply lin 21 december 2012 at 00:36

  Ik vind dat schuine zwarte jurkje erg leuk! Ik ga even een blik werpen in de webshop :)

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 21 december 2012 at 00:12

  Het 4e jasje is erg mooi! Ze hebben er betaalbare fashion! Mooie webshop!

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.