Fashion

Plussize christmas outfits… Wehkamp!

14 december 2012

Plussize christmas outfits... Wehkamp!
Vorige week gaf ik een boel plussize fashion inspiratie uit de ASOS webwinkel, deze week is Wehkamp aan de beurt. Met een enorm grote maten mode merkenaanbod van o.a. X-Two, Great Looks, Yppig, MAT Fashion, Zhenzi, GETS, Replace, Veto, STUDIO, C&A, Promiss en Miss Etam is er altijd wel iets te vinden wat past bij jouw stijl en wensen. Wehkamp is in Nederland mijn favoriete plek om te webshoppen als ik nieuwe kleding nodig heb of op zoek ben naar een bepaald kledingstuk (of een complete outfit voor een bepaalde gelegenheid).
Plussize christmas outfits... Wehkamp!
Als je gaat voor een klassiekere, zwarte outfit dan ben je bijvoorbeeld al snel feestelijk met een mooie zwarte pantalon of rok, een zwart basisshirt en daaroverheen een mooi jasje met een net wat andere afwerking qua printje, stofje of bijvoorbeeld met een schuine rits. Ik ben zelf helemaal gek op jasjes omdat ze mijn figuur wat meer in verhouding brengen (oftewel mijn smalle schouders wat meer bij mijn brede heupen in één lijn laten lopen..).
Plussize christmas outfits... Wehkamp!
Ben je niet zo van de jasjes dan is een blous, tuniek of een shirt ook altijd goed. Let hierbij op een leuk detail zoals bijvoorbeeld het bollenprintje, de transparante vleermuismouwen of bijvoorbeeld een model van (nep)leer. Zo geef je je outfit net wat meer ‘feest’ mee dan enkel een zwart effen en glad katoenen shirt.
Plussize christmas outfits... Wehkamp!
Plussize christmas outfits... Wehkamp!
Ben je iemand die altijd graag iets over de bilpartij heeft hangen ga dan zeker eens kijken voor een langer tuniek (mèt een tailleriempje om het geheel wat meer vorm en verdeling te geven) of een compleet zwarte basisoutfit met daaroverheen bijvoorbeeld een langer vest, zoals dit goudkleurig exemplaar met pailettjes erop verwerkt. Pailettjes of glansstofjes doen het sowieso goed voor de feestdagen met het licht van de kerstboom en kaarsjes!
Plussize christmas outfits... Wehkamp!
Hou je het liever wat meer ingetogen dan kan je ook kiezen voor een shirt in een wat meer basismodel, maar in een mooie stof(combinatie) of bijvoorbeeld een ton-sur-ton printje (of kantje). In combinatie met wat klassieke sieraden en een mooie make-up zie je er zo ook al snel helemaal top uit. Vaak zijn het ook meer de kleine dingetjes en ‘het gevoel’ wat een outfit net wat meer feestelijk maken, je hoeft echt niet ineens een compleet nieuwe outfit te kopen (tenzij je graag wil shoppen natuurlijk!).
Plussize christmas outfits... Wehkamp!
Ik heb door alle keuze zelf eigenlijk nog helemaal geen idee wat ik de komende feestdagen aan ga trekken, maar ik denk dat het een zwarte pantalon wordt met een simpel basic shirtje en daaroverheen een leuk pailettenvestje. Maar… als ik zo rond aan het snuffelen ben dan krijg ik ook wel weer zin om uit te pakken met een jurkje zoals bijvoorbeeld de middelste uit de onderste rij. Ik hou jullie nog op de hoogte van wat het gaat worden!

Bij Wehkamp kan je terecht t/m kledingmaat 56 en hebben ze naast de grote collectie plussize mode ook nog eens alles om je outfit helemaal af te maken; van lingerie en schoenen tot aan make-up, sieraden en tassen. Betalen kan via iDeal, met een acceptgiro bij je bestelling of op rekening achteraf en de verzendkosten bedragen maximaal €5,95. Omdat je je bestelling binnen 24 uur in huis hebt heb je zo nog genoeg tijd om te passen en evt. te retourneren voor de feestdagen.

Voor meer leuke plus size webwinkeltips kan je een kijkje nemen in het plus size shops overzicht. Veel shopplezier gewenst!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 15 december 2012 at 21:40

  Aaaargh, wat doe je me aan! Ik heb een no-buy .___.

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 14 december 2012 at 19:51

  Wat een leuke items heb je weer gevonden. Vooral de blousjes en het kantenjurkje vind ik erg leuk.

 • Avatar van Xaviera
  Reply Xaviera 14 december 2012 at 13:16

  Dat één na laatste jurkje vind ik er heel mooi uitzien! Ik shop graag bij Wehkamp, ideaal voor grotere maten :)

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 14 december 2012 at 11:36

  Heel veel leuke items. En vooral veel BLING! Just the way I Like it;) Liefs xoxo

 • Avatar van lin
  Reply lin 14 december 2012 at 08:26

  Ik vind de twee laatste jurkjes er erg tof uit zien!

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 14 december 2012 at 08:02

  De onderste aan de linkerkant heb ik toevallig van de week besteld. met een net jasje of glittervestje leuk voor de feestdagen, en een spijkerjasje of iets anders voor meer casual inderdaad. Leuke dingen heb je uitgezocht. Ik bestel veel bij de Wehkamp, ideaal als je een wat grotere maat hebt, omdat ze ook zoveel merken hebben.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 17 december 2012 at 10:21

   Wat toevallig! Leuk is die en inderdaad op verschillende manieren te combineren, daar hou ik altijd wel van bij kleding :)

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 14 december 2012 at 06:51

  Dank je, voor de aandacht die je hieraan besteedt! Zoveel moois om er geweldig uit te kunnen ZIen! Happy Friday! ;-)

 • Avatar van desiree
  Reply desiree 14 december 2012 at 01:13

  Ik vind die tuniek met pailletten in V-vorm wel heel mooi.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.