Fashion

Plussize Shop | H&M+ lentecollectie 2013

28 december 2012

H&M+ lentecollectie 2013
Het is altijd weer leuk om de nieuwe lentecollecties bij de (web)winkels binnen te zien komen om zo alvast wat trends voor het nieuwe jaar te kunnen bewonderen en wat kleurrijke items aan de kledingkast toe te voegen om het grauwe winterseizoen wat kleur te geven. Zo zag ik dat de nieuwe H&M+ plussize collectie online staat en ik wil deze graag met jullie delen. Ik ben alvast heel benieuwd of jullie er enthousiast van worden?
H&M+ lentecollectie 2013 H&M+ lentecollectie 2013 H&M+ lentecollectie 2013 H&M+ lentecollectie 2013 H&M+ lentecollectie 2013 H&M+ lentecollectie 2013 H&M+ lentecollectie 2013 H&M+ lentecollectie 2013
Als ik de collectie zo zie krijg ik er een beetje een ‘mwah’ gevoel bij. Er zitten zeker leuke items tussen (en veel zijn er ook nog in meerdere kleuren en/of prints verkrijgbaar) maar ergens is het wel een beetje saai.. Ik zie veel modellen uit voorgaande collecties terugkomen en had gehoopt op wat leuke tuniekjes, meer taillevormen en – vooral hetzelfde als wat ik bij elke collectie hoop – meer aanbod! Als je kijkt naar het assortiment in de ‘normale maten’ dan zou het leuk zijn als er ook in de pluscollectie meer te vinden zou zijn. Nu komt het vaak voor dat er nog voor het nieuwe seizoen aangebroken is de komende collectie nog aangevuld wordt, dus ik hoop dat er nog leuke lentekleding bij zal komen.

H&M+ lentecollectie 2013

H&M+ lentecollectie 2013

H&M+ lentecollectie 2013
Over de nieuwe accessoires voor de lente kan ik al enthousiaster worden: wat een leuke modellen tassen, schoenen en sieraden en lekker veel frisse (neon)kleurtjes en zachte pasteltinten. Daarvan weet ik zeker dat ik niet tot de lente kan wachten om wat aan te gaan schaffen!

Alle kleding uit de H&M+ collectie is verkrijgbaar t/m maat 3XL/54 via HM.com. Voor meer leuke plus size webwinkeltips kan je een kijkje nemen in het plussize webwinkel overzicht.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Inclassable
  Reply Inclassable 28 december 2012 at 21:44

  Leuk!! Ik vind de plussize kleding inderdaad niet heel bijzonder.. jammer! Maar de mintgroene kleuren zijn wel prachtig :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 december 2012 at 17:23

   Ik vind die mintgroene kleur ook echt heel erg mooi, hoop dat het me ook zal staan vanwege mijn lichte huidje. Anders gaat die kleur volop in mijn kast komen voor de lente/zomer!

 • Avatar van MySuperSweetLife
  Reply MySuperSweetLife 28 december 2012 at 19:52

  Vind de nieuwe lente collectie heel erg mooi!
  Liefs

 • Avatar van Santje04
  Reply Santje04 28 december 2012 at 17:35

  Kleding vind ik ook geen wow factor hebben, veel meer basic achtig. Wel leuke dingen, maar niet dat ik gelijk denk, nu kopen. En wat er ook al gezegd werd, gebruik toch echte plussize modellen.
  De accessoires vind ik net zoals meerdere wel erg leuk.

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 28 december 2012 at 16:33

  Ik wordt vrolijk van de kleurtjes :)

  Liefs

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 28 december 2012 at 13:04

  De tassen zijn erg leuk.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 28 december 2012 at 11:56

  Meh….
  Ik vind het ook zo jammer als ze voor ‘plus size’ collecties modellen gebruiken waarbij maatje 42 eigenlijk net te groot is…

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 december 2012 at 17:27

   Dat vind ik bij 9 van de 10 plussize webwinkels zo jammer.. Zou toch juist een beter beeld geven en een mooiere boodschap uitstralen. Waarom geen modellen in ‘echte’ plussize maten, terwijl je die maten wel verkoopt? :(

 • Avatar van Marije
  Reply Marije 28 december 2012 at 10:01

  Inderdaad, mwah… Alleen het jasje vind ik leuk, maar ik weet zeker dat ik hem als ik hem aan heb te kort vind. Kortom: geen succes! Doe mij de tassen, sneakers en ballerina’s maar, daar word ik veel gelukkiger van! ;-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 december 2012 at 17:28

   Dat jasje zou dan inderdaad alleen nog draagbaar zijn met een langer tuniekje eronder of op bijvoorbeeld een maxidress/skirt..

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 28 december 2012 at 09:39

  Ik heb de schoenen direct besteld :-) De tas toch maar niet, omdat ik voorlopig nog wel even met een luiertas moet slepen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 30 december 2012 at 17:29

   Ik ben benieuwd of de gympen er in het echt ook zo leuk uitzien (en of ze een beetje lekker lopen ook).

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 28 december 2012 at 09:35

  Hmm, lastig. Ik vind de kleren niet bijzonder, al zie ik wel een aantal broeken die ik zou willen hebben. Het probleem is alleen dat ik het plussize model niet bepaald plussize vind. Tenminste, niet zoals ik ben ;-) Mijn probleemgebied is echt mijn buik (en helemaal na twee zwangerschappen), dus de meeste broeken pas ik toch niet.

  De accessoires daarentegen hebben me in één klap opgevrolijkt. Die koraalrode tas en die groene gympen: geweldig!

 • Avatar van Sarah
  Reply Sarah 28 december 2012 at 00:17

  Oehh die koraalrode tas! <3

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 28 december 2012 at 00:14

  Van deze nieuwe prachtige accesoires wordt heel blij en zie ik de lente snel tegemoet! ;-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.