Beauty

Rimmel ‘Glamrock Collection’ kerstlook 2012

12 december 2012


Als het aan Rimmel ligt zijn we deze kerstdagen allemaal Glamrock rockchicks besprenkeld in glitters. Nu vind ik zelf dat je met kerst inderdaad lekker mag uitpakken met de glitters, maar hou het wel een beetje classy voordat je erbij loopt als een wandelende discobal ;) Ik ging aan de slag met enkele producten van Rimmel voor de feestdagen. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches, reviews en een feestelijke look.

De gehele Glamrock collectie bestaat uit verschillende producten, waarvan ik de volgende items aan jullie laat zien:

lasting finish soft colour blush – 190 coral, €7,99
Glam’eyes quad eyeshadow – 023 beauty spells, €10,99
Scandaleyes waterproof kohl kajal – 010 silver & 002 sparkling black, €6,49
Exagerrate waterproof eyeliner – 003 black, €7,49
Precious Stones nailpolish – 001 diamond dust & 002 ruby crush, €6,99.

Laat ik beginnen met de kohlpotloden en de eyeliner. De potloodjes hebben een goede pigmentatie, zijn creamy genoeg om ook mooi te kunnen vervagen en de subtiele shimmer die erin verwerkt zit is perfect voor een feestelijke look. De eyeliner is heel intens zwart en is zeker longlasting te noemen. De applicator is een hard vilten puntje en ondanks dat ik dit minder prettig vind werken dan een zachtere ‘viltstiftpunt’ kan ik er alsnog eenvoudig een strakkere eyeliner mee aanbrengen. Zeker voor de winterse traanogen ook erg prettig dat deze goed waterproof is.


De blush vind ik zelf echt prachtig. Ik heb een lichte huid en krijg redelijk vlot rode wangen van mijzelf, dus een blush kan al snel too much zijn. Niet met dit exemplaar in een zachte en frisse koraalkleur. Geeft voldoende pigment af èn geeft een mooie glow aan de wangen. Love it!


Waar ik bang was dat ik dit oogschaduwpalette helemaal niks zou vinden, ben ik 180o gedraaid tijdens het swatchen. Niet alleen vind ik de kleurencombinatie prachtig, zeker geschikt voor feestelijke looks, ook vind ik de pigmentatie meer dan prima. De zwarte kleur met shimmers springt er echt uit. Je kan er zo een zachtere look mee maken, maar ook zeker een intensere smokey eye. De kleuren laten zich gemakkelijk blenden en blijven met een oogschaduwbasis eronder de gehele dag op hun plek.


Hoe feestelijk glitternagellakjes misschien ook zijn, ik ben er niet echt een fan van.. Deze varianten bevatten shimmers en glitters in verschillende groottes en dit zorgt voor een extra sprankelend effect. Op zichzelf dekken ze met 3 laagjes nog niet volledig (1e nagelfoto), maar met een rode en een zwarte nagellak als basis heb je slechts 1 laagje nodig voor een prachtig resultaat (2e nagelfoto).

Ik creëerde met bovenstaande producten deze look. Een zachte, maar toch zeker ook feestelijke look. Perfect voor de kerstdagen met de familie. Met kaarslicht vallen de shimmers in de ooglook extra goed op en de zilverkleur in de binnenste ooghoekjes laat de ogen extra opvallen. Zo kan je ook goed zien hoe fris de blush staat, ik ben hier echt helemaal gek op! Op mijn lippen gebruikte ik de lipgloss uit de Au Naturel lipset van Khroma Beauty.

Wat gaat jouw look worden deze kerstdagen? Ga je helemaal los met extra glitters of hou je het wat meer naturel?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 14 december 2012 at 07:54

  Mooie look. :-) Bij mij blijft het altijd toch meer naturel, alhoewel ik wel wat meer gebruik dan, en het wat meer aanzet.

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 13 december 2012 at 21:29

  Hele mooie collectie, de blush en twee nagellakjes zijn echt m’n favorieten. Heerlijk feestelijk zo!

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 13 december 2012 at 13:09

  Prachtige look enneuh die nude lippen staan je goed hoor meid!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 december 2012 at 14:59

   Dankjewel!! Ik vind het zo met alleen de gloss ook nog wel gaan, maar met de lipliner en lipstick erbij *brrr* Zaterdag een look online met de complete lipset erbij ;)

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 12 december 2012 at 23:09

  Ik vind de lakjes erg leuk en wat heb je een mooie look gemaakt zeg! Wow!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 december 2012 at 08:46

   Dankjewel voor je compliment! :D

 • Avatar van Liesbeth (candyandtreats)
  Reply Liesbeth (candyandtreats) 12 december 2012 at 21:38

  Hele mooie look, precies wat ik verwachtte met de collectie, niet te over the top want dat is ook zeker mogelijk met deze collectie! Nice work!

  <3

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 december 2012 at 08:46

   Thanks!! Maar mocht je willen ;) dan kan je met deze collectie ook een heel uitbundige look maken inderdaad, maar ik ben zelf altijd meer van het subtielere.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 12 december 2012 at 20:15

  love zo’n kleur blush :D

 • Avatar van jana
  Reply jana 12 december 2012 at 20:03

  Rimmel heeft weer mooie make-upjes :) mooie look =D xx

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 12 december 2012 at 14:51

  Die lakjes heb ik en het oogpotlood ook.. maar die eyeliner en dat palletje wil ik ook wel denk ik :) die heb ik wel in mijn handen gehad maar laten liggen haha

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 12 december 2012 at 13:03

  Mooie look! Vind de zilver/zwarte nagellak echt super! Denk dat ik ook maar eens op zoek ga :)

 • Avatar van ilona
  Reply ilona 12 december 2012 at 12:13

  Prachtig!

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 12 december 2012 at 10:54

  Supermooie look Desirée!

  Ik zag dat SillySilSil ook een look heeft gemaakt met dezelfde items, leuk om te zien dat je dus meerdere looks kunt maken met dezelfde items.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 december 2012 at 12:01

   Dat vind ik zelf ook altijd leuk om te zien en zo geven we gezamenlijk de lezers gelijk veel inspiratie voor verschillende mogelijkheden met dezelfde producten :)

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 12 december 2012 at 10:50

  Prachtige look. Ik vind de lakjes zo mooi, heb ze zelf ook.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 12 december 2012 at 09:59

  Wauw mooie look!
  Ook leuke producten, alleen jammer dat de nagellak niet zo goed dekt, anders zou het wel een lakje voor de kerst zijn!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 december 2012 at 10:35

   Dankjewel voor je compliment! Mocht je een zwarte en/of rode lak hebben dan kan je die eronder doen voor een perfect dekkend resultaat natuurlijk :) (En kan het zijn dat ik jou in het Kruidvat krantje zag? :D)

   • Avatar van Sanne
    Reply Sanne 12 december 2012 at 10:40

    Graag gedaan! :) En ja oke maar ik ben altijd zo ongeduldig vind dat een beetje veel werk haha, en Essie heeft ook glitter nagellakje wat wel goed schijnt te dekken dus dan ga ik liever voor zo’n lakje.

    En ja klopt dat ben ik! :D

    • Avatar van Desirée
     Reply Desirée 12 december 2012 at 10:41

     Wat gaaf! Ik herkende je naam :D

 • Avatar van stacey
  Reply stacey 12 december 2012 at 09:54

  Wauw geweldige look heb je weer gemaakt Desiree! De foundation die je hier hebt gebruikt is het perfecte kleur voor je

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 december 2012 at 10:39

   Dankjewel! Ik gebruik hier een niet-goed-dekkende, maar wel prettig voedende, BB Cream als basis en de Max Factor 3-in-1 foundation dun eroverheen. Dit is echt mijn perfecte combinatie geworden de laatste tijd ♥

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 12 december 2012 at 08:03

  Mooie look heb je weer gemaakt Desirée!
  Gek, het rode lakje was bij mij dekkend in twee lagen…

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 december 2012 at 10:40

   Hey, dat is gek? Je blijft bij mij de nagelrand er toch nog doorheen zien :( *dankjewel voor je compliment over de look! ^^*

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 12 december 2012 at 01:18

  Super mooie look! :)

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 12 december 2012 at 00:07

  Prachtige nagellak! Mooie om en om de nagels te lakken! ;-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.