Reizen & vrije tijd

Stem & maak kans op een reis naar Berlijn!

7 december 2012

Alweer even geleden ben ik gevraagd door online reisbureau Expedia of ik mee wilde doen met een online contest waarbij 4 deelnemers uiteindelijk kunnen winnen om naar Berlijn te gaan. Ik heb deze stad al een heel lange tijd op mijn wensenlijstje staan en ik besloot om mee te doen. De wedstrijd is inmiddels begonnen en er kan gestemd worden op de reisplannen van de deelnemers. Door te stemmen op één van de deelnemers maak je zelf kans op een reis naar Berlijn t.w.v. €750,00 en om je winkans te vergroten kan je zelfs dagelijks stemmen.

Natuurlijk zou ik het heeeel erg leuk vinden als jullie op mijn reisplan willen stemmen zodat ik wellicht naar Berlijn mag gaan. Mocht ik gaan dan kan je natuurlijk uitgebreide reisverslagen verwachten op Curvacious.nl. Het stemmen neemt slechts enkele seconden van je tijd in beslag.

Mijn reisplan
“Berlijn, de gigantische hoofdstad van Duitsland met zo’n 3,5 miljoen inwoners. De stad van onder andere de Berlijnse muur, de prachtige botanische tuinen, mooie pleinen, de Brandenburger Tor, Berliner Dom, Slot Charlottenburg, Checkpoint Charlie en het moderne Potsdamer Platz. Allemaal plekken die ik met de ‘hop on hop off’ bustour langs wil gaan om deze stad te gaan ontdekken. Wandelen door de mooiste straatjes en hofjes met leuke restaurants en boetiekjes, op zoek gaan naar unieke plekjes, eten bij White Trash Food (een bijzonder restaurant met live muziek waar ik veel over gehoord en gelezen heb) en shoppen in het grootste warenhuis van Europa: KaDeWe. Na al het wandelen en shoppen is het tijd voor een verwenmomentje en lijkt het me leuk om ook de wellnesskant van Berlijn te gaan ontdekken.

Natuurlijk wil ik ook graag op zoek gaan naar de leukste winkels die je zeker gezien moet hebben en wil ik jullie in mijn verslag achteraf veel budgettips laten zien over hoe je betaalbaar een citytrip kunt beleven. Nieuwsgierig geworden hoe ik Berlijn wil gaan ontdekken en welke minder bekende (maar o zo mooie plekjes) ik jullie achteraf kan laten zien? Stem dan op mijn ‘reisplan’!”

Je kan t/m 17 december 2012 stemmen (1 x per dag) waarmee je mij de kans kan geven om deze stad te gaan ontdekken èn wellicht win je zelf ook!

Fijn weekend allemaal.

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 8 december 2012 at 15:42

  Stem 21 is van mij.
  Suc6!

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 8 december 2012 at 09:27

  Natuurlijk ga ik stemmen, succes!

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 7 december 2012 at 20:48

  Ik heb voor je gestemd Dees, ik gun het je van harte :) En morgen stem ik weer ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 december 2012 at 09:28

   Wat lief, dankjewel!! X

 • Avatar van Carolien
  Reply Carolien 7 december 2012 at 19:39

  Uiteraard op je gestemd en Berlijn is echt super! Dus dat wil ik zeker ook wel willen :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 december 2012 at 09:30

   Dankjewel en ik ga ook voor jou duimen :))

 • Avatar van Kevser
  Reply Kevser 7 december 2012 at 16:54

  Ik wilde op je stemmen, maar zag dat t via FB is dus dan houdt het voor mij op..
  :( hoop wel echt dat je wint! Veel succes!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 10 december 2012 at 09:31

   In ieder geval bedankt voor het proberen, dankjewel!

 • Avatar van Hassankhan
  Reply Hassankhan 7 december 2012 at 16:41

  Natuurlijk stem ik op jou leuke blog en ik heb ook meteen even deze geweldige actie op mijn fb geshared!;-) Nu maar duimen dat jij heel veel stemmen krijgt!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.