Beauty

Tip! | Clarins Eclat du Jour cadeauset

20 december 2012

Clarins Eclat du Jour
Ben je nog op zoek naar een perfect (en betaalbaar!) kerstcadeau voor je zus, moeder, vriendin of tante? Of wil je gewoon jezelf eens goed verwennen met een luxe verzorgingsset, dan is de Clarins Eclat du Jour cadeauset echt wat voor jou. De set bestaat uit een mooie make-uptas/beautycase, fullsize pot Crème Eclat du Jour, een travelsize cleansing gel en een travelsize lotion uit dezelfde lijn en wordt ook nog eens geleverd in een prachtige cadeaudoos zodat je het niet eens meer verder in hoeft te pakken. Perfect voor een last-minute shop/cadeautip!
Clarins Eclat du Jour

Clarins Eclat du Jour
Gel Nettoyant Eclat du Jour / Daily Energizer Cleansing Gel (30ml)
Deze reinigingsgel verwijdert onzuiverheden en make-up resten. Je brengt deze aan op de vochtige huid, masseert hem in totdat deze lichtjes gaat schuimen en spoelt hem dan af. Tip: spoel hem ’s ochtends af met koud water om de huid goed wakker te maken en ’s avonds met lauw water om de huid te ontspannen.

Ik gebruik deze gel na een make-upremover en merk dat mijn huid er lekker schoon van wordt zonder een trekkerig gevoel achter te laten. Je hebt maar een klein beetje per keer nodig, dus het formaat tube is perfect om het product echt eens uit te proberen. De fullsize verpakking met een inhoud van 75ml kost €12,12.
Clarins Eclat du Jour
Lotion Energisante Eclat du Jour / Daily Energizer Wake-Up Booster (30ml)
Deze lotion geeft na het reinigen een verfrissend gevoel op de huid. Er zit o.a. groene koffie en witte thee in verwerkt wat een verkwikkende en vitaliserende werking heeft. Perfect om nog de allerlaatste restjes make-up en/of vuil mee te verwijderen voordat de crème wordt aangebracht. De fullsize verpakking met een inhoud van 125ml kost €17,84.
Clarins Eclat du Jour

Clarins Eclat du Jour
Crème Eclat du Jour / Daily Energizer Cream (30ml)
Deze crème heeft een vochtherstellende, voedende, beschermende en stimulerende werking dankzij diverse vitamines en antioxidanten die erin verwerkt zitten. Je kan deze crème in de ochtend èn in de avond gebruiken. Voor ’s avonds is de crème voor mij helaas net niet voldoende, ik voeg er daarom een paar druppeltjes gezichtsolie aan toe. Mocht je een normale tot droge huid hebben dan zal deze crème wel voldoende zijn. Overdag vind ik hem erg prettig dragen: mijn gezicht voelt de hele dag comfortabel en zacht aan.

De producten hebben allemaal een heerlijke zomerfrisse Moringa geur wat het wellnessgevoel van de producten versterkt bij elk gebruik. Love it!
Clarins Eclat du Jour
De Eclat du Jour kerstcadeauset kost €22,42. Zoals je ziet betaal je slechts de fullsize crème en krijg je er de mooie doos, de beautycase/make-up tas, de travelsize reinigingsgel en de travelsize lotion bij cadeau. Betalen bij Belissima kan via automatische incasso, iDeal of PayPal, de verzendkosten bedragen €4,95 en je hebt je bestelling (als je voor 15.00 uur bestelt) morgen al in huis. Daarnaast krijg je bij Clarins webwinkel Belissima altijd mooie miniaturen meegestuurd.

Heb jij ervaring met Clarins verzorgingsproducten? Spreekt deze gezichtsverzorgingslijn jou aan?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Cornelia
  Reply Cornelia 21 december 2012 at 21:23

  Ah die lotion klinkt goed, omdat er witte en groene thee in verwerkt zit en dat doet echt goed voor je huid heb ik ergens gelezen. Wow ik keek naar die producten en ik dacht, dit gaat onmogelijk duur worden. Toen scrolde ik naar beneden, en zag ik dat het cadaeuset echt een leuk prijsje had! ookal zijn de producten dan van minder inhoud, en zou inderdaad een goed betaalbaar maar wel chique cadeautje zijn !

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 24 december 2012 at 14:41

   De crème is gewoon fullsize en inderdaad, de prijs valt heel erg mee met wat je er allemaal voor krijgt ^^

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 21 december 2012 at 16:02

  Wat een prachtig cadeauset!

 • Avatar van danique
  Reply danique 20 december 2012 at 17:14

  wauw alleen om de cadeau verpakking zou je het al doen hihi (:

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 20 december 2012 at 12:30

  Oeh, dat klinkt erg goed! Ik ben een sucker voor dit soort cadeauverpakkingen… haha!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 20 december 2012 at 12:00

  ik ben nu best benieuwd naar de geur :D klinkt goed!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 20 december 2012 at 11:59

  Leuke set voor kerst. Ook goed om te lezen dat je de beautycase erbij krijgt.
  Liefs,xxxx

 • Avatar van Liesbeth (candyandtreats)
  Reply Liesbeth (candyandtreats) 20 december 2012 at 11:53

  Dat is inderdaad echt een aanrader, zou hem zeker gekocht hebben voor m’n mams mocht ik niet al een Rituals set ingeslaan hebben ;-)
  Thx for sharing!

  <3

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 20 december 2012 at 00:09

  Prachtige cadeau….. voor mezelf! ;-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 december 2012 at 10:06

   Niks mis mee om jezelf af en toe eens te verwennen met fijne producten ;)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.