Media

Tip! | Duracell mobiele oplader

4 december 2012


Ben jij regelmatig een langere dag onderweg waarbij je ook je telefoon veel gebruikt voor social media, mails en bellen, dan is dit product echt wat voor jou. De Duracell mobiele oplader. Zo heb je nooit meer een lege accu en ben je altijd bereikbaar, handig! En deze gadget is nu ook nog eens in 3 kleuren verkrijgbaar (roze, wit en zwart) dus altijd wel eentje die bij jou past. Je kan het zien als een extra stopcontact en kan je telefoon ermee opladen en krijgt zo tot wel 3 uur extra gesprekstijd.


Hierbij even wat technische specificaties:

– de capaciteit van de mobiele oplader is 1150mAh
– compatible met vrijwel alle smartphones via micro-USB kabel (incl. micro to mini tip)
– 3 uur extra gesprekstijd voor je smartphone
– tot 50% energie voor de smartphone.

Je laadt het apparaatje op door het snoertje aan de ene kant in te steken en te verbinden met een laptop of PC. Zodra deze is opgeladen brand het lampje groen. Steek je het snoertje in de andere kant en verbind je hem met je telefoon, dan hoef je enkel de on/off knop op ‘on’ te zetten en wordt je telefoon opgeladen.

Ik heb de test gedaan door mijn telefoon, een Sony Ericsson Xperia Pro Mini, helemaal leeg te laten lopen en vervolgens met de volgeladen Duracell lader op te laden. Ik kon mijn telefoon op deze manier tot 69% volladen. Wow! Zo hoef ik me geen zorgen meer te maken als ik een lange dag van huis weg ben vol afspraken, telefoontjes, mailtjes etc. en blijf ik gewoon bereikbaar :) De Duracell mobiele oplader uit dit artikel is verkrijgbaar voor €34,95.

Is dit een product wat jou handig lijkt of gaat jouw telefoon altijd een dag met veel gebruik mee?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van jana
  Reply jana 4 december 2012 at 19:56

  Lijkt me handig :D x

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 4 december 2012 at 19:11

  Lijkt me een ideaal ding!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 4 december 2012 at 15:31

  Dit is zo handig. Meteen even noteren voor kerst.
  Liefs, xxx

 • Avatar van pretty beauty land
  Reply pretty beauty land 4 december 2012 at 15:01

  wat een handig ding!

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 4 december 2012 at 14:13

  Ondanks de handigheid toch zo duur :-( Gave kleur trouwens!!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 4 december 2012 at 12:56

  Erg handig zo een oplader en al helemaal in het roze ;) Altijd handig om het mee te nemen naar bijvoorbeeld een festival of iets.

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 4 december 2012 at 12:41

  Ik heb een iets andere versie, die je in het stopcontact op kan laden, en ik ben er zo blij mee. Echt een uitkomst!

 • Avatar van Xaviera
  Reply Xaviera 4 december 2012 at 12:24

  Heel handig zo’n mobiele oplader, ideaal voor onderweg!

 • Avatar van MySuperSweetLife
  Reply MySuperSweetLife 4 december 2012 at 11:35

  Dat is echt iets voor mij! Lijkt me echt ideaal!
  Liefs

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 4 december 2012 at 09:14

  Lijkt me super handig! Geweldige uitvinding! ;-) Van mijn mob.tel. gaat de batterij super snel leeg!

 • Avatar van desiree
  Reply desiree 4 december 2012 at 01:44

  Wauw echt handig! Mijn batterij gaat soms echt snel leeg. Dan is dit echt wel ideaal!

 • Avatar van Francisca
  Reply Francisca 4 december 2012 at 00:35

  Ik heb hem ook, maar blijkbaar wilt het mijn Blackberry niet opladen. Maar mijn iPod wel.

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 4 december 2012 at 00:18

  echt een top uitvinding.. ben er erg benieuwd naar!

 • Avatar van Elisa
  Reply Elisa 4 december 2012 at 00:07

  ik zou dit wel willen hebben voor me iphoneeee :D altijd handig!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 december 2012 at 11:50

   Dan moet je wel even goed kijken naar de juiste variant qua aansluiting, ik heb dit weekend gemerkt dat deze roze oplader niet op de iPhone past..

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 4 december 2012 at 00:06

  Ahh die moet ik echt nog hebben! Mijn accu is altijd zo snel leeg, heel irritant. Loop elke keer te zoeken naar stopcontacten om ‘m op te laden haha.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.