Beauty

Dove Winter Care

14 december 2012

Dove Winter Care
Kan je je het artikel van begin deze maand nog herinneren over de Dove Winter Care producten waar ik zo gek op ben? Vanwege mijn enthousiasme mag ik van Dove maar liefst 10 keer een cadeauset inclusief de lekkere fluffy sokken verloten onder de lezers van Curvacious. Je kan natuurlijk meedoen voor jezelf, maar je kan hem ook weggeven aan iemand die wel wat extra care kan gebruiken met de feestdagen. Je ontvangt het pakket namelijk nog op tijd voor de kerstdagen in huis!

In de winter vergt het veranderende weer (wind, droge lucht en temperaturen onder het vriespunt) veel van je huid. Met als gevolg dat deze sneller droog en ruw kan aanvoelen. De winter is dan ook bij uitstek het seizoen om je huid extra te verzorgen. Daarom heeft Dove ook dit jaar weer een limited edition Winter Care-lijn. De producten zijn extra verzorgend en hebben een warme ambergeur vermengd met de bekende Dovegeur. Heerlijk!
Dove Winter Care
In elk pakket zit een paar fluffy, warme wintersokken, de douchecrème en de bodycrème zodat jij (of degene aan wie je het pakket cadeau doet) de winter met een zachte huid en warme voetjes doorkomt! Meedoen is simpel; beantwoord de volgende vraag in de comments/reacties onder dit artikel: Wat is jouw ultieme wintertip tegen koude handen en voeten? en mail je adresgegevens naar winactie@curvacious.nl.

Natuurlijk zou ik het leuk vinden als je de volgende stappen ook wil doen. Niks is verplicht, maar je maakt er wel extra kans mee om te winnen :)
1. Like deze winactie en volg Curvacious via Bloglovin’
2. Volg de Curvacious Facebookpagina
3. Volg Curvacious op Twitter en plaats de volgende tweet: Ik maak kans op 1 van de 10 @Dove_NL Winter Care pakketten bij @CurvaciousNL https://curvacious.nl/ Doe jij ook mee?

Meedoen met deze winactie kan t/m woensdag 19 december 2012, 23.59 uur. Heel erg veel succes allemaal!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Thea
  Reply Thea 19 december 2012 at 11:36

  Leuk! Ik doe mee.
  Mijn ultieme tip (en ik heb al heeeeeel lang last van koude handen en voeten) is : kruip lekker tegen je man aan in bed :-D Niets wat beter werkt dan je zo opwarmen maar bij afwezigheid/onwelwillendheid doet een kersepitzak die je in de magnetron gegooid hebt het ook best aardig

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 19 december 2012 at 00:16

  Een lekker warm bad met heerlijke producten!
  Lekker warme fluffy handschoenen en sloffen!

  Warm dekentje bij de open haard!

  Hmm

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 18 december 2012 at 16:16

  Wat heb jij toch een leuke site en leuke winacties! Ik zou zooo graag het Sephora pakket willen winnen! Die is echt geweldig! Maar dit Dove pakket is natuurlijk ook heerlijk! Ik heb de cream al en deze is echt heerlijk! Leuke winactie dus! Iedereen veel succes gewensd!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 december 2012 at 16:47

   Welkom op Curvacious en dankjewel voor je enthousiasme en comments, super!

 • Avatar van Carmen
  Reply Carmen 18 december 2012 at 15:38

  Ik doe zeker mee met deze winactie en als ik win geef ik hem aan mijn moeder. Zij zit nu oververmoeid thuis, dus misschien helpen wat lekkere verzorgingsspulletjes wel!!
  Mijn tip is: doe gewoon heel veel warme en dikke sokken/handschoenen over elkaar aan :) Ziet er niet uit, maar je hebt het niet meer koud!

 • Avatar van Shanna
  Reply Shanna 17 december 2012 at 14:52

  Leuk ik doe mee! Ik heb geliked en getweet:https://twitter.com/Sanna4444/status/280671543921618946

 • Avatar van Anita Roelfsema
  Reply Anita Roelfsema 17 december 2012 at 11:50

  Supergave actie hoor! Ik vind dove een heerlijk product

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 17 december 2012 at 09:15

  Ah heerlijk, dove heeft altijd zo een fijne producten.
  Ik doe graag mee.

  Zelf heb ik bijna altijd koude voeten en dan maakt het niet uit of ik bijwijze van spreke uggs of koude schoenen aanheb, als ik koude voeten heb krijg ik ze weer moeilijk warm. Thuis loop ik áltijd op pantoffels anders houd ik het echt niet vol. Mijn tip is om je voeten gewoon warm te houden doormiddel van pantoffels als je thuis bent en als je de deur uit moet zijn warmtepleisters natuurlijk heel handig. Zelf heb ik wel bijna altijd warme handen en zelfs veel last van zweethanden dus daar heb ik geen goede tip voor.

  Ik volg curvacious met bloglovin en ik heb het artikel geliked.
  Ik volg je ook op twitter en de tweet is al in de lucht :-) (https://twitter.com/jlalfairytale/status/280585723093057536)
  Ook volg ik curvacious met facebook.

  Liefs, Esmée

 • Avatar van Marit
  Reply Marit 17 december 2012 at 07:01

  Een warm handen en voetenbad nemen ,goed afdrogen en insmeren met bodylotion.
  en als je naar buiten gaat dikke sokken en warme hanschoenen aan

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 17 december 2012 at 00:38

  Ik ga een kansje wagen want ben super benieuwd naar deze producten :-) Ik volg je op Twitter en heb getweet en volg je ook op FB en bloglovin + heb dit artikel geliked.

  Succes iedereen!

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 16 december 2012 at 22:55

  Ik doe mee.
  Mijn ultieme tip is een warme kruik onder in je bed en sokken om je handen. Heerlijk!

  Ik volg je via bloglovin en heb geliked.
  Ik volg je op facebook.
  Ik volg je via twitter en heb getweet: https://twitter.com/nona89/status/280430680700235776

 • Avatar van Diny
  Reply Diny 16 december 2012 at 16:59

  Mijn tip ga gewoomn met je voeten in een warm teiltje water zitten, succes gegarandeerd!

 • Avatar van Ehlana
  Reply Ehlana 16 december 2012 at 16:38

  Mijn ultieme tip tegen koude voeten is om de verwarmde voetenzak van je moeder te pakken en hem op de hoogste stand aan te zetten. Heerlijk relaxt! Tegen koude handen kun je een hete kop warme chocolademelk maken en deze in je handen vast houden. Deze tips zijn ook zeer antistress!
  Veel succes! Ik volg en like je ook op bloglovin!

 • Avatar van Samira
  Reply Samira 15 december 2012 at 23:37

  Heel leuk stukje!

 • Avatar van Stephanie
  Reply Stephanie 15 december 2012 at 23:04

  Heel erg leuk! Droge handen & koude voetjes melden zich!

 • Avatar van Jacoba Lamers
  Reply Jacoba Lamers 15 december 2012 at 22:42

  Superleuke actie!! Ik doe graag mee!! Ik volg je op FB (Jacoba Lamers), Bloglovin en Twitter en dit is mijn tweet: https://twitter.com/Jacoba1970/status/280064443285643265

  Mijn tips zijn ws niet erg nieuw: goeie wanten voor mijn handen en twee paar sokken voor mijn voeten.. :-):-)

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 15 december 2012 at 21:39

  Yaaay, superleuke actie! Ik heb je zojuist gemailed! Succes allemaal :D

 • Avatar van Erika
  Reply Erika 15 december 2012 at 17:38

  Leuke actie weer ! Volg, Like en Share

 • Avatar van laura
  Reply laura 15 december 2012 at 16:12

  een hele leuke winactie ik doe graag mee en leuke producten ik heb zo ook hard nodig en ik ben griot van van dove en ik volg je ook op bloglovin haha leuk je bent heel leif en ik hoop dat ik win ik vindt de producten ook heel leuk en hoe ze de uit zien ook en of ik win of niet ik blijf altijd je volgen groetjes laura

 • Avatar van Elien
  Reply Elien 15 december 2012 at 13:06

  Jeetje, wat leuk!
  Ik zou het pakket aan mijn moeder geven. Omdat mijn moeder een verschrikkelijk jaar achter de rug heeft en ze zeker een verwenmomentje verdient!

  Mijn ultieme tip tegen koude handen en voeten? Ik plak altijd warmtepleisters op mijn voeten een kwartiertje voordat ik naar buiten ga! En m’n handen, tja hopeloos geval. Meestal doe ik gewoon 3 paar handschoenen aan, ha ha.

 • Avatar van Inclassable
  Reply Inclassable 15 december 2012 at 12:51

  Super leuke winactie :) Zelf draag ik op de fiets bijvoorbeeld gewone handschoenen met daar overheen gebreide wanten , ik heb het idee dat je handen dan warmer blijven of worden doordat je vingers dichter tegen elkaar aan zitten!

 • Avatar van Luana
  Reply Luana 15 december 2012 at 12:42

  Mijn ultieme wintertip: skisokken en thermo sokken!!! Ik zweer er bij. Heb nou eindelijk geen koude voeten meer als ik naar bed ga. M’n handen zijn over het algemeen wel lekker warm.

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 15 december 2012 at 12:07

  Tip: badje nelen, help om op te warmen na een koude dag.

  Leuke post!

 • Avatar van Jasmijn
  Reply Jasmijn 15 december 2012 at 11:52

  Mijn ultieme wintertip voor koud voeten: elektrische deken in bed of magnetron sloffen.
  Voor koude handen thermo handschoenen(van de campingwinkel)

 • Avatar van Cornelia
  Reply Cornelia 15 december 2012 at 11:45

  Er is weinig tegen koude voeten te doen, je krijgt ze uiteindelijk toch als je lang buiten in de kou loopt dat is niet te voorkomen. Wel kan je de kou verminderen om dikke sokken te kopen, nou heb ik laatst van die warme fluffy sokken gekocht bij de zeeman, kost niks en zijn heerlijk warm de sokken doe ik over mijn ‘normale’ sokken heen.
  Wat ik ook doe is 2 keer per week een voetenbadje nemen, en me voeten insmeren met voetencremé. Dat is echt zo’n heerlijk gevoel om je voeten in een warm badje te doen en even lekker te verwennen, mijn voeten worden ook snel droog en schilferig dus die hebben dat ook wel nodig om een beetje verwent te worden!
  Thuis loop ik eingelijk ook altijd op mijn pantoffels, dat vind ik heerlijk ik heb van die patoffels die zacht lopen op de grond dus dat is veel fijner door het huis lopen dan met me blote voeten op de harde grond te lopen!

  Ps, ik volg je nu op alle mogelijke gebieden (hihi)

  Groetjes!

 • Avatar van iris
  Reply iris 15 december 2012 at 11:20

  pepermuntolie op je voeten smeren, zacht inmasseren en dan lekker dikke wollen sokken erover!

 • Avatar van Nolleke Morren
  Reply Nolleke Morren 15 december 2012 at 02:41

  Doe super graag mee aan deze mooie actie.Zou een mooi geschenk zijn voor mijn bday op kerst :-)

 • Avatar van danique
  Reply danique 15 december 2012 at 00:34

  ah yes,eindelijk iets voor de droge schilfer op mijn hele gezicht en huid ! leuke winactie dus,heb ik iets aan hihi (:
  ik volgde je al op facebook en op bloglovin,heb het bericht geliked op bloglovin en heb de tweet gestuurd ( @daniquedvv ) nu moeten ik en mijn droge huidje nog even geduld hebben op de uitslag hihi,oh en niet te vergeten mijn tip : ik heb van die heerlijke plastic handwarmers met een magneetje erin en als je op het magneetje drukt worden de handwarmers oh zo lekker warm en je kunt hem hergebruiken,en een lekker warm voetenbadje met verzorgende olie ( en warme voetjes en lekker zachte voetjes :twee vliegen in een klap !) is natuurlijk heerlijk voor de koude voetjes met deze dagen,right ?
  en als allerlaatste : succes iedereen !
  xoxo

 • Avatar van Heidi Steven
  Reply Heidi Steven 14 december 2012 at 22:28

  Mijn ultieme wintertip tegen koude handen en voeten is lekker veel bewegen, bijvoorbeeld door te gaan hardlopen. Dat helpt enorm voor de doorbloeding en dat effect houdt nog uren aan.

 • Avatar van Angeline
  Reply Angeline 14 december 2012 at 22:04

  Hansaplast heeft “warme voetencréme “.Zelf smeer ik mijn handen en voeten altijd
  s’winters goed in met vaseline dat houdt de lichaamswarmte vast.

 • Avatar van Julia...
  Reply Julia... 14 december 2012 at 21:59

  Ja ik doe mee, mooie actie. Lijken me heerlijke producten.
  1 t/m 3 gedaan. tweet: https://twitter.com/juliakuijpers/status/279691787923230720

 • Avatar van LindaB
  Reply LindaB 14 december 2012 at 21:38

  Leuke actie, ik doe graag mee! Ik volg op bloglovin en fb met dezelde naam als in mijn mailadres. Ik heb je een mail verzonden :) Ook heb ik je artikel geliked

 • Avatar van Moniek
  Reply Moniek 14 december 2012 at 21:18

  Leuk, ik doe graag mee!

 • Avatar van Souhaila
  Reply Souhaila 14 december 2012 at 20:02

  Ik kan het artikel niet liken op bloglovin. Rest heb ik wel gedaan

 • Avatar van layla
  Reply layla 14 december 2012 at 18:50

  wat een super leuke winactie… ik hou heel erg veel van dove… ik doe mee en heb alle punten gedaan

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 14 december 2012 at 18:21

  Wat een toffe actie!! Ik doe niet mee, denk dat er andere mensen blijer van worden dan ik :)

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 14 december 2012 at 17:57

  Mijn ultieme tip is ’s avonds lekker onder een warm fleece dekentje kruipen, fluffy sokken aan en mijn handen verwarm ik aan een lekkere choco of gluhwein ;-)! Zeker met dat laatste te drinken krijg ik het instant warmer hihi.

  Ik volg je via bloglovin’ + artikel geliked + twitter https://twitter.com/BTSteffi/status/279630708719382528

  Leuke winactie! Lijken mij geweldige producten

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 14 december 2012 at 17:02

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee! Ik volg Curvacious overal al. :)
  Mijn tip: De hittepit! :D

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 14 december 2012 at 17:00

  Alles om je huid in topconditie te houden. Volgend en getweet via https://twitter.com/IngridPoisson

 • Avatar van Anja
  Reply Anja 14 december 2012 at 15:58

  Very nice, deze actie, voldoe aan alle voorwaarden, dus ik hoef nu alleen nog maar te duimen. Niet alleen voor mezelf maar voor alle deelnemers! Goodluck iedereen.

  Mijn tip tegen koude voeten: koop je schoenen/laarzen niet te klein, anders zitten je voeten zo gekneld dat de bloedtoevoer belemmerd wordt en dit zorgt voor koude voeten. Dus een paar goed passende sokken en schoenen is een must. Koude handen heb ik niet zo’n last van meestal, maar natuurlijk een paar, wederom niet te krappe, handschoenen aan als je naar buiten gaat. En dat is echt nodig, elke dag, weer of geen weer. Een fikse wandeling doet wonderen voor koude handen en voeten, en last but not least, voor je humeur! En als beloning: heerlijk in bad of onder de douche met fijne producten van Dove.

 • Avatar van sharmena
  Reply sharmena 14 december 2012 at 15:31

  Jeej wat een superleuke actie , ik volg alle bovenstaande punten. Succes verder met je blok!

 • Avatar van Randa
  Reply Randa 14 december 2012 at 14:38

  Super! Had ik net nodig in deze wintermaanden, ik en winter gaan namelijk niet zo goed samen hihi :))
  Volg je al langer op Bloglovin’, heb het artikeltje en je FB geliked. Hier is de link naar het tweetje (waar ik je ook op Follow btw): https://twitter.com/Neeejoh/status/279580366350716928

  Oke komtie dan, mijn ultieme wintertip;
  ARGANOLIE!!!! Kan het niet vaak genoeg zeggen, maar met mijn droge huid moet dat wel. Ik gebruik het voor mijn gezicht, ellebogen, haren, benen, alles wat aangetast en droog is geworden door de kou! (Zorg er wel voor dat je pure arganolie hebt en geen chemische, want daar zit meestal maar een ieniemieniebeetje in en dat maakt niet echt veel verschil).

 • Avatar van Marije
  Reply Marije 14 december 2012 at 14:30

  Mijn ultieme wintertip voor koude voeten: sloffen met kersenpitzakjes die je in de magnetron kunt doen. Ze zijn echt zó lekker warm! Ik heb deze winter, terwijl het nog niet eens heel erg koud is geweest, al een paar keer met deze sloffen aan onder een dekentje op de bank gezeten. Heer-lijk! Een pot thee, wat lekkers en een goede film op tv en ik ben gelukkig :-)

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 14 december 2012 at 14:24

  Ik doe mee! Lijkt me heerlijk om mijzelf daarmee te vertroetelen.
  Mijn tip: een dagje sauna!
  Dat is voor mij de enige manier om de boel een beetje op te warmen :)

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 14 december 2012 at 14:22

  Leuke winactie!

  Mijn wintertip tegen koude voeten is dikke sokken, beenwarmers en lekkere warme sloffen! En als mijn handen echt koud zijn, dan is het heerlijk om een mok warme thee (of chocomel!) vast te houden!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 14 december 2012 at 14:15

  yay! ik doe zeker weten mee :D ik kan wel wat verzorging gebruiken op die droge huid van mij >.<

  ik volg en like via bloglovin, ook like ik de FB en hier de tweet; https://twitter.com/femketje/status/279575124313776128

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.