Beauty

Winterse huidverzorgingstips van ICI Paris XL

27 december 2012

Winterse huidverzorgingstips van ICI Paris XL
Je zal het vast al wel gemerkt hebben: in de winter heeft je huid meer verzorging nodig. Dit komt door de koudere temperaturen, wind en sneeuw en ook doordat het in huis droger is vanwege het minder goed ventileren en de verwarming die hoger aan staat. Wat extra hydratatie is daarom geen overbodige luxe. ICI Paris XL heeft enkele fijne producten in het assortiment zitten waarmee je jouw huid die oppepper geeft waardoor deze weer comfortabel aanvoelt. Vandaag wil ik enkele van deze producten aan jullie laten zien èn geeft Thijs Willekes tips per product. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en reviews.
Winterse huidverzorgingstips van ICI Paris XL

Winterse huidverzorgingstips van ICI Paris XL
Hydraterende dagcrème 50ml, €13,70
Deze dagcrème is geschikt voor de normale tot gemengde huid en bevat o.a. witte lelie-extract en arganolie. De crème voelt licht aan, ruikt heerlijk fris en trekt vlot in, waarna de huid direct lekker zacht en soepel aanvoelt. Ik heb zelf een droge huid en ik had niet verwacht dat deze crème toch zo prettig in gebruik zou zijn voor overdag, mijn huid voelt de hele dag door namelijk prettig aan. Wel gebruik ik voor de nacht een gezichtsolie en vollere nachtcrème. Nadeel: de pot. Uit o.a. hygiënisch oogpunt had ik liever een pompflacon gezien.

Tip van Thijs: “Gebruik deze hydraterende crème voor de droge huid als extra toevoeging op je dagelijks huidverzorgingsritueel. Zo verrijk je het resultaat van een ultiem gevoede en gehydrateerde huid tijdens de grauwe wintermaanden.”
Winterse huidverzorgingstips van ICI Paris XL

Winterse huidverzorgingstips van ICI Paris XL
Ultra-hydraterend masker 50ml, €13,70
Dit masker is geschikt voor alle huidtypes en bevat o.a. squalane, witte lelie-extract en aloë vera. Dit masker verdeel je door de fijne textuur gemakkelijk over je gezicht en voelt direct verfrissend aan op de huid. Na 10 minuutjes verwijder ik deze met lauw water en voelt mijn gezicht soepel aan. Een fijne oppepper voor 1 à 2 keer per week (ligt maar net aan de conditie van de huid en/of hoe winters het weer buiten is). Ook dit masker heeft een heerlijke frisse geur. Nadeel: ook hier had ik liever een andere verpakking dan een pot gezien, bijvoorbeeld een tube.

Tip van Thijs: “Verwijder voor het aanbrengen van dit masker de dode huidcellen van het gezicht met een zachte scrub of peeling. Hierdoor worden de werkende stoffen nog optimaler door de huid opgenomen.”
Winterse huidverzorgingstips van ICI Paris XL

Winterse huidverzorgingstips van ICI Paris XL
Herstellende fluweelzachte handcrème 75ml, €5,45
Deze handcrème is geschikt voor alle huidtypes en bevat o.a. karitéboter en katoenzaadolie. Ondanks dat de handcrème lekker vol is van textuur laat hij zich gemakkelijk verdelen en trekt hij snel in. Mijn handen voelen direct heerlijk zacht en soepel aan. Perfect dus voor op je bureau of in je handtas om elk moment van de dag te kunnen gebruiken.

Tip van Thijs: “Gebruik deze verzorgende handcrème ook altijd voor het slapen gaan. Zo kunnen de werkzame stoffen de hele nacht hun werk doen en tijdens de nacht handen en nagels zowel voeden, als herstellen.”

Voor mij was dit persoonlijk een aangename eerste kennismaking met de huidverzorgingsproducten van ICI Paris XL en ik ben heel benieuwd geworden naar meer producten uit het assortiment. De producten zijn te koop bij ICI Paris XL.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 31 december 2012 at 09:20

  Ik vind de verpakking er mooi uitzien. De creme en het masker lijken me best fijn!

 • Avatar van Santje04
  Reply Santje04 28 december 2012 at 17:33

  Ik heb ook liever een pompje, maar op zich ziet het er wel goed uit. Misschien toch eens kijken. :-)

 • Avatar van BeautyByTS
  Reply BeautyByTS 28 december 2012 at 17:22

  Ik gebruik altijd voordat ik ga slapen handcreme. Jammer dat de creme’s in een potje zitten, ik heb ze liever in een tube.

 • Avatar van danique
  Reply danique 27 december 2012 at 23:07

  ik vind het ook vervelend altijd die potten :/

 • Avatar van Asmae
  Reply Asmae 27 december 2012 at 20:00

  Ik twijfel altijd in de winkel of iets van deze collectie moet kopen. Ben nog niet echt overtuigd. Misschien koop ik een keer de handcreme.

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 27 december 2012 at 15:24

  Ik was net in deze shop geweest en het is geweldig om je huid extra te verzorgen in de winter! Het is ook alvast een voorbereiding op het voorjaar! Ik helemaal weg van goede handcrémes. Die hebben het zwaar te voortduren!

 • Avatar van Moniek
  Reply Moniek 27 december 2012 at 15:22

  Klinkt goed!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.