Beauty

3 from 1… Lush badderplezier!

21 januari 2013

Lush badderplezier
Vlak voor onze vakantie naar Denemarken eind vorig jaar ben ik als ware Lush fan nog even langs de winkel geweest om enkele badproducten te kopen omdat ik wist dat we in ons vakantiehuis een heerlijk groot bad zouden hebben. Ik was lekker aan het snuffelen en besloot o.a. voor Honey Bee, Butterball en Phoenix Rising te gaan. Nadat de producten eerst een tijdje in onze linnenkast hadden gelegen (zo gaat alles er heerlijk naar ruiken!) mochten ze dan eindelijk mee op vakantie. Eenmaal aangekomen kon ik na de lange autorit aan niks anders denken dan aan een lekker bad met Lush en zo heb ik de hele vakantie door genoten van allemaal badderplezier met o.a. Lush. Kijk mee naar meer informatie over deze drie badproducten inclusief foto’s en reviews.
Lush honey bee Lush honey bee
Honey Bee 200g, €5,55
“Honey Bee heeft de heerlijke geur van Honey I Washed the Kids, onze absoluut favoriete geur. Daarbij hebben we rhassoelmodder, aloë Vera en sinaasappelolie gevoegd, absoluut favoriet voor je huid. Een luie manier om toch goed voor jezelf te zorgen. Laat de bruisbal in je volgelopen bad zakken en duik er zelf achteraan. Ogen dicht en genieten maar terwijl de bal langzaam opbruist en er heerlijke geuren en zalige olien vrijkomen… Hou je van deze geur? Probeer ook eens onze Honey I Washed The Kids Zeep en onze Soft Coeur Massagebar!”

Deze supergrote bruisbal heeft in bad helaas niet zo’n spectaculair kleur- & bruiseffect als andere badproducten van Lush kunnen hebben, maar de combinatie van honing, rhassoulmodder, aloë vera, sinaasappelolie, bergamotolie en gardenia extract zorgt wel voor een heerlijke geur èn een zachte huid. Wel na het badderen even het bad goed schoonmaken zodat alle gele restjes nog gemakkelijk te verwijderen zijn.
Lush butterball Lush butterball
Butterball 95g, €4,55
“De boter in Butterball is cacaoboter, uit cacaozaadjes geperst. Eigenlijk hetzelfde als waar chocolade van gemaakt wordt. De kleine stukje cacaoboter smelten in je water en verzorgen je droge vel. Je badwater voelt heerlijk zacht en geurt naar ylang ylang. Laat de bruisbal in je vol gelopen bad zakken en duik er zelf achteraan. Ogen dicht en genieten maar terwijl de bal langzaam opbruist en er heerlijke geuren en zalige oliёn vrijkomen…”

Butterball koos ik specifiek omdat ik een droge huid heb en in de winter is deze droogheid op zijn ergst. Ik was aan het praten met een leuke Lush winkeldame en zij raadde me deze bal aan. Ik snuffelde eraan en legde hem zonder na te denken in mijn mandje. De combinatie van cacaoboter, musk en ylang ylang zorgt voor een heerlijke geur en het badwater wordt door de stukjes cacaoboter die langzaam smelten een beetje olie-achtig wat ervoor zorgde dat mijn huid gevoed aanvoelde en geen bodylotion meer nodig had.
Lush phoenix rising Lush phoenix rising
Phoenix Rising 100g, €6,05
“Een schitterende paarse ballistic met de kruidige geur van sinaasappel met een vleugje kaneel. Daar word je vanzelf weer vrolijk van! Gebruiksaanwijzing: laat je bad vol warm water lopen. Installeer jezelf, leg de Ballistic in het water en geniet van een kleurrijk spektakel.”

Deze prachtige paarse bruisbal met goudkleurige accenten ruikt goddelijk winters lekker. Als je fan bent van een kruidige kaneelgeur dan is deze echt wat voor jou. Er zit o.a. cacaoboter, bergamotolie, cassia olie, jojoba olie, shea boter en goudkleurig glitterpoeder in. Ja, dat lees je goed! Het badwater krijgt door die glitterpoeder een prachtig gouden glansje en nadien blijven er ook op de huid hier en daar wat shimmertjes achter wat zorgt voor een feestelijk effect. De verzorgende ingrediënten zorgden ook hier weer voor een comfortabele huid na het badderen.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 30 januari 2013 at 10:24

  Phoenix Rising is echt m’n favoriet! Die zit nu ook weer in m’n reistoilettas. Ja, in de reistas.. want ik heb thuis geen bad. Honey Bee klinkt overigens ook goddelijk!

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 25 januari 2013 at 20:53

  Haha, ik leg mijn bruisballen/zepen ook altijd in de kast, dan gaat alles zo lekker ruiken! <3 Butterball lijkt mij ideaal trouwens, ik heb ook zo'n droge huid. En wat wil ik ze graag ruiken alle drie, zo jammer dat hier geen Lush in de buurt zit! :(

 • Avatar van stacey
  Reply stacey 22 januari 2013 at 18:36

  wauw Phoenix Rising lijkt me heel erg fijn, butter bal ook trouwens

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 22 januari 2013 at 12:04

  phoenix rising is zo fijn!
  butter ball wil ik zeker nog een proberen :)

 • Avatar van Santje04
  Reply Santje04 22 januari 2013 at 11:27

  Ik vind de bubble bars nog lekkerder dan de bath ballasistics van Lush. Vooral de Comforter ben ik dol op. De butterball heb ik ook 2x gehad, die vind ik inderdaad wel erg fijn als mijn huid wat droog is. En Denemarken vind ik overigens ook heel erg leuk! ;)

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 21 januari 2013 at 23:59

  Wat baal ik nu dat ik geen bad heb :(

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 21 januari 2013 at 23:16

  Oh heerlijk! Helaas heb ik geen bad, binnenkort maar eens bij mijn ouders ontspannen in bad.

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 21 januari 2013 at 20:42

  Een tijdje geleden was ik helemaal niet dol op badproducten, maar inmiddels ben ik lichtelijk verslaafd! Van Lush heb ik nog niks geprobeerd, misschien toch maar eens een keer doen :)

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 21 januari 2013 at 20:29

  Heerlijk! Lang geleden dat ik nog eens een bad genomen heb (wij hebben echt een mini-bad). Moet snel weer eens langsgaan bij Lush!:)

 • Avatar van jana
  Reply jana 21 januari 2013 at 20:01

  Ooh heerlijk <3 x

 • Avatar van Les is more
  Reply Les is more 21 januari 2013 at 19:55

  Oh honey bee is heerlijk, ik had hem laatst uit de mr. bumble bee. Die phoenix lijkt me ook verrukkelijk! Snel weer gaan lushen dus!
  xoxo

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 21 januari 2013 at 18:27

  Wauw die derde lijkt me echt tof! Gouden glitters in bad, wat een feestje ;-)

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 21 januari 2013 at 17:21

  Lush, lush, lush, ik geef je een kus!
  Haha, grappig dat jij na zo’n lange autorit alleen nog maar aan een heerlijk bad kon denken. Ik kan het heel goed begrijpen! Lush is echt fantastisch.

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 21 januari 2013 at 16:54

  Ik wil ook een bad!! Heel soms koop ik ze voor een voetenbadje (snij/hak ze dan altijd in 4e) binnenkort maar weer eens doen haha

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 21 januari 2013 at 16:43

  Butterbal is zoo voedend voor mijn droge huid! En Honey Bee ruikt zo ontzettend lekker!

 • Avatar van Zoë
  Reply Zoë 21 januari 2013 at 16:21

  Heerlijk! Ze spreken me allemaal aan :) Ik ben ondertussen ook grote fan van Candy Mountain (kerstcollectie). ZO VEEL BUBBELS! :D

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 januari 2013 at 08:29

   Die had ik ook mee ^^ Is nu alleen niet meer te verkrijgen dus alsnog een review heeft weinig zin. Maar die was inderdaad heerlijk!

 • Avatar van Liesbeth (candyandtreats)
  Reply Liesbeth (candyandtreats) 21 januari 2013 at 16:12

  Doe ik ook altijd als ik ergens een bad zie aankomen nu we er thuis geen meer hebben :-) zo kocht ik net voor Nieuwjaar ook Honey Bee in Den Haag tijdens ons weekendje weg! Zat er bij jou ook zo’n vreemde kern in? Ik vraag me nog steeds af wat dat was :-S
  Verder inderdaad niet zo spectaculair maar hij ruikt wel heerlijk! Schrobben was inderdaad aan te raden na het bad want deze laat echt wel een ‘vuil’ bad achter :-)

  <3

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 januari 2013 at 08:29

   Hmmm nee, geen vreemde kern hier.. Al naar de winkel geweest en er naar gevraagd?

   • Avatar van Liesbeth (candyandtreats)
    Reply Liesbeth (candyandtreats) 22 januari 2013 at 10:08

    Nou nee omdat ik hem in Rotterdam kocht (ik was even afgeleid toen ik Den Haag schreef ;-) ) op weekend en ondertussen al weer gezellig in Gent ben, maar als ik nog eens naar Lush hier ga kan ik er algemeen wel eens naar informeren :-)

 • Avatar van Inclassable
  Reply Inclassable 21 januari 2013 at 15:35

  Ohh lijkt me zo heerlijk! Helaas geen bad..

 • Avatar van pretty beauty land
  Reply pretty beauty land 21 januari 2013 at 15:34

  ik ben gek op lush! door deze review heb ik echt zin om in bad te gaan :P

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 21 januari 2013 at 15:32

  Die laatste bruisbal ziet er prachtig uit! Het lijken me alle 3 fijne bruisballen.

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 21 januari 2013 at 15:21

  Wat ziet Phoenix Rising er mooi uit zeg <3
  Eens halen als ik weer eens een hotel met bad ben!

 • Avatar van danique
  Reply danique 21 januari 2013 at 15:07

  jammer dat wij geen bad hebben thuis :(

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 21 januari 2013 at 14:58

  Als ik een bad had, zou ik heeeeel vaak dit soort producten bij Lush kopen! Vind ze er altijd zo luk uit zien en lekker ruiken :).

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 21 januari 2013 at 14:43

  Ik heb laatst ook heerlijk in bad gezeten met Lush met oa ook de Honey Bee en Butterball. Ik word altijd erg vrolijk van Lush :-D

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 21 januari 2013 at 14:20

  het klinkt allemaal heerlijk :D

 • Avatar van Laura Louise - Fablouise
  Reply Laura Louise - Fablouise 21 januari 2013 at 14:18

  Oehh heerlijk, producten van LUSH maken me altijd blij!

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 21 januari 2013 at 14:04

  Ik ge binnenkort toch maar eens langs de lush shop want met dit koude weer is het heerlijk om uren lang in te badderen met lushproducten….;-)

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.