Beauty

About the brand | Singuladerm (incl. oproepje)

29 januari 2013

Singuladerm
Singuladerm is een nieuw huidverzorgingsmerk op de Nederlandse bodem en is het eerste huidverzorgingsmerk wat is ontwikkeld door moleculaire experts. De producten bevatten verschillende ‘intelligente moleculen’ die met precisie een specifiek huidprobleem kunnen bestrijden en preventief beschermen tegen vrije radicalen. Kijk mee voor meer informatie over Singuladerm en een oproepje voor een testpanel voor 1 van de topproducten van dit merk.

Wat is moleculaire cosmetica nu precies?
“Moleculaire cosmetica richt zich op heel specifieke huidproblemen van interne aard zoals ouderdomsrimpeltjes, expressielijntjes en pigmentvlekjes. Onderzoekers hebben hiervoor de zogenaamde ‘intelligente moleculen’ ontwikkeld die de functies van de huideigen cellen nabootsen en daarmee de huidcellen herstellen. Daarnaast richt de moleculaire cosmetica zich op preventie van problemen van externe aard: de vrije radicalen die vrijkomen door omgevingsfactoren zoals UV straling. Alle producten van Singuladerm bevatten ingrediënten die de werking van vrije radicalen tegen gaan en het schadelijke werk van vrije radicalen herstellen. Zo wordt cellulair DNA tot wel 97% beschermd tegen schade door UV straling.”

Over Singuladerm
De jarenlange ervaring van dit merk komt uit de farmaceutische industrie met de focus op hoogwaardig kwalitatieve toepassingen in de huidverzorging. Zo zitten de mensen achter dit merk achter de lancering van het actieve ingrediënt Argireline, een veelvoorkomend ingrediënt in verschillende producten binnen de cosmeticabranche tegen huidveroudering met een bewezen antirimpelwerking die lijkt op de werking van botox. Het Research & Development team van Singuladerm bestaat uit chemici, bio chemici en experts in moleculaire biologie.

De speerpunten van Singuladerm:
– alle producten bevatten een hoge concentratie actieve ingrediënten
– wetenschappelijk bewezen efficiëntie van de ingrediënten
– alle producten bevatten ingrediënten die de huid tegen vrije radicalen en UV-stralen beschermen
– de ingrediënten dringen optimaal door in de huid dankzij innovatieve releasesystemen
– alle producten zijn dermatologisch getest
– de producten zijn niet op dieren getest.

De producten van Singuladerm zijn verkrijgbaar via Singuladerm.nl en via gerenommeerde apotheken.
Singuladerm
Singuladerm Xpert sublime
Dit serum is een effectieve, deskundige behandeling tegen huidveroudering met een combinatie van intelligente moleculen om de huid langer jong te houden en de jeugdige schoonheid van de huid te behouden. Het bevordert het herstel van de huidcellen van binnen uit, zorgt voor een liftend effect, vermindert rimpels, beschermt de huid, repareert de DNA cellen en zorgt voor een boost voor een stralende en jonger uitziende huid. Dit serum bevat 30ml en is verkrijgbaar voor €55,00.

Oproepje
Ben jij benieuwd naar het merk Singuladerm en daarbij vooral naar het Xpert sublime serum? Ik ga deze zelf de komende tijd uitproberen en mag ook 2 lezeressen een fullsize flacon toesturen zodat we deze met z’n drieën tegelijk kunnen gaan uitproberen voor een uitgebreid review-artikel hierover. Zo zal de uiteindelijke review een mooi beeld geven over de gebruiksvriendelijkheid, werking en ervaring hierover.

Wil jij dit product met mij mee gaan testen? Laat in de reacties onder dit artikel een motivatie en je leeftijd achter. Je leeftijd is belangrijk omdat het hier om een anti-age product gaat (al kan je natuurlijk ook rond mijn leeftijd – 28 – zijn en willen beginnen met pre-anti-agen). Jezelf opgeven voor dit testpanel kan t/m 5 februari 2013, 23.59 uur. De testpanelleden krijgen persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 5 februari 2013 at 15:22

  ik zou dit graag willen testen om mijn huid jong te houden, ik wil wel oud worden maar er niet oud uitzien.

 • Avatar van Monique
  Reply Monique 5 februari 2013 at 15:02

  Ik zou heel graag in het testpanel plaatsnemen. Dit jaar word ik 50 jaar! Ben het afgelopen half jaar heel veel afgevallen en zie meer rimpeltjes dan voorheen. Tevens begin ik wat pigmentvlekjes te krijgen. Wie weet kunnen de producten ook wat voor mijn gezicht en hals betekenen. Ben heel benieuwd.

 • Avatar van Annemieke
  Reply Annemieke 5 februari 2013 at 11:20

  Dat zou ik best eens willen proberen!. Ik ben 45 en hier en daar komen de eerste rimpeltjes.
  Ik meld mij graag aan als tester!

 • Avatar van marga
  Reply marga 5 februari 2013 at 10:38

  Hoi, het gaat mij niet om het testen van het produkt,maar mijn interesse in het merk. altijd op zoek naar huidverbetering.Ook via het krantenartikel kwam ik wederom bij jouw terecht.Wat ik graag wil weten is of er op de achterkant een ingredieenten lijst staat met conserveermiddel en of andere stoffen die ik niet op mijn huid wil hebben.Via hun website heb ik al contact gehad en vriendelijk te woord gestaan,maar de medewerkster moest dat gaan uitzoeken en in elk produkt zit weer iets anders. Kortom ik weet nog niks en voordat ik ga bestellen wil ik meer info. ook op internet nog niets, wel kwam ik op Spaanse apotheken die het veel goedkoper verkopen zelfs met verzendkosten ben je nog goedkoper uit.ik ga het het dan ook daar vandaan halen.Als je tijd hebt zou jij aub.een foto met de INCI lijst kunnen sturen op de site of misschien naar mijn tel.?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 februari 2013 at 09:01

   Ik ga je vandaag een mailtje sturen met foto’s van de INCI lijstjes van de 2 producten die ik heb :)

 • Avatar van iulia stamate
  Reply iulia stamate 5 februari 2013 at 09:44

  Ik ben wel heel nieuwsgierig, zou het wel eens willen proberen. Ik ben 36

 • Avatar van Gurtie
  Reply Gurtie 4 februari 2013 at 15:40

  Ha ik ben Gurtie, 52 jaar oud.
  heb behoorlijk wat rimpels, na jaren ook te hebben gerookt, maar na oa. gebruik van dr. Schoemacher product van €98 per potje en niet hielp ben ik wat huiverig voor dure aankopen. Mijn nieuwsgierigheid is wel gewekt, door het googlen op internet en uw site.

  Ik meld mij graag aan voor tester!

  groetjes Gurtie

 • Avatar van Gea
  Reply Gea 4 februari 2013 at 14:26

  Wauw dat lijkt me geweldig als er een crème bestaat die rimpels aanpakt. Ik ben 49 en de rimpels beginnen nu toch ook te komen. Helaas.
  Lijkt me geweldig om t uit te proberen.

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 4 februari 2013 at 13:55

  Las vanmorgen een berichtje in het AD wat ging over hightech smeersels, dat had gelijk mijn interesse! Ze verwezen o.a naar Singuladerm waar ik nog nooit van had gehoord.
  Ik gebruik zelf nu Lancome en Biotherm en wil graag een andere uitdaging aangaan.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 februari 2013 at 21:38

   Wat leuk dat je via het zoeken naar Singuladerm op deze website terecht gekomen bent. Ik ben nu direct heel benieuwd naar het artikel in het AD, bedankt voor de tip!

 • Avatar van Ingrid1974
  Reply Ingrid1974 4 februari 2013 at 09:16

  Ik ben net 38 jaar geworden, de eerste rimpeltjes beginnen al wat dieper te worden. Daarnaast heb ik last van pigmentvlekken in mijn gezicht (buitenkant jukbeenderen). Ik heb zelfs al microdermabrasie overwogen. Ik ben erg benieuwd naar het effect van dit product. Vermindering van rimpeltjes? Vermindering van pigmentvlekken? Mijn huid zou je dankbaar zijn! ;-)

 • Avatar van Vief Vissers
  Reply Vief Vissers 3 februari 2013 at 23:40

  Oee dat zou ik wel willen proberen! Ik ben 43 en ookal word ik altijd minstens een jaar af 10 jonger geschat. Als ik goed in de spiegel kijk begin ik toch te zien dat m’n huid (en ik ;-) ouder wordt. De fijne lijntjes beginnen steeds zichtbaarder te worden. Daar zou dit perfect voor moeten helpen, dus ik ben de ideale testpersoon dacht ik zo ;-) Ik heb ook een gevoelige huid en coupe-rose dus daar kan ik het ook gelijk op testen.

 • Avatar van Pauline P
  Reply Pauline P 1 februari 2013 at 17:08

  Ik ben 44, heb wel wat rimpeltjes maar wordt meestal een jaar of 10 jonger geschat. En dat zou ik graag nog een jaar of 10 zo houden, dus ik wil dit graag eens uittesten!

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 30 januari 2013 at 22:28

  Ik wil graag meedoen. Pré-Anti-Aging kan nooit kwaad toch? Daarbij kan mijn huid wel wat vocht gebruiken!

 • Avatar van Brenda
  Reply Brenda 29 januari 2013 at 21:04

  Dit is nou echt een produkt wat ik graag zou testen. Ben inmiddels 38 jaar(al voel ik me zeker meer 24). Ben momenteel met een dieet bezig. En ik ben bang dat er spontaant rimpels in mijn gezicht schieten als ik veel gewicht verlies. Ook ben ik vegetariër en t doet me goed dat deze produkten niet op dieren worden getest. Kortom: ik ben enthousiast!

 • Avatar van Enita
  Reply Enita 29 januari 2013 at 20:45

  Ik merk naarmate ik ouder word dat mijn huid verandert en rond de ogen droger wordt. Het product dat ik vroeger en nu nog gebruik is niet meer afdoende, ik moet altijd een extra crème gebruiken. Tegen het einde van de dag, staat mijn huid soms strak. In de zomer heb ik er minder last van dan deze winterperiode. In deze periode heb ik door deze droogte ook meer rode vlekken en schilferigheid. Helpt dit serum om mijn huidkwaliteit te verbeteren en kan ik zo mijn veertigste verjaardag vieren op 15 februari.

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 29 januari 2013 at 16:03

  Bijna 42 (ai….) rimpels vallen mee (behalve die van het lachen natuurlijk) maar altijd op zoek naar fijne producten om mijn huid zo lang mogelijk in goede conditie te houden. Zou dus graag willen testen.

 • Avatar van SDJ2
  Reply SDJ2 29 januari 2013 at 15:24

  Ook ik wil me opgeven om dit merk uit te testen. Ik ben 30 jaar, de rimpeltjes vallen nog mee, alleen op mijn voorhoofd zijn ze te zien, en ik heb ook kraaienpootjes/lachrimpeltjes. Met serums heb ik nog niet zo veel ervaringen, vandaar dat ik wel zin heb om er ééntje te testen. Ik heb wel al jaaaren (sinds mijn kindertijd al eigenlijk) last van couperose (bloedrode vlekkerige wangen zonder camouflage, jammer genoeg).

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 29 januari 2013 at 14:21

  Oh wat een interessant merk is dit! Ik ga zeker je reviews hierover volgen! Ik ben zelf (bijna) 31 jaar. Rimpels heb ik gelukkig nog niet, alhoewel ik op mijn voorhoofd wel wat lijntjes begin te zien. Wel heb ik last van een vlekkerige huid, ik zou graag willen dat mijn huid ook zonder foundation er wat egaler uit ziet. Ik heb last van couperose op mijn wangen en pigmentvlekjes.

 • Avatar van Tamara
  Reply Tamara 29 januari 2013 at 13:41

  Leuke test voor de jonge dames met een beginnende rijpere huid! Ik ben 31 jaar jong en begin wat kleine lachrimpeltjes te krijgen rondom mijn ogen. Helaas heb ik ook wat pigmentvlekjes overgehouden aan de zwangerschap van mijn dochtertje Ziva (5 maanden <3).. Ik probeer heel zuinig met mijn mijn huid om te springen maar blijf meestal steken bij drogisterijproducten, zo'n luxe product wil ik daarom erg graag eens testen!

 • Avatar van Moniek
  Reply Moniek 29 januari 2013 at 11:15

  Ik wil mezelf ook wel opgeven om te testen. Ik ben 24, maar ik hoor vaak dat mensen mij ouder schatten. Ik denk zelf dat dat komt omdat ik al lijntjes rond de ogen heb en mijn huid er best oud uit ziet :(

 • Avatar van Sarena
  Reply Sarena 29 januari 2013 at 11:09

  Al ben ik 28 wil ik me graag aanmelden.Het zit er aan te komen…
  Met een goede anti ageing kan je niet vroeg genoeg mee beginnen!

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 29 januari 2013 at 10:55

  Ik ben wel heel nieuwsgierig, zou het wel eens willen proberen, ik ben 24 en heb echt een vooroordeel over anti ageing. Ik denk namelijk dat het dikke onzin is en dat je huid verouderd door onder andere de zon en andere factoren en dat een serum hier niks aan kan doen! Ben erg benieuwd!

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 29 januari 2013 at 10:23

  Ik heb nog nooit van deze producten gehoord! Soms ben ik vermoeid en de snap-8 formule zorgt er voor dat de huid na gebruik strakker word en de tekenen van vermoeidheid minimiliseren. Naarmate ik wat ouder wordt en de tijd verstrekt verliest de huid onder mijn ogen zijn elasticiteit en worden de spieren slapper. Hiervoor is de Xpert Contour Anti-wallen gel volgens mij een topproduct omdat het de zwelling en ophoping van vocht tegen gaat, vermindert donkere cirkels en tekenen van vermoeidheid, vervaagt rimpels en fijne lijntjes
  70% Vermindering van wallen in 28 dagen
  30% verbetering van de elasticiteit.
  Graag zou ik de producten die er te testen zijn willen uitproberen.
  Ik ben 45 jaar en ik voel me nog erg jong dus hoop ik dat je me niet te oud vindt om dit te testen!

  Fijne dag! ;-)

 • Avatar van Inclassable
  Reply Inclassable 29 januari 2013 at 10:00

  Ik heb hier nog nooit van gehoord dus ik ben erg benieuwd naar de reviews die gaan komen!

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 29 januari 2013 at 09:08

  Ik zou het ook graag willen uitproberen. Ik ben 40 jaar, heb wat lijntjes, en een wat onrustige huid, op mijn voorhoofd, maar dat zou kunnen zijn door de producten die ik nu gebruik.

 • Avatar van Christa
  Reply Christa 29 januari 2013 at 07:58

  Dit is leuk!! Alles wat je zegt over dit merk klinkt er goed en ja ik wil me graag opgeven als tester. Ik ben een 41 jarige met een gemengde huid en hier en daar begint er al wat aan verval plaats te vinden, maar nog niet heel ernstig hoor…ik kan nog best als 40 jarige door het leven ;]]

 • Avatar van debby
  Reply debby 29 januari 2013 at 07:46

  och dat zou ik leuk vinden. Ik ben zelf bijna 34 jaar, heb hier en daar een rimpel en het couperose.

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 29 januari 2013 at 05:04

  Dat lijkt me een interessant merk! Ik geef me graag op om mee te testen. Ik ben 38, heb al wat rimpeltjes, lijntjes en helaas ook pigmentvlekjes.
  Genoeg punten waar dit product hopelijk wat aan kan doen! :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.