Fashion

Accessorize lente & zomer 2013

29 januari 2013

Accessorize lente & zomer 2013
De aankomende lente en zomer gaat weer kleurrijk worden als het aan Accessorize ligt, met veel accessoires en zelfs beachwear in meerdere collecties. Elke collectie heeft haar eigen stijl en details, maar laat je vooral inspireren door alle printjes, kleurencombinaties, materialen en afwerkingen. Vandaag wil ik van alle collecties enkele highlights aan jullie laten zien en vertel ik natuurlijk ook wat meer over de verschillende collecties die we de komende lente en zomer bij Accessorize gaan zien.
accessorize-beach-spring-summer-2013-1 accessorize-beach-spring-summer-2013-2 accessorize-beach-spring-summer-2013-3 accessorize-beach-spring-summer-2013-4 accessorize-beach-spring-summer-2013-5 accessorize-beach-spring-summer-2013-6
Beach collectie
De beachwear collectie van 2013 bevat enkele kledingstukken, flip flops en cover-ups als aanvulling op de 5 accessoirecollecties. Nieuw deze zomer zijn de maxi dresses en de bikini’s met bijpassende kaftans, om zo binnen mum van tijd over te gaan van het strand naar een lunchtentje of een barretje. Alle items zijn mooi afgewerkt en hebben leuke details zoals studs, kwastjes en ruches. Niet in plussize maten verkrijgbaar helaas..
accessorize-bloom-spring-summer-2013-1 accessorize-bloom-spring-summer-2013-2 accessorize-bloom-spring-summer-2013-3 accessorize-bloom-spring-summer-2013-4 accessorize-bloom-spring-summer-2013-5 accessorize-bloom-spring-summer-2013-6 accessorize-bloom-spring-summer-2013-7 accessorize-bloom-spring-summer-2013-8 accessorize-bloom-spring-summer-2013-9 accessorize-bloom-spring-summer-2013-10
Bloom collectie
Deze collectie laat zich kenmerken door idyllische, typisch Engelse plattelandstuinen maar is tegelijkertijd ook hip. De accessoires zijn wat meer chic en bevatten verrassende details zoals piepkleine bloemetjes, pailletjes, insect- en vogelprints, maar de bloemen spelen de hoofdrol in deze collectie. Natuurlijk kunnen enkele zomerhoeden niet ontbreken en zijn er ook corsages verkrijgbaar.
accessorize-debutante-spring-summer-2013-1 accessorize-debutante-spring-summer-2013-2 accessorize-debutante-spring-summer-2013-3 accessorize-debutante-spring-summer-2013-4 accessorize-debutante-spring-summer-2013-5 accessorize-debutante-spring-summer-2013-6 accessorize-debutante-spring-summer-2013-7
Debutante collectie
Deze collectie beschrijft denk ik de klassieke Accessorize-stijl het meest. Voor elke vrouw zit er wat tussen, van girly met pastelkleurtjes tot dè items voor een vrouwelijke buidslook. Het roze, zilver en parelmoer voert de boventoon en de kralen, edelsteentjes en vintage-look maken deze collectie helemaal af.

accessorize-eden-spring-summer-2013-1 accessorize-eden-spring-summer-2013-2 accessorize-eden-spring-summer-2013-3 accessorize-eden-spring-summer-2013-4 accessorize-eden-spring-summer-2013-5 accessorize-eden-spring-summer-2013-6 accessorize-eden-spring-summer-2013-7 accessorize-eden-spring-summer-2013-8

Eden collectie
Een volwassen en urban gevoel voor een subtiele bohemian look in een collectie die luxe en eenvoud afwisselt. Van zijden shawls met botanische prints en moderne afwerkingen aan de tassen van verschillende texturen en in diverse prints. De sieraden zijn vooral goudkleurig en de boventonen zijn turquoise en smaragdgroen.
accessorize-geisha-spring-summer-2013-1 accessorize-geisha-spring-summer-2013-2 accessorize-geisha-spring-summer-2013-3 accessorize-geisha-spring-summer-2013-4 accessorize-geisha-spring-summer-2013-5 accessorize-geisha-spring-summer-2013-6 accessorize-geisha-spring-summer-2013-7

Geisha collectie
De inspiratie voor deze collectie is de Oriëntaalse look met haar Japanze vintage kimono’s, Aziatische patchworks en exotische prints. Rustige kleuren worden afgewisseld met een moderne afwerking. De sieraden in deze collectie zijn voornamelijk goudkleurig met een antieke look en edelstenen in zacht perzikroze. Ook kan je niet om de oriëntaalse bloemen- en vlinderprints heen, die je vooral ziet op de zijden sjaals. Leuk detail: de bruine of blonde haarstrik op schuifkam!

accessorize-indigo-spring-summer-2013-1 accessorize-indigo-spring-summer-2013-2 accessorize-indigo-spring-summer-2013-3 accessorize-indigo-spring-summer-2013-4 accessorize-indigo-spring-summer-2013-5 accessorize-indigo-spring-summer-2013-6 accessorize-indigo-spring-summer-2013-7

Indigo collectie
Een collectie vol met levendige blauwe kleuren die je meeneemt op reis naar de mystieke oorden in het Midden-Oosten. Stoffen tassen, etnische prints en mooie borduursels met invloeden van Turkse kleden, Perzische tegels en Indiase paisley stoffen geven deze collectie een multiculturele uitstraling. De sieraden bestaan voor namelijk uit kralenkettingen en de kleuren zilver, turquoise en kobaltblauw en lijken zo van een Oosterse bazaar af te komen. Het vlechtwerk, geregen koordjes en dunne kettinkjes laten de Indiase roots van het merk Accessorize op een leuke manier terugkomen.

Deze nieuwe lente- en zomercollecties zullen al snel in de Accessorize winkels te vinden zijn. De winkels kan je vinden in Amstedam, Den Haag, Eindhoven, Maastricht, Schiphol en in Utrecht. Ook zijn er Accessorize shops te vinden in verschillende V&D’s in Almere, Amstelveen, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Haarlem, Leeuwarden, Leiden, Leidschendam, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg en Utrecht.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 3 februari 2013 at 16:58

  Superleuke spullen!! Ik werd opslag verliefd op dat lange broekpak, I want :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 februari 2013 at 21:53

   Het lijkt me ook echt heerlijk zitten, zo lekker luchtig voor in de zomer :))

 • Avatar van Mirjam
  Reply Mirjam 29 januari 2013 at 23:16

  Oooh, ik ga zeker voor de bikinitops en maxidresses kijken! Maxidresses zijn echt een musthave voor mjj in de zomer :)

 • Avatar van Jessie
  Reply Jessie 29 januari 2013 at 20:28

  Heel mooie collecties! Ik vind spulletjes uit elke collectie fijn; als ik een collectie zou moeten kiezen zou het waarschijnlijk Indigo zijn. Leuke post

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 29 januari 2013 at 20:24

  Praacchhttiigg! Ik ben ongelofelijk fan van alle spulletjes die hier te zien zijn, gorgeous! xoxo

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 29 januari 2013 at 20:09

  Wat een mooie collecties! Ik maak in gedachten alweer een wensenlijstje: roze tas + ketting met vogelhanger uit de Bloom collectie, dat schitterende tasje/ clutch uit de Debutante collectie, die prachtige lange ketting met turquoise steen uit de Eden collectie en de blauwe shawl uit de Indigo collectie. Wat vond jij het mooiste item?

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 29 januari 2013 at 20:01

  Dat eerste jurkje is leuk.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Myrna
  Reply Myrna 29 januari 2013 at 19:13

  Zo daar zitten echt een aantal hele mooie dingen tussen!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 29 januari 2013 at 17:37

  love de printjes :D

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 29 januari 2013 at 16:59

  Wat een geweldige items!

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 29 januari 2013 at 15:31

  Er zitten wel echt een paar hele toffe spulletjes tussen moet ik zeggen!

 • Avatar van Annebeth
  Reply Annebeth 29 januari 2013 at 14:59

  Die Bloom Collectie is right up my alley! :D
  Er zitten ook wel wat toffe dingen bij de Indigo collectie, die olifantenketting <3

 • Avatar van Inclassable
  Reply Inclassable 29 januari 2013 at 14:40

  Wauw wat mooi allemaal, ik zou bijna alles wel willen hebben!

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 29 januari 2013 at 14:08

  Ik heb mijn favorieten er al tussen gevonden! ;-) Zoveel moois….

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.