Beauty

Anti-age tip! | Philosophy full of promise

23 januari 2013

Philosophy full of promise
Als we ouder worden neemt onze collageenproductie langzaam af wat zorgt voor een verslapte huid en minder strakke gezichtscontouren. De Philosophy full of promise producten zorgen niet alleen voor een zachte en mooie huid, maar geven ook een gelift effect en meer volume aan het gezicht waardoor je er jonger uit zal zien. Kijk mee voor meer informatie over deze producten.

De producten geven een ware boost aan de celvernieuwing door de bestaande proteïnen nieuw leven in te blazen. Deze proteïnen ondersteunen het collageen en elastine en zo helpt dit mee aan een herstel van het verlies aan stevigheid en volume.

Philosophy full of promise
Dit verzorgende duoproduct heeft 2 uiteindes: aan de ene kant een liftend product voor overdag om de schadelijke externe invloeden te kunnen weerstaan en aan de andere kant een product wat tijdens de nacht meer volume aan de huid geeft en de huid te herstellen. Het serum voor overdag bevat onder andere peptiden, roggezaadextract en kigelia en helpt de zwaartekracht te weerstaan en verbetert de elasticiteit en veerkracht van de huid. Het serum voor de nacht combineert onder andere kigelia met een high-performance retinoïde en ondersteunt zo terwijl je slaapt het natuurlijk collageen, herstelt het volume en dit zorgt weer voor strakkere gezichtscontouren.

Deze treatment duo for uplifting days and volumizing nights bevat 2 x 15ml product en is verkrijgbaar voor €59,95.
Philosophy full of promise Philosophy full of promise
Als stap 2 in de verzorging breng je deze hydraterende crème aan over het dag- en nachtserum. Deze crème bevat een uniek proteïnerecyclecomplex wat in werking wordt gezet door peptide in combinatie met microalgen zodat er nieuw leven wordt geblazen in bestaande proteïnen. Het product zorgt voor een direct soepele en comfortabele huid die de hele dag door zacht aanvoelt en werkt mee aan een stevige, gelifte en vollere huid.

Deze dual-action restoring cream for volume and lift bevat 60ml aan product en is verkrijgbaar voor €54,95.

Ook al ben ik pas 28, ik ben een groot voorstander van ‘pre-anti-agen’ en heb de crème nu een tijd uitgeprobeerd. Ik heb niet echt last van rimpels of een verslapte huid, maar ik kan wel zeggen dat ik het een heel erg prettige crème vind. De textuur is lekker vol, maar hij trekt toch redelijk vlot in en zorgt ervoor dat mijn droge en gevoeligere huid de hele dag door comfortabel aanvoelt. Voor ’s nachts is de crème voor mij helaas niet voldoende en gebruik ik hem in combinatie met een gezichtsolie. De zachte, ietwat kruidige en zalvige geur vind ik persoonlijk wel aangenaam. Na enige tijd merkte ik vooral dat mijn huid er heerlijk zacht en rustig van werd en lekker soepel aanvoelde. Erg fijn voor mij dus in de wintermaanden waarin mijn huid nog iets droger is dan in de andere seizoenen.

De Philosophy full of promise producten zijn vanaf eind januari verkrijgbaar bij ICI PARIS XL.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van danique
  Reply danique 23 januari 2013 at 18:27

  ik geloof er niet echt in dat smeerseltjes helpen,en op een gegeven moment valt er ook niet heel veel meer aan te doen,oud worden we allemaal !
  xoxo

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 23 januari 2013 at 18:07

  Had er wel eens van gehoord en iedereen is positief! Ik zie vaak de bomen door het bos niet meer met zulke producten, maar misschien is deze toch wel iets voor mij :)

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 23 januari 2013 at 17:23

  Jammer dat het zo prijzig is! Maar wie weet haal ik het nog eens!

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 23 januari 2013 at 14:29

  Eerlijk gezegd geloof ik er niet zo in. Ik denk niet dat cremes helpen, de zon is funest. Die zorgt er voor dat je rimpels krijgt. Maar de creme lijkt me wel erg fijn.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 23 januari 2013 at 08:30

  Het klinkt erg fijn….. het merk is erg goed! ;-)

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 23 januari 2013 at 07:04

  Gelukkig heb ik nog geen anti age product nodig, maar het klinkt erg fijn :)

 • Avatar van Lifesplash
  Reply Lifesplash 23 januari 2013 at 06:48

  Hier hoor je echt veel goede dingen over, ben er wel heel benieuwd naar!

 • Avatar van Les is more
  Reply Les is more 23 januari 2013 at 00:09

  Philosophy is inderdaad een heel fijn merk. Zo leuk dat Oprah het vertegenwoordigd :)
  xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 januari 2013 at 08:50

   De ‘hope in a jar’ kwam ook eerder heel vaak voorbij in Oprah’s favorite things. Oh, wat hield ik toch van die shows :D

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.