Beauty

Aussie take the heat!

7 januari 2013

Aussie take the heat
Deze haarverzorgingslijn van Aussie is al een tijdje verkrijgbaar bij Etos, maar toch wil ik er nog graag een artikel over schrijven. De Take The Heat producten zijn bedoeld voor beschadigd haar en beschermen je lokken tegen de hitte van bijvoorbeeld je fönhn, stijltang en krultang. Door het jarenlange verven van mijn haar en het daarbij regelmatige gebruik van hittestylingtools kan mijn haar al snel droog aanvoelen en pluizen bij vochtig weer, ondanks dat er geen gespleten haarpunt te vinden is. Een lijn als deze van Aussie kwam dus als geroepen! Kijk mee voor meer informatie en mijn review over de producten.

Aussie take the heat
De lijn bestaat uit een shampoo, conditioner en een 3 minute miracle deep treatment die allen Australische jojoba olie bevatten om het haar te helen, te verzachten en te verzorgen. En ondanks dat er SLS èn SLES in zit en de jojoba olie pas heel erg ver in de ingrediëntenlijst te vinden is (jammer!), doet deze lijn iets met mijn haar. Het voelt zacht aan, valt mooi en glanst flink en zorgt niet voor een geïrriteerde hoofdhuid zoals ik bij veel haarverzorgingslijnen wel heb gehad. Je hebt van alle producten maar een klein beetje nodig en de deep treatment gebruik ik hooguit 1 keer in de week (omdat het anders te vol kan zijn en kan zorgen voor vet haar). De producten ruiken heerlijk, echt zo’n vrouwelijk zoete geur die de hele dag subtiel om je heen blijft hangen. Daarnaast zorgen ze er ook voor dat de stijltang makkelijker door mijn haren glijdt en dat zorgt weer voor onder andere minder haarbreuk. Fijn!

Shampoo 300ml, €6,99
Conditioner 250ml, €6,99
3 Minute Miracle Deep Treatment 250ml, €8,99.

De Aussie haarproducten zijn verkrijgbaar bij Etos.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 10 januari 2013 at 20:58

  Ik gebruik hier ook de shampoo en conditioner van! Mijn haar is super droog, krullend en pluist als een bezetene dus ik stijl het ook regelmatig! Ik durf niet te zeggen of de shampoo echt iets doet voor mijn haar, maar fijn vind ik hem wel! En wat je zegt, hij ruikt lekker :D

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 8 januari 2013 at 15:46

  Ik ben fan van de producten van Aussie! Ondanks dat ze veel SLS bevatten, vind ik de producten heerlijk!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 7 januari 2013 at 23:23

  Deze producten heb ik al zo vaak voorbij zien komen, ik vergeet iedere keer weer deze mee te nemen in de winkel. Heb het nu opgeschreven, zodra ik langs de Etos kom neem ik ze mee.
  Liefs, xxx

 • Avatar van debby
  Reply debby 7 januari 2013 at 17:31

  Ik ben zelf niet zo heel enthousiast over de Aussie producten.

 • Avatar van Benthe
  Reply Benthe 7 januari 2013 at 16:25

  Ik zie het elke keer bij de Etos liggen maar neem het nooit mee….
  Denk dat ik dat toch maar is moet gaan doen!

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 7 januari 2013 at 15:22

  Klintk wel goed! Ik ben over andere lijnen van Ausie niet zo te spreken, maar hier lees ik steeds meer positieve dingen over. Ik weet alleen niet of ik het aandurf…

 • Avatar van lara
  Reply lara 7 januari 2013 at 14:53

  Leuk om hier een keer een review over te lezen! Ik heb deze vaak zien staan bij de Etos maar heb hem nooit meegenomen, volgende keer zal ik hem ook een keer uitproberen!

  Liefs Lara

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 7 januari 2013 at 14:29

  ik hoor er veel goeds over ondanks de sls etc!

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 7 januari 2013 at 14:03

  Het moeten zeker geweldige producten zijn! ;-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.