Beauty

Daily make-up bag

11 januari 2013

Daily make-up bag
Doordat ik regelmatig nieuwe producten uitprobeer wisselt de inhoud van mijn daily make-up bag nog wel eens en telkens als ik hem dan weer eens uitgezocht heb – want in de loop van de weken sluipen er steeds meer producten bij – zitten er toch weer wat andere producten in die ècht mogen blijven. Met deze kit kan ik dan ook altijd zo de deur uit en meer hoef ik in principe verder niets mee te nemen als ik een weekendje weg of op vakantie ga bijvoorbeeld, maar het is vooral gemakkelijk om zo handig alles voor een perfecte look bij elkaar te hebben liggen.

Op dit moment zitten de volgende producten in mijn dagelijkse make-up tasje:

* By Lou Lou make-up tas
* Ginvera BB Cream
* Max Factor 3-in-1 foundation
* Sephora brushconcealer
* KIKO gezichtspoeder
* Guerlain les météorites perles
* LOOkX bronzer
* Bobbi Brown shimmer brick
* Clarins fix’ make-up spray
* Yves Rocher nude oogpotlood
* Urban Decay primer potion
* Urban Decay Naked 2 palette
* Boots eyeliner
* HEMA wenkbrauwgel
* Clinique high impact mascara
* Pupa Vamp! mascara
* Khroma Beauty lipgloss.
Daily make-up bag
Wat zit er in jouw daily make-up bag?
Nu ben ik ook heel erg benieuwd naar wat er in jouw dagelijkse make-up tas(je) zit?! Er is een nieuwe website in Nederland waar je elke dag foto’s met elkaar kan delen omtrent een bepaald thema en elke dag komt er weer een ander thema voorbij. Voor vandaag mocht ik het thema bedenken en ik bedacht ‘Daily make-up bag!’. Zo kan je niet alleen zien wat er in mijn make-up tas zit, maar kan je ook een foto of snapshot van de jouwe uploaden nadat je je gratis hebt geregistreerd.

Ik vind een site als Goodlife24.com echt heel erg leuk bedacht. Er is dus elke dag een ander thema waarbij er één voorbeeld wordt gegeven en je kan daarop reageren met een foto van jezelf. Het kan zo gaan over je ochtendkoffie, je huisdier, je favoriete lipstick, je favoriete pumps, gevlochten haar, een bepaalde nailart… En zo zijn er enorm veel thema’s te bedenken. Fun!

Natuurlijk kan je als reactie onder dit artikel vertellen wat er in jouw daily make-up bag zit, maar wellicht vind je het wel leuk om Goodlife24 eens te proberen? Ik zou het enorm leuk vinden om ook echt te kunnen zien hoe je make-up tasje eruit ziet ^^

 

Dit is een gesponsord artikel.

 

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 15 januari 2013 at 21:42

  Leuk! Vooral het naked palette, blijft favoriet!

 • Avatar van peggy timmermans visagie
  Reply peggy timmermans visagie 14 januari 2013 at 11:42

  Ik had nog nooit van Goodlife24 gehoord, ik ga het zeker eens bekijken! Je hebt trouwens best veel in je make-up bag zitten!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 14 januari 2013 at 15:07

   I know… Make-up verslaafde ;) LOL

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 13 januari 2013 at 18:35

  Mooie producten in je daily make-up bag! Ik wissel eigenlijk nogal eens!

 • Avatar van danique
  Reply danique 12 januari 2013 at 13:32

  dit soort artikeltjes vind ik zo leuk altijd om te lezen (:
  heb de site al eens gezien van de week bij tekuh,vind het zo’n leuk idee !
  zodra ik mijn nieuwe camera heb snel aanmelden dus (:
  xoxo

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 12 januari 2013 at 00:12

  Leuk! Ik ben altijd wel in voor dit soort dingen dus ik heb me ook aangemeld :-) Ik kan alleen niet op ‘zoek’ gaan mensen klopt dat? Ik kan wel de mensen volgen die er met een thema foto opstaan (behalve jou op de een of andere manier), maar nergens verder een actief zoekbalje of iets.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 januari 2013 at 14:18

   Volgens mij klopt dat wel inderdaad, dat je elkaar enkel kan vinden via een directe link naar het profiel of via een foto die je ziet..

 • Avatar van Karen
  Reply Karen 11 januari 2013 at 15:10

  In de mijne zit iets minder in. Ik had wel een vraagje over de mascara van clinique. Zou je die aanraden? En heb je de high impact curling mascara ooit al geprobeerd?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 januari 2013 at 15:27

   Ik vind de mascara heel erg fijn, maaarrrrr in combinatie met daaroverheen een laagje van de Pupa Vamp! mascara. Mijn wimpers zijn echt een ramp en in deze combinatie lijkt het nog wat, zonder dat er spinnepootjes ontstaan of iets dergelijks :)

 • Avatar van debby
  Reply debby 11 januari 2013 at 13:38

  Wat heerlijk vind ik dit soort berichten altijd! Zo leuk om andermans make-up te bekijken. Hoe is die bronzer van Lookx trouwens.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 januari 2013 at 13:58

   Dankjewel voor je heerlijke enthousiasme! Het is de Nautral Velvet Mineral Powder en die is echt prachtig en ook heel goed voor lichte huidjes te gebruiken :)

 • Avatar van BeautyByTS
  Reply BeautyByTS 11 januari 2013 at 11:33

  Er zitten mooie producten tussen.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 11 januari 2013 at 10:34

  mooie producten :D
  bij mij zit er niet meer dan een compact powder, mascara, een blush en een lipbalm in XD

 • Avatar van lin
  Reply lin 11 januari 2013 at 09:08

  Wat een leuk idee! Nog nooit van gehoord :)

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 11 januari 2013 at 08:29

  Wauw…. heel leuk en handig! Wat een prachtige producten! ;-)

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 11 januari 2013 at 06:16

  Leuk artikel! Mooie producten zitten er in je make-up tasje.

 • Avatar van Mirjam
  Reply Mirjam 11 januari 2013 at 00:58

  Leuk om dat zo te zien! Erzitten fijne producten in :) die website ga ik zeker even bezoeken :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.