Beauty Media

De GLOSSYBOX van januari 2013

24 januari 2013

De GLOSSYBOX van januari 2013
Vandaag is het weer tijd voor het unboxen van de nieuwste GLOSSYBOX. Laat ik vooruit weer een waarschuwing doen: mocht je hem nog niet ontvangen en uitgepakt hebben kijk dan niet verder, anders weet je al wat er in zal zitten. Ben je te nieuwsgierig of wil je gewoon heel graag weten wat er in deze januari-editie zit: lees dan zeker verder! Deze maand heeft de box als thema beauty around the world. Kijk mee naar de inhoud van deze box.
De GLOSSYBOX van januari 2013
“Beauty around the world verzameld in de GLOSSYBOX! Deze editie bevat namelijk merken die allemaal afkomstig zijn uit verschillende landen. Hoewel beautyrituelen en gewoontes per land kunnen verschillen, hebben de meeste vrouwen één ding gemeen: they love beauty! Iets wat ook universeel is, is de liefde. Liefde is er altijd en overal! Helemaal met Valentijn voor de deur kunnen we daar natuurlijk niet omheen. Daarom speciaal voor jou deze felroze editie om lekker mee uit te pakken op deze romantische dag. Naast de beautyproducten ontvang je de 2e editie van GLOSSYmag. In dit magazine worden onder andere leuke feitjes gedeeld over beautygebruiken uit verschillende landen en wordt uitgebreid aandacht besteed aan Valentijn.”
De GLOSSYBOX van januari 2013
Christina Aguilera Red Sin bodylotion (50ml) en eau de parfum sample. “De verleidelijke geur van Red Sin haalt de femme fatale in vrouwen naar boven. Het opbrengen zorgt voor een flinke dosis zelfvertrouwen.” Een geur met rode appel, kaneel, rode cyclaam, musk, sandelhout en gember. Een warmzoet parfum dat best lang blijft ruiken, perfect voor deze tijd van het jaar.
De GLOSSYBOX van januari 2013 De GLOSSYBOX van januari 2013
ModelCo lip duo lipstick & ultra shine lipgloss (fullsize). “Dit unieke duo-product bestaat uit een long lasting lipstick en een high shine lipgloss. Creëert perfecte, sexy lippen.” De lipstick in de kleur Dusk heeft een bruine kleur met een rozenhoutkleurige gloed en dit is niet echt een kleurtje voor mij. Wel voelt de lipstick zacht aan tijdens het aanbrengen. De lipgloss in de kleur Striptease is zacht peacy van kleur met een shimmertje erin verwerkt. Geeft niet heel veel kleur, maar wel een mooie glans. Alleen doordat de andere kant een lipstickkleur bevat die totaal niet bij mij past, weet ik nu al zeker dat ik de lipgloss bijna niet zal gebruiken..
De GLOSSYBOX van januari 2013
Ginvera green tea nude cover BB cream (8g). “Deze BB Cream geeft de huid nieuwe energie, hydrateert en laat fijne lijntjes vervagen. Een alleskunner die behalve een herstellende en dekkende functie, zich ook aan de huidskleur aanpast.” Ik heb dit product zelf in een fullsize versie (zie dit artikel over Ginvera green tea skincare) en vind hem heel erg prettig in gebruik. Hij geeft voor mij niet voldoende dekking, maar hij zorgt er als een laagje onder mijn foundation wel voor dat mijn huid beschermd is tegen de zon, extra gevoed is en ik heb hierna minder foundation nodig. Echt een heel fijn product en deze sample is weer erg handig voor een weekendje weg bijvoorbeeld.
De GLOSSYBOX van januari 2013
TONI&GUY shampoo for damaged hair (50ml). “Deze shampoo revitaliseert, helpt het haar te herstellen en geeft het haar bovendien een prachtige glans.” Ik ken deze shampoo reeds door een sample uit eerdere/andere boxen en ik vind hem prettig in gebruik. Een sample als deze neem ik dan ook graag mee met een weekendje weg, vakantie etc. De geur van TONI&GUY producten is ook heerlijk trouwens!
De GLOSSYBOX van januari 2013
Dr. van der Hoog passionate pearl gezichtsmasker (fullsize). “Verwen jezelf met dit luxe masker! De maskers van Dr. van der Hoog reinigen, herstellen en zitten boordevol voedende vitamines.” Dit masker is poriënverfijnend en matterend en is hierdoor minder geschikt voor mijn gevoeligere en drogere gezichtshuid. Het was leuk geweest als het masker was aangepast aan het huidtype van de ontvanger. Ik bewaar deze nu voor wanneer mijn gezichtshuid wat onrustiger is.
De GLOSSYBOX van januari 2013
Bij deze januari-editie zit de 2e GLOSSYmag meegeleverd, een leuke mini magazine met hierin deze keer wat beautytrends van over de hele wereld, de favorieten van enkele medewerkers over de hele wereld, leuke feitjes over de liefde, een jaarhoroscoop, wensenlijstjes voor Valentijnsdag en een interview met Yves Saint Laurent make-up artist Michael Latus. Leuk magazine!

Helaas is deze editie voor mij er eentje waar ik niet heel erg happy mee ben. Op de één of andere manier heb ik het idee dat er dezelfde merken en soort producten in terug blijven komen met maar hier en daar iets vernieuwends. Wellicht komt dit ook omdat ik meerdere beautyboxen ontvang en zelf in de beautyindustrie werkzaam ben, maar toch zou het leuk zijn als de box wat meer verraste (ook voor de beautykenners!). Aan de andere kant begrijp ik ook wel dat er merken en bepaalde type producten in terug blijven komen: voor de nieuwe abonnees is dit juist erg leuk, want die hebben er nog geen kennis mee gemaakt wellicht :)

De GLOSSYBOX is een maandelijkse ‘cadeaubox’ die je als abonnement ontvangt voor €14,95 per maand inclusief verzendkosten. In elke doos zitten 5 high-end/luxe/niche beauty miniaturen en het abonnement is maandelijks opzegbaar.  Klik hier voor de GLOSSYBOX website en om eventueel abonnee te worden.

Kortingscode: om kennis te maken met de GLOSSYBOX krijg je bij het bestellen van jouw 1e box 10% korting met de code GBJA2013. Deze code is geldig t/m 31 maart 2013.

Heb jij een abonnement op de Glossybox? Wat vind jij van de inhoud van deze maand?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 25 januari 2013 at 21:42

  Leuke inhoud! Ben geen abonnee, heb de andere twee boxen al.

 • Avatar van Santje04
  Reply Santje04 25 januari 2013 at 12:33

  De lipstick lipgloss duo vind ik juist wel leuk. Ik heb ook het idee dat verschillende producten toch inderdaad weer regelmatig terugkomen als ik het zo lees bij de diverse boxen. Zelf heb ik 1x de Glossybox besteld, toen weer afbesteld, en nu de RTL Stylecase genomen. Die vond ik overigens wel erg leuk, mooie box deze keer. Ik heb hem ook weer opgezegd, maar ik twijfel een beetje of ik die toch wel weer zou willen.

 • Avatar van peggy timmermans visagie
  Reply peggy timmermans visagie 25 januari 2013 at 09:51

  Wat een fijne producten zitten er ditmaal in de Glossybox! Top!

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 24 januari 2013 at 23:24

  Mis jij niet de anatomical douchegel in je box? Ik heb exact dezelfde gekregen maar met meer producten. Ik heb hem overigens vandaag ontvangen en ook weer (wederom) opgezegd. Ook ik vind het niet leuk om elke keer weer dezelfde producten te ontvangen of van hetzelfde merk.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 januari 2013 at 09:24

   Hmmm ik heb geen idee? Dit was toch echt wat er in zat haha :P

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 24 januari 2013 at 20:01

  VInd het een mooie box dit keer, ook de kleur van de box is gaaf!

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 24 januari 2013 at 19:17

  Ziet er wel leuk uit…..;-)

 • Avatar van stacey
  Reply stacey 24 januari 2013 at 17:35

  Ik vind de bb cream en de lipstick/lipgloss wel leuk maar voor de rest als een valentines editie valt he mij tegen…

 • Avatar van danique
  Reply danique 24 januari 2013 at 17:17

  leuk !
  maar als valentijns – editie mwah …

 • Avatar van Inclassable
  Reply Inclassable 24 januari 2013 at 16:03

  Altijd leuk om te zien wat er in zit, ik had alleen wel wat meer verwacht van de valentijnseditie!

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 24 januari 2013 at 15:45

  Ik vind het magazine wel een erg leuke toevoeging aan de box!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 24 januari 2013 at 14:45

  oeh wij hebben dezelfde inhoud van deze box :3
  ik vond ‘m eigenlijk een beetje tegenvallen als valentijns editie >.<

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 24 januari 2013 at 14:37

  Ik ben erg benieuwd naar de producten. Heb mijn box helaas nog niet binnen.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.