Beauty

Face of the day | Chanel & MAC

26 januari 2013

chanel-la-favorite-fracas-mac-once-upon-a-time-1
Alhoewel ik afgelopen dinsdag in het artikel over de lentecollecties van high-end merken vertelde dat de Poudre Signée highlighter uit de Printemps précieux de Chanel lentcollectie van Chanel mijn favoriet uit deze collectie was, heb ik toch wat anders aangeschaft. Ik zag de nagellak Fracas en de lipstick La Favorite op enkele sites voorbij komen en was verkocht. Daarnaast wil ik jullie ook graag een oogschaduw uit de Year of the Snake collectie van MAC (vanaf vandaag te koop!) laten zien in Once upon a time die perfect past voor een simpele ooglook bij de opvallende lipstick. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches, review en een look.
chanel-printemps-precieux-de-chanel

chanel-la-favorite-fracas-mac-once-upon-a-time-3

chanel-la-favorite-fracas-mac-once-upon-a-time-6
Le Rouge Velours Lumineux (rouge allure velvet) lipstick in 43 La Favorite is een semimatte lipstick in een frisse koraalkleur die op de foto’s wat meer neon overkomt dan deze in het echt is. De lipstick brengt ondanks de semimatte formule heel prettig aan en de kleur blijft lang aanwezig op de lippen, pluspunt! Let wel op als je droge lippen hebt, want een formule als deze laat de velletjes extra goed opvallen. Af en toe je lippen scrubben en regelmatig goed insmeren is aan te raden.

Le Vernis (nail colour) nagellak in 571 Fracas is een creamy koraalroze nagellak die heel lieflijk en vrouwelijk oogt. Het shimmertje wat je in de flacon goed ziet, valt op de nagels helaas minder goed op. Enkel met fel (zon)licht komt deze sparkle tot leven. Deze nagellak dekt bijna volledig in 1 laagje, maar 2 laagjes geven het mooiste resultaat. De substantie en het ronde precisiekwastje werken prettig tijdens het lakken en de nagellak droogt redelijk vlot.
mac-year-of-the-snake-1mac-year-of-the-snake-2

chanel-la-favorite-fracas-mac-once-upon-a-time-4
Uit de nieuwste limited edition collectie van MAC, Year of the Snake, heb ik de large eyeshadow in once upon a time. Deze oogschaduw komt in een doosje met een inhoud van maar liefst 3 gram en de mooie slangenprint in de oogschaduw maakt het helemaaf af. De kleurrijke verpakkingen op de doosjes van deze collectie spreken me heel erg aan en passen goed bij de inspiratie voor deze collectie.

De oogschaduw voelt heerlijk zacht aan en is perfect als kleur voor een alledaagse look (voor naar het werk en school bijvoorbeeld) maar is ook heel erg gemakkelijk te combineren met meer opvallende looks. De kleur is te omschrijven als een donkere vanille of een heel zacht bruin met een mooie glans erover die je bijna metallic zou kunnen noemen.
chanel-la-favorite-fracas-mac-once-upon-a-time-5

chanel-la-favorite-fracas-mac-once-upon-a-time-7
De lipstick komt op de foto iets feller over dan deze in het echt is, maar je krijgt zo zeker een goed idee van de kleur en de semimatte glans. De kleur van de lipstick loopt geleidelijk af waardoor je niet met lelijke randjes blijft zitten, maar er een zachtere lipkleur ontstaat. In combinatie met een zachte ooglook vind ik hem erg leuk en fris staan. Deze ga ik de komende lente/zomer veel dragen denk ik zo! ♥

De Chanel printemps précieux de Chanel collectie is op dit moment verkrijgbaar bij luxe warenhuizen en parfumerieën. De nagellak kost €22,88 en de lipstick €31,01, let op dat de nagellak in Fracas in gelimiteerde oplage verkrijgbaar is.

De MAC Once upon a time large eyeshadow kost €21,00. De Year of the Snake collectie is vanaf 26 januari (vandaag!) verkrijgbaar via maccosmetics.nl.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Annebeth
  Reply Annebeth 30 januari 2013 at 13:45

  Mooie foto, die kleur staat je enorm goed :-)

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 29 januari 2013 at 08:52

  Mooie look! De oogscahduw vind ik erg mooi, en de nagellak ook.

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 27 januari 2013 at 14:36

  Mooie look, wauw! En die kleur op je nagels is ook om bij weg te dromen zeg <3

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 27 januari 2013 at 09:56

  Die nagellak is werkelijk prachtig!

 • Avatar van Miss Sentinelli
  Reply Miss Sentinelli 26 januari 2013 at 23:33

  Wow, het nagellakje is echt gaaf!!
  En hele mooie look :)

 • Avatar van danique
  Reply danique 26 januari 2013 at 22:27

  oh oh chanel,ik stond vanmiddag nog voor het schap en dacht : hmm zal ik iets meenemen of niet …
  toch maar niet gedaan,maar de lippenstift staat je echt prachtig !
  op de een of andere manier vind ik het heel mooi staan bij je ogen (:

 • Avatar van jana
  Reply jana 26 januari 2013 at 20:53

  De lipstick ziet er heel mooi uit :D x

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 26 januari 2013 at 20:38

  Prachtige producten, vooral de lipstick en nagellak!

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
glossybox januari 2013 1 - De GLOSSYBOX van januari 2013
De GLOSSYBOX van januari 2013

Vandaag is het weer tijd voor het unboxen van de nieuwste GLOSSYBOX. Laat ik vooruit weer een waarschuwing doen: mocht...

Sluiten