Beauty

Face of the day | Sans Soucis

19 januari 2013

Face of the day | Sans Soucis
Vandaag heb ik een frisse make-up look gemaakt met producten van Sans Soucis en ik noem het een look om de lente alvast wat aan te moedigen om zich alvast wat te laten zien. Een soort van pre-spring welcoming waarin een zachte, frisse ooglook wordt gecombineerd met een knalrode lipstick. Kijk mee naar foto’s van de producten ik allemaal heb gebruikt en wat mijn ervaring met deze producten is en een winactie voor 2 palettes van dit merk.
Face of the day | Sans Soucis
Ik gebruikte de volgende Sans Soucis producten voor de look:
– brightening make-up base €18,95
– pure matt foundation €26,95
– smoothing eye shadow base €11,50
– all in one 3d mascara €19,00
– perfect lips everyday lipstick red rose €15,00
– palette met 2 kleuren oogschaduw smooth lavender & blue sky + blush rosewood €19,90.

De make-up base voelt prettig aan op de huid en zorgt voor een langhoudende make-upbasis en een mooie glow op de huid. De foundation heeft een medium dekking en is iets te ‘droog’ voor mijn huidtype maar blijft wel heel lang op zijn plek. De oogschaduwbasis zorgt ervoor dat de oogschaduwkleuren mooier tot hun recht komen en dat ze niet gaan vervagen of in de lijntjes gaan zitten en doet hiermee prima zijn werk, wel is de substantie wat dunner dan ik gewend ben van een oogschaduwbasis dus niet te enthousiast in de tube knijpen..

De kwaliteit van de oogschaduw en de blush vind ik erg prettig: een mooie pigmentatie en ze laten zich gemakkelijk blenden tot een mooi geheel. De mascara heeft een wat harder kunststof borsteltje en brengt de mascara zonder klontjes aan, 2 laagjes geven een mooi effect! De lipstick ruikt naar chocolade, voelt zacht aan op de lippen en de kleur is intens en blijft redelijk lang zitten. Maar het is wel aan te raden om deze na een hapje en drankje even bij te werken.

De producten van Sans Soucis zijn dierproefvrij en verkrijgbaar bij verschillende salons, drogisterijen en parfumeriën.
Face of the day | Sans Soucis Face of the day | Sans Soucis
Winactie
Ik mag 2 Sans Soucis beauty etuis verloten onder de lezers van Curvacious. Dit is een make-up palette in een mooi rond doosje met spiegel, 2 kleuren oogschaduw en een blush. Welke kleurtjes er precies in zullen zitten is nog een verrassing, maar het zullen draagbare kleurtjes zijn waarmee iedereen overweg moet kunnen :)

Wil jij kans maken op één van de 2 palettes? Laat dan een reactie achter met wat voor make-up look jij graag eens op Curvacious.nl zou willen zien. Daarnaast zou ik het natuurlijk heel leuk vinden als je mij zou willen volgen via Twitter, Facebook, Instagram en/of Bloglovin’. Meedoen kan t/m 26 januari, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Nancy van Heck
  Reply Nancy van Heck 26 januari 2013 at 22:04

  Ik gebruik vaak bruine en grijze tinten en ik zou er eens willen zien wat voor mooie creaties je met deze kleuren kan maken.

 • Avatar van Veerle
  Reply Veerle 26 januari 2013 at 19:16

  ik doe mee! ik zou graag een valentijnslook willen zien, rode lippen en de shimmery oogschaduw passen daar perfect bij (:

 • Avatar van wikke
  Reply wikke 26 januari 2013 at 16:41

  Dit is een mooie look! Al zou ik zelf bij mij ogen nog even een iets donkerder accentje plaatsen… Ik zou erg graag een look zien bet opvallende groene tinten bij de ogen. Iets met donder en licht groen, ik heb het zelf wel eens geprobeerd, maar bij mij lukt het niet. Ik zou graag een mooi voorbeeldje willen!

 • Avatar van Di
  Reply Di 26 januari 2013 at 12:55

  meer aandacht voor minder neus, make-up als visage

 • Avatar van Aimy
  Reply Aimy 26 januari 2013 at 00:19

  Een Pin Up Look! Zo’n jaren 50 look, rode lippen, mooi gevormde wenkbrauwen en mooie jukbeenderen!

  Zou ik heel erg leuk vinden!

 • Avatar van angela
  Reply angela 26 januari 2013 at 00:08

  Ik zou graag eens een dramatische look willen zien met veel zwart.. iets wat je normaal niet opdoet… of juist het tegenover gestelde.. heel naturel… misschien wel tegenover elkaar..

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 25 januari 2013 at 23:11

  Maar ik durf ze nooit aan te schaffen

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 25 januari 2013 at 23:09

  Ik zou graag 1 van de etuis willen winnen, gave actie!

  Ik ben wel eens benieuwd hoe je aparte kleuren oogschaduw het beste kunt aanbrengen en welke kleuren het mooiste staan bij welke oogkleuren. Ze zien er altijd zo vrolijk uit maar ik durf ze not dan te schaffen

 • Avatar van Florentine
  Reply Florentine 25 januari 2013 at 23:08

  Mooi hoor!
  Ik doe mee met de winactie. Wat voor look zou ik graag zien? Iets met felle kleurtjes, daar wordt je weer vrolijk van in de winter :)

 • Avatar van Sabine
  Reply Sabine 25 januari 2013 at 22:53

  Ik zou heel graag de naturellook willen zien met de make-up!

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 25 januari 2013 at 20:54

  Prachtige look Dees! En die lipstick is ook ontzettend mooi, met een oranje ondertoon toch?

 • Avatar van Jacky Baan
  Reply Jacky Baan 25 januari 2013 at 09:06

  Erg mooie producten, heb hem gedeeld via Facebook, geliked en gedeeld, op Bloglovin’, via Twitter en via Google +, want deze look is fantastisch!

 • Avatar van Marianne
  Reply Marianne 25 januari 2013 at 07:59

  Gave winactie! Ik zou wel een smokey eyes look willen zien. Btw: ik vind jou wenkbrauwen echt zooooo mooi :)

 • Avatar van eline
  Reply eline 24 januari 2013 at 22:48

  Wat een mooie look en producten! Ik zou weleens een look willen zien voor naar een bruiloft!

 • Avatar van Monique
  Reply Monique 24 januari 2013 at 22:03

  Een naturel make-Up, die je er prachtig laat uitzien, zonder dat iemand denkt “Die is mooi opgemaakt”

 • Avatar van Myrthe
  Reply Myrthe 24 januari 2013 at 20:57

  Prachtige rustige kleuren! Ik zou het te gek vinden als je een keer een zakelijke make-up wilt bespreken. Zowel zakelijk overdag als wat je op bijvoorbeeld een bedrijfsborrel kunt dragen. Ik draag voor dat soort gelegenheden altijd iets heel voorzichtigs, en kan dus je tips wel heel goed gebruiken!

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 24 januari 2013 at 20:29

  make-up voor mensen met een bril

 • Avatar van Isabelle De Meyer
  Reply Isabelle De Meyer 24 januari 2013 at 15:10

  Natuurlijke tinten, “the nude look”!

 • Avatar van Marleen van Beek
  Reply Marleen van Beek 24 januari 2013 at 09:44

  Smokey eyes!

 • Avatar van Natasja M
  Reply Natasja M 24 januari 2013 at 09:32

  Staat je mooi!
  Ik vind het wel leuk om een look voor Valentijn te zien.
  Eentje die mooi bij kaarslicht is, romantisch.

 • Avatar van k de graaf
  Reply k de graaf 23 januari 2013 at 22:52

  Een look die je nieuwsgierg maakt, een tikkeltje mysterieus!

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 23 januari 2013 at 20:49

  Ik zou graag de palette met 2 kleuren oogschaduw smooth lavender & blue sky + blush rosewood willen proberen. Ik zou wel wat meer met kleur willen experimenteren.

 • Avatar van Sannie
  Reply Sannie 23 januari 2013 at 18:55

  Wat ik graag zou zien is een make-uplook alsof je niet bent opgemaakt.

 • Avatar van Jan
  Reply Jan 23 januari 2013 at 18:16

  the lady gaga look !

 • Avatar van Jessy
  Reply Jessy 23 januari 2013 at 17:47

  Mooi, die rode lippenstift! Niet iedereen kan dat hebben (ik niet, haha) maar het staat jou goed!
  Hmm, ik zou wel eens een signature look willen zien, bijv. van Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor. Dat lijkt me echt leuk :)

 • Avatar van Desiree
  Reply Desiree 23 januari 2013 at 17:41

  Ik doe mee! Ik zou wel iets willen zien met een wat donkerdere oogschaduw met een mooie winged eyeliner. Bij een vorige ooglook knalden je ogen er zo mooi uit door de eyeliner. Misschien een rock-achtige look? Lijkt me leuk om te zien wat je daarvan zou maken!

 • Avatar van Nina
  Reply Nina 23 januari 2013 at 16:12

  Leuk! Ik doe ook mee! Ik zou heel graag willen zien hoe je een jaren 50/60 make-up aanbrengt. A la Caro Emerald ;-)

 • Avatar van Astrid
  Reply Astrid 23 januari 2013 at 15:33

  Leuk!! Wat ik ontzettend graag zou willen zien is.. Een retro-based make-upje, maar dan zonder dat het too much wordt. Dus de draagbare variant van ’50s glamour!

 • Avatar van dana van bloois
  Reply dana van bloois 23 januari 2013 at 14:14

  graag een zwoele oogopslag! zodat je wow denkt als je naar jezelf kijkt!

 • Avatar van roos
  Reply roos 23 januari 2013 at 14:08

  Ik gebruik al heel lang geen make-up maar omdat ik zo veel bent afgevallen, wil ik er hip en cool bij lopen dus kleding is al aangepakt maar nu make-up nog.Dus ik wil dit wel graag winnen, kan ik daarmee ook gelijk beginnen.

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 23 januari 2013 at 13:32

  wat ik wel wil zien, is een goede vintage look. met vuur rode lippen, winged eyeliner, etc!

 • Avatar van Ling
  Reply Ling 23 januari 2013 at 12:59

  Mooie make up, ik doe graag mee

 • Avatar van Lauri
  Reply Lauri 23 januari 2013 at 12:57

  Leuk! Ik zou graag de golden look willen zien en dan op de party manier, maar ook op de romantische manier !

 • Avatar van tessey
  Reply tessey 23 januari 2013 at 11:58

  Wat ontzettend mooie look!

  wat ik graag zou willen zien is een oud hollywood glamour look!

 • Avatar van Margriet
  Reply Margriet 23 januari 2013 at 11:34

  Leuke actie! Ik zou graag eens een extreme ooglook willen zien!

 • Avatar van gertrude
  Reply gertrude 23 januari 2013 at 11:20

  WOW
  KLEUR maakt het verschil!
  Dank je wel;)

 • Avatar van Leny
  Reply Leny 23 januari 2013 at 11:05

  Ik doe graag mee, ook al ben ik niet meer *piep* maar ook nog niet oud..is het altijd leuk om te kijken wat voor make up passend is bij welke gelegenheid of leeftijd :-)

 • Avatar van Anita
  Reply Anita 23 januari 2013 at 09:32

  Wow wat staat die make up je mooi en lekkere rustige kleuren prachtig, ik wil graag proberen en testen of deze makeup mij ook zo mooi staat

 • Avatar van evatius
  Reply evatius 23 januari 2013 at 08:53

  Ik zou heel graag eens willen zien hoe je nou de juiste foundation kiest. Ik zit altijd te tobben over de kleur, en moet je dan beige of ivoor kiezien? En dan heb je ook nog mat,…ik zie vaak door de bomen het bos niet meer. Vooral als je online een foundation wil kopen wordt het moielijk de juiste keuze te maken. Uiteraard volg ik je op facebook en twitter!

 • Avatar van Sannely
  Reply Sannely 22 januari 2013 at 18:36

  Ik vind de looks al enorm leuk, maar ik wil toch graag die prijs winnen dus dan maar euhm een schoolfeest look.

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 22 januari 2013 at 15:23

  Ik doe mee.
  Ik volg je op bloglovin, Facebook en twitter.

  De make-up look die ik eens wil zien is een GOEDE smokey-eyes. Het is bij mij altijd te donker, net gothic. Ik wil leren hoe je het sexy maakt.

 • Avatar van Anneliese
  Reply Anneliese 22 januari 2013 at 12:46

  Ik zou wel eens make-up willen zien waar je heel goed je onevenheden weg kan werken, hoe je dat het beste kunt, met het mooiste resultaat.

  Je heb hele mooie make-up op, staat super.
  En een erg leuke winactie.

 • Avatar van Yv
  Reply Yv 21 januari 2013 at 23:36

  Ik hoor regelmatig dat je best blauwe oogschaduw kunt gebruiken wanneer je blauwe ogen hebt, maar dat je daar wel ‘oog’ voor moet hebben. Het moet er niet ordinair uitzien en natuurlijk moet het ook niet lijken of ik een klap heb gehad haha. Ik ben heel benieuwd hoe het er toch stijlvol uit kan zien en hoe je weet welke tinten blauw (licht, donker, wel of geen glitter, mat of glans) je het beste kunt gebruiken.

 • Avatar van Janneke
  Reply Janneke 21 januari 2013 at 23:20

  Geweldige actie! Ik zou graag de natural-look willen zien!

 • Avatar van Sylvia van Os
  Reply Sylvia van Os 21 januari 2013 at 18:59

  Wat een leuke actie! Ik zou eigenlijk wel willen zien hoe het nou echt werkt met smokey eyes … ik krijg het maar niet onder de knie :-( … ook zou ik dezelfde methode graag in verschillende kleuren zien.

 • Avatar van Nina
  Reply Nina 21 januari 2013 at 17:10

  ik ken het merk nog niet, ziet er wel erg mooi uit!

 • Avatar van Diedeke
  Reply Diedeke 21 januari 2013 at 16:31

  Super gave look heb je ermee gemaakt!

 • Avatar van floor
  Reply floor 21 januari 2013 at 15:45

  hallo, wat een mooi pakket.
  ik zou graag willen zien welke kleuren oogschaduw je het best kan combineren bij verschillende oogkleuren. ik vind het vaak lastig omdat ik bruin/groene ogen heb welke kleuren ik daar het beste bij kan gebruiken

  groetjes

 • Avatar van Madelief Gijsberts
  Reply Madelief Gijsberts 21 januari 2013 at 15:23

  Weet je,ik zou eens een keer een make-up sessie willen zien hoe je je kunt opmaken zónder dat je er opgemaakt uitziet oftewel de NUDE-make up!!
  Dat je er egaal en natuurlijk fris eruitziet;voor mij een hele klus!!

 • Avatar van miranda
  Reply miranda 21 januari 2013 at 14:46

  Hoi,

  Ik vind het een leuke look, maar die rode lipstick misschien iets te rood voor jouw huid. Ik had licht roze gekozen. Maar super leuk!

  Liefs,
  Miranda

 • Avatar van laura eline
  Reply laura eline 21 januari 2013 at 14:25

  Smokey eyes!! Maar dan met een leuke twist, met paars of bruin tinten. Het idee van smokey eyes is zoo mooi maar graag een keer net wat anders, of glitters!
  Heb jullie meteen op facebook geliked!

 • Avatar van ro
  Reply ro 21 januari 2013 at 12:10

  de basiclook!

 • Avatar van maryon
  Reply maryon 21 januari 2013 at 11:57

  een makeup voor oudere brildragers

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 21 januari 2013 at 11:39

  Ik die graag mee en volg je via Twitter, Facebook & Bloglovin
  Ik zou graag eens een mooie look willen zien voor brildragers.

 • Avatar van Melanie
  Reply Melanie 21 januari 2013 at 11:15

  Ik zou graag een keer een over de top make up look bij jou zien.
  Bv als je een keer naar een concert gaat van Lady gaga (of iemand anders) waarbij het allemaal net iets meer mag zijn.

 • Avatar van eva
  Reply eva 21 januari 2013 at 11:01

  Ik zou wel eens een smokey-eye willen zien die ook gewoon naar je werk en naar college kan dragen. Dus niet zo’n mega dramatische, maar een classy smokey eye ;)

 • Avatar van Ilse Overweg
  Reply Ilse Overweg 21 januari 2013 at 10:59

  Ik zou graag een make-up look willen zien voor de wat oudere vrouw die er toch expressief en mooi uit wil zien, maar ook weer niet te opvallend.

 • Avatar van van erum maria louisa
  Reply van erum maria louisa 21 januari 2013 at 10:49

  iets voor groene ogen van licht naar groener

 • Avatar van irene niec
  Reply irene niec 21 januari 2013 at 10:26

  Heel graag doe ik mee voor deze mooie prijs, ik volg je op Bloglovin en Facebook. Heel graag ben ik nieuwsgierig naar een look (bescheiden) voor brildragende oudere dames zoals ik. Want ik vind dat hoe je je ook opmaakt, door de bril valt het altijd een beetje tegen, je ziet er weinig van of ik doe het niet goed dat kan ook nog.
  Groetjes Irene

 • Avatar van Claudia van Heck
  Reply Claudia van Heck 21 januari 2013 at 09:35

  Wat een geweldig leuke actie!! Ik ben helemaal toe aan een mooi nieuw kleurtje voor op mijn ogen, ik draag eigenlijk altijd dezelfde veilige grijs/zilveren kleur, maar andere kleuren staan me vast ook goed… Dat zou ik wel willen weten, welke kleuren zijn het meest geschikt voor welke kleur ogen? (Ik heb bruine ogen ;-)) Ik maak dolgraag kans!!

 • Avatar van wilmsen anita
  Reply wilmsen anita 21 januari 2013 at 09:31

  ik heb er geen verstand van om mijn ogen mooi op te maken. graag een s stap voor stap uitleg

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 21 januari 2013 at 00:24

  Ik hou wel van apart. Bijvoorbeeld iets met paarse wenkbrauwen. Of gekleurde mascara.

 • Avatar van Enita
  Reply Enita 20 januari 2013 at 19:20

  Ik wil graag een dagmakt-up zien die makkelijk en snel en mooi om te zetten is naar een avondlook.

 • Avatar van Thea
  Reply Thea 20 januari 2013 at 15:00

  Leuk! Ik zou wel eens een pittige avondlook willen zien met een heftige kleur erin, felgroen of heel fel paars.

 • Avatar van Ehlana
  Reply Ehlana 20 januari 2013 at 12:01

  Ik zou graag een look willen zien met rood, maar dan niet in combinatie met zwart of bruin. Ik vind rood al snel een beetje ziekjes staan en zou toch graag eens willen weten hoe je op een orginele manier rood goed kan aanbrengen. Veel succes!

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 20 januari 2013 at 05:44

  Staat je goed meis!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 januari 2013 at 10:12

   Dankjewel Angelique! :)

 • Avatar van vief vissers
  Reply vief vissers 20 januari 2013 at 01:31

  Wauw! Wat zie je er mooi uit! Vooral je ogen vind ik prachtig.
  Tja wat zou ik eens leuk vinden…Nou wat dacht je van helemaal de andere kant, extreem over the top, met het oog op de carnaval. Nee je hoeft niet als een clouwn sminken hoor. Hele extreme en kleurrijke ogen lijken me wel wat bv. Alaaf ;-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 januari 2013 at 10:13

   Ahww dankjewel! En ik neem je idee mee voor wellicht rond carnaval ;)

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 20 januari 2013 at 01:07

  Mooie look en win actie! Ik zou graag wat uitdagens willen zien. Lekker spelen met kleuren. Misschien niet voor dagelijks gebruik, maar een look die heel opvallend is. Wij houden van uitprobeersels!!

 • Avatar van Gaia
  Reply Gaia 19 januari 2013 at 23:21

  Ik doe graag mee met de winactie. Ik zou graag eens een look zien die er heel natuurlijk uitziet, alsof je niet echt geen make up draagt, maar waarbij je ogen wel mooi uitkomen.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 19 januari 2013 at 22:14

  Wat is dit een mooie look, staat je echt heel erg mooi. Ik zou het leuk vinden als je een keer een look doet met felle kleuren.ik doe graag mee aam deze actie

 • Avatar van Amy
  Reply Amy 19 januari 2013 at 22:06

  Jeetje wat staat dit je prachtig! Als ik eerste het palet had gezien had ik niet verwacht dat je hier zo’n mooie look mee kon maken. Heel mooi gedaan! Daarom doe ik graag mee :)
  Zelfs zou ik graag nog een make-up look willen zien waarmee je oogkleuren het béste uitkomen maar wel mooie staat met je blanke huid (lijkt heel erg op mij ^^).
  Liefs!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 januari 2013 at 10:14

   Ahww dankjewel! Ik vind het ook altijd weer leuk om te ontdekken hoe je lekker aan de slag kan met een palette wat misschien op het eerste gezicht niet direct aanspreekt en dan toch een mooie look ermee kan maken :)

 • Avatar van danique
  Reply danique 19 januari 2013 at 21:39

  errug mooi !
  en wat een mooie en aparte kleur rode lippenstift,lijkt wel alsof het een oranje ondertoon heeft,erg mooi !
  xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 januari 2013 at 10:15

   Ja inderdaad, echt een lipstickkleurtje voor de lente/zomer denk ik zo ^^

 • Avatar van stacey
  Reply stacey 19 januari 2013 at 21:33

  Wat een mooie look heb je maakt weer – vind je looks elke keer beter worden.

  Ik zou graag een keer een extreme ooglook willen zien op Curvacious.

  Ik doe graag mee met deze leuke winactie :)

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 19 januari 2013 at 20:10

  Super leuk ik doe mee! Ik ben heel benieuwd naar dit merk. Ik volg al tijden via Bloglovin en Twitter. Ik ben zelf gek op natuurlijke looks, maar ook op glitter. Ik vind het altijd leuk om natuurlijke looks te zien, maar aan de andere kant vind ik het ook leuk om een look te zien die helemaal uit glitterige/shimmery producten bestaat, maar alsnog niet de druk/overdreven/onnatuurlijk is.

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 19 januari 2013 at 19:52

  Ik laat deze winactie over aan andere enthousiaste meiden, maar ik wou toch even zeggen: prachtige look! xoxo

 • Avatar van Linsey
  Reply Linsey 19 januari 2013 at 17:14

  Hoi! Ik zou graag een rustige look willen zien, die geschikt is voor school of werk. Het liefst een rustige look dus, maar wel met kleur. Misschien lichtroze of blauw? Ik volg je trouwens ook op twitter. x

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 19 januari 2013 at 17:10

  O wat leuk, ik doe graag mee! Ik volg je via bloglovin en heb dit artikel natuurlijk een hartje gegeven.
  De look die ik graag zou willen zien is een combi eigenlijk. Een vrij zachte look, voor dagelijks gebruik, dus overdag, naar kantoor bijvoorbeeld. Een look waarmee je er netjes en verzorgd uit ziet, zonder te veel make-up. Mooi roze met bruin bijvoorbeeld, in een combinatie van shimmer en mat. Een lichte blush en misschien een highlighter. Dan lijkt het me leuk als je die dagelijkse look kunt transformeren naar een avondlook. Wat zwaarder, en wat heftiger. Voor een feestje, etentje of avondje theater. Ik lees/hoor vaak dat het gemakkelijk is om je look van dagelijks naar avondlook te transformeren, maar heb echt geen idee hoe ik dat aanpak. Meestal haal ik alles er af, en begin ik opnieuw. Een goede tutorial zou dus fijn zijn!

 • Avatar van Larissa
  Reply Larissa 19 januari 2013 at 16:59

  Supermooi! Ik doe graag mee, en ik heb de post op Bloglovin geliked en je uiteraard gevolgd :’)

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 19 januari 2013 at 16:12

  Ik vind je die zachte kleuren oogschaduw prachtig staan! Ik zou wel graag een keer een look willen zien met verschillende felle kleuren, een soort regenboog effect.
  Ik doe ook graag mee met de winactie, volg je via bloglovin, twitter, facebook.

  Fijn weekend!

 • Avatar van Les is more
  Reply Les is more 19 januari 2013 at 15:42

  Die kleur lipstick is geweldig en staat je prachtig!
  xoxo

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 19 januari 2013 at 15:04

  Ik zou graag een look met bruintinten of met paarstinten willen zien. Leuke aktie!

 • Avatar van Souad.A-K
  Reply Souad.A-K 19 januari 2013 at 14:48

  Wat een knallende lippen, mooi hoor! Ik zou wel eens graag een dramatic smokeylook a la Bollywood willen zien. Met goud, bruin en zwart en natuurlijk veel kohl en eyeliner. Ben benieuwd!

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 19 januari 2013 at 13:38

  Wat staan rode lippen toch gaaf bij je!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 januari 2013 at 10:16

   Leuk om te horen, twijfel zelf nog altijd als ik het eens draag :))

 • Avatar van Patricia
  Reply Patricia 19 januari 2013 at 12:41

  Mooie look en leuk om eens de make-up van Sans Soucis te zien :)
  Ik zou graag een look voor een alledaagse dag willen zien. Nu kom ik bij mijn ogen niet verder dan een kohlpotlood en en mascara, maar ik denk dat ietsjes meer wel mooier kan zijn. Een look voor naar college, boodschappen doen, kopje thee bij een vriendin etc. ;)
  Ik volg je op Facebook en Twitter!

 • Avatar van Britt
  Reply Britt 19 januari 2013 at 12:09

  Leuk! Ik zou graag een look willen zien met donkere kleuren en een mooie wing van eyeliner! Ik volg je op bloglovin!

 • Avatar van Chantal
  Reply Chantal 19 januari 2013 at 11:51

  Wat een prachtige look heb je gemaakt Desirée, staat je echt supermooi!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 januari 2013 at 10:17

   Dankjewel Chantal, leuk om te horen! :D

 • Avatar van Tara
  Reply Tara 19 januari 2013 at 11:46

  Leuk dat je dit weg mag/kan geven! Wat voor look ik graag op je site zou zien? Een donkere smokey eye voor een feestje! Ik volg je op bloglovin!

 • Avatar van Stella
  Reply Stella 19 januari 2013 at 11:38

  Leuk ik doe mee. De lipstick is echt prachtig ook!
  Een heftige felle paarse smokey eyes zou ik wel willen zien :)

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 19 januari 2013 at 11:26

  Mooi hoor! Vooral de lipstick.

 • Avatar van Angeline
  Reply Angeline 19 januari 2013 at 11:26

  Een levendige look met subtiele metallic tinten versterkt lijk me heel mooi.

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 19 januari 2013 at 10:44

  Pretteh red lips, staat jou ook erg leuk!

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 19 januari 2013 at 10:18

  Hele mooie look! Graag zou ik een keer huge smokey eyes willen zien met verder vrij rustige gezichtsmakeup

 • Avatar van Delphine
  Reply Delphine 19 januari 2013 at 10:07

  Ik doe graag mee aan de winactie. Ik zou graag eens een echt donkere look willen zien. Een donkere smokey eye, beetje catwoman-achtig. Of een leuke pin-up look met een mooie eyeliner en felrode lippen. Ik volg je reeds op bloglovin, facebook en twitter.

 • Avatar van Esmeralda L
  Reply Esmeralda L 19 januari 2013 at 10:06

  Leuke winactie!

  Ik zou wel eens een smokey look met paars en/of groen willen zien.
  Ik heb zelf 2 paletjes met deze kleuren, maar kan er echt niets moois van maken.

  Ik volg je via twitter (ebub2) en BL.

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 19 januari 2013 at 09:55

  Mooi spul, zo ziet het er tenminste uit. Ik zou met mijn hoofd eigenlijk helemaal niet in beeld willen komen, maar de foundation kan mogelijk een en ander wat ophalen?!?!

  Groetjes, Fleur

 • Avatar van Emma amtink
  Reply Emma amtink 19 januari 2013 at 09:51

  Hoi, ik zou graag een look voor een familiefeest willen zien, wat ik vaak heb. Ik ben benieuwd naar je Twitter:)

 • Avatar van Martsje
  Reply Martsje 19 januari 2013 at 09:46

  Wauw! Wat een mooie look & mooie producten!
  Ik zou het leuk vinden als je een echte winterlook maakt(:
  Ben heel benieuwt wat jij echte winter kleuren vind!
  En welke je zou combineren!

  Liefs!

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 19 januari 2013 at 09:35

  Erg mooie look! De rode lippen staan je goed :)

 • Avatar van Miss Sunshine
  Reply Miss Sunshine 19 januari 2013 at 08:24

  Hoi wat een prachtige kleuren!!
  Ik zou het heel leuk vinden als je een keer een snokey eyes look maakt :)
  Verder volg ik je natuurlijk op facebook twitter en bloglovin

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 19 januari 2013 at 07:24

  Waanzinnige actie…. ik doe van harte mee…..
  De rode lipstick look ziet er prachtig uit! Past good bij valentijnsdag! ;-)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 19 januari 2013 at 01:07

  Love de rode lipkleur!
  Oeh en ik doe mee met de winactie! Ik zou graag eens een exteme look willen zien met kleuren die je normaal niet snel zou gebruiken :3

 • Avatar van Jenny
  Reply Jenny 19 januari 2013 at 00:55

  Oh wat gaaf zeg! Eigenlijk vind ik alle kleuren wel mooi als het goed aangebracht is en de rest van de make up er op afgestemd is.

 • Avatar van Julia...
  Reply Julia... 19 januari 2013 at 00:24

  Leuk, ik doe mee.
  Ik zou wel een oog-look willen zien met verschillende blauwtinten, met bruintinten en met felle kleuren.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.