Beauty Media

Film | So Undercover (+ nagellakcollectie)

3 januari 2013

So Undercover
Op dit moment draait de komische actiefilm So Undercover met Miley Cyrus in de hoofdrol in de bioscoop. Miley Cyrus is bekend geworden door de Disney hitserie ‘Hannah Montana’ en speelt sindsdien in verschillende films mee en is zangeres, een waar supertalent te noemen dus! In deze film speelt Miley een jonge, keiharde, privédetective (Molly) die door de FBI wordt benaderd voor een speciale missie. Ze moet undercover gaan op een universiteit om de dochter van een belangrijke getuige te beschermen. Als niet-zo-ladylike detective doorgaan voor een girly studente is al moeilijk genoeg, laat staan als er een verliefdheid bij komt kijken en het ook nog eens gevaarlijk gaat worden… In de film spelen verder o.a. Kelly Osbourne, Jeremy Piven en Autumn Reeser mee.

So Undercover

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=hNSB9UGNUZo?rel=0]

So Undercover
W.I.C. by Herôme brengt ter ere van deze film een speciale nagellakcollectie uit, die bestaat uit 6 nagellakken die zijn geïnspireerd op bovenstaande film. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches en reviews van deze collectie. De kleuren komen overeen met de vrouwelijke personages uit de film:

Molly – een spannende en sprekende glitterlak
Becky – een krachtige en sprekende glitterlak
Bizzy – een passionele paarse glitterlak
Cotton – een dromerige zilverkleur
Summer – een zachtroze kleur
Sasha – een natuurlijke parelmoerkleur.
So Undercover

So Undercover

So Undercover

So Undercover
Alledrie de glitterlakken dekken volledig bij 3 laagjes en zijn allen opgemaakt uit miniscule glittertjes door een basislak heen. Hierdoor krijgen de nagels een unieke glans die vanaf een afstandje enigszins metallic lijkt. Molly is een warme, roodbruine variant met vooral bronskleurige en blauwe shimmers. Becky is een naturelvariant met vooral koele en rozerode shimmers. Bizzy is een paarse variant met vooral blauwe shimmers. Deze laatste spreekt mij van deze drie het meest aan.
So Undercover

So Undercover

So Undercover

So Undercover
Cotton is een zilverkleurige nagellak met hier en daar een goudkleurige shimmer die in 3 laagjes dekt. Summer is een zachtroze, richting het lila, kleurige lak met een metallic glans. Sacha is een nude kleurige nagellak met een parelmoerglans. De laatste twee lakjes dekken in 2 laagjes. Helaas hebben deze laatste drie kleurtjes wel als nadeel dat ze een beetje streperig ogen, al valt dit van een klein afstandje al minder op.

De lakjes van W.I.C. by Herôme lakken prettig door het brede kwastje en de fijne substantie en bevatten 7ml per stuk. Deze So Undercover nagellakcollectie is exclusief verkrijgbaar bij Douglas en de lakjes kosten €6,95 per stuk.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van jana
  Reply jana 3 januari 2013 at 23:22

  Er zitten mooie kleurtjes tussen :D

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 3 januari 2013 at 18:39

  Er zitten echt mooie exemplaren tussen:) xoxo

 • Avatar van Santje04
  Reply Santje04 3 januari 2013 at 18:26

  Ik ben niet van de glitterlakjes,de laatste nude vind ik wel een mooie.

 • Avatar van Laura Louise - Fablouise
  Reply Laura Louise - Fablouise 3 januari 2013 at 18:09

  Ik heb 2 lakjes van deze collectie en ze zijn echt prachtig. De film lijkt me ook erg leuk!

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 3 januari 2013 at 16:00

  Zitten echt mooie lakjes tussen :-)

  Liefs, Esmée

 • Avatar van Paola
  Reply Paola 3 januari 2013 at 14:36

  De film lijkt me echt heel leuk.. Ook zitten er leuke lakjes tussen.. Ik ga Cotton vandaag op mijn nagels aanbrengen..

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.