Beauty

Flowerparty by night

30 januari 2013

Flowerparty by night
Vanaf vandaag wordt de nieuwe geurlijn Flowerparty by Night van Yves Rocher gelanceerd, dit is weer een nieuwe editie van de originele Flowerparty parfum en heeft een vleugje brutaliteit als extraatje. Zo ruik je er zeker de frisbloemige originele geur in terug, maar merk je duidelijk dat dit een zwaardere en meer volwassen variant is. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en review over deze geur.
Flowerparty by night
De flacon is hetzelfde als haar Flowerparty voorgangers: vierkant met afgeronde hoeken en een dop in bloemvorm. De kleur van de flacon loopt van diep nachtblauw van de dop over naar een transparant blauw in de bodem en dat geeft een leuk accent. De dop had voor mij iets minder ‘plastic’ gemogen, maar al met al staat het zeker leuk in de parfumkast en is hij makkelijk herkenbaar door de vorm.

De geur bevat drop, amandel en vanille en ik ruik er ook zeker wat bloemigs en ‘anijsigs’ in terug. Aan de ene kant had ik de geur zwaarder gehoopt (zeker bij een naam als ‘by night’), maar aan de andere kant is het een zwaardere variant van de originele Flowerparty dus ik begrijp de benaming wel.
Flowerparty by night
De geur blijft bij mij, ondanks dat het een eau de parfum is, helaas niet de hele dag door ruiken. Even bijsprayen halverwege de middag en begin van de avond is wel gewenst als ik er de hele dag naar wil ruiken. Ik vind het een vrolijke en jonge geur maar dan in een volwassen variant. Niet persé voor ’s nachts, ook voor overdag goed draagbaar.

De Yves Rocher Flowerparty by Night geurlijn is vanaf vandaag verkrijgbaar en bestaat uit de volgende producten:
– eau de parfum 30ml, €16,80
– eau de parfum 50ml, €22,80
– douchegel 200ml, €5,95
– bodymilk 200ml, €10,95.

De prijzen in dit artikel zijn de introductieprijzen die gelden vanaf vandaag t/m 27 februari 2013.

Tip! Deze geur is waarschijnlijk wat voor jou als je één (of meerdere) van de volgende geuren lekker vindt: Versace – Crystal Noir, Lolita Lempicka – Coral Flower, Reminiscense – Do Re, Givenchy – Ange ou Demon le secret elixir & Guerlain – L’instant de Guerlain.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 3 februari 2013 at 15:24

  Ik heb hem ook, ben niet direct fan maar vind het ook niet onaangenaam ruiken. Een beetje inbetween voor mij!

 • Avatar van Moniek
  Reply Moniek 31 januari 2013 at 17:24

  Lijkt me best lekker!

 • Avatar van Ellis
  Reply Ellis 31 januari 2013 at 14:47

  Hmm, ik denk dat ik dit wel lekker vind :)

 • Avatar van Miss Sentinelli
  Reply Miss Sentinelli 30 januari 2013 at 23:23

  Mooie flacon, lijkt me en lekkere geur

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 30 januari 2013 at 22:53

  De gewone flowerparty vond ik veeeel te zoet, en ik hou nochtans van zoet. Naar deze ben ik wel erg benieuwd, vind het flesje en doosje heel mooi :)

 • Avatar van Les is more
  Reply Les is more 30 januari 2013 at 22:53

  Anijsig is lekker, net als madame van Jean Paul, mmm. Ik ben benieuwd!
  xoxo

 • Avatar van Inclassable
  Reply Inclassable 30 januari 2013 at 16:41

  De geurtjes van Yves Rocher worden steeds beter, mooie en lekkerder vind ik!Deze klinkt ook heerlijk :)

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 30 januari 2013 at 15:59

  Prachtige bottle nu ben ik erg benieuwd naar deze geur….heerlijk prijsje! ;-)

 • Avatar van danique
  Reply danique 30 januari 2013 at 14:20

  de flacon ziet er wel erg mooi uit maar ik denk dat ik qua geur deze aan me voorbij laat gaan !

 • Avatar van Myrna
  Reply Myrna 30 januari 2013 at 14:14

  Prachtige flacon! Ben zeer benieuwd naar deze geur want de originele Flowerparty vond ik echt heerlijk, daar heb ik zo’n 2 flacons van opgemaakt. Deze geur ga ik zeker ook even besnuffelen!

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 30 januari 2013 at 13:39

  De flacon alleen al super mooi. Yves Rocher heeft toch wel leuke geurtjes altijd vind ik!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 30 januari 2013 at 11:05

  gave flacon :D

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 30 januari 2013 at 09:23

  Wat een prachtig flacon! De geur klinkt ook erg lekker met de warme noten zoals amandel en vanille!

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 30 januari 2013 at 07:19

  Wat een leuke flacon! Ik hou wel van bloemige geuren :)

 • Avatar van Jessie
  Reply Jessie 30 januari 2013 at 00:15

  Ik ben fan van de originele Flowerparty geur dus ik zal zeker even gaan snuffelen wanneer ik langs Yves Rocher ga. De “drop” en “anijs” noten schrikken me wel een beetje af; dit zijn namelijk niet mijn favoriete geuren maar misschien moet ik hem gewoon eens ruiken en word ik dan wel verliefd ;-)

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.