Beauty

Inspiratie | Paars haar

8 januari 2013

Paars haar
Ook al zeggen de meeste trendwatchers op het gebied van beauty & haar dat we in 2013 terug gaan naar natuurlijke haarkleuren en dan vooral veel verschillende bruintinten, ik voorspel hierbij toch dat dit het jaar gaat worden van paars haar. En dan bedoel ik echt allemaal verschillende kleuren paars haar: van heel zacht lila tot aan dieppaars. In een mapje in mijn computer stonden al lang veel foto’s van meiden/vrouwen met paars haar en het valt me op dat opvallend veel types dit kunnen hebben en dat het (voor mij) niet eens zo heel erg onnatuurlijk oogt. Kijk mee naar wat afbeeldingen ter inspiratie.

Paars haar Paars haar Paars haar Paars haar Paars haar Paars haar Paars haar Paars haar Paars haar Paars haar Paars haar Paars haar Paars haar Paars haar Paars haar Paars haar Paars haar Paars haar Paars haar Paars haar Paars haar
Ik vind het zelf echt prachtig en heb heel lang getwijfeld of ik zelf niet een assige paarstint in mijn haar zou laten zetten, maar heb toch besloten om het niet te doen omdat ik weet dat ik te lui ga zijn met het mooi houden van de kleur en de uitgroei (en dat dat ook flink lastig is bij fellere en aparte haarkleuren). Alsnog kan ik enorm genieten van mooie foto’s en wilde ik deze graag met jullie delen.

Nu ben natuurlijk ook heel benieuwd wat jullie van paars haar vinden? Denken jullie dat dit een trend voor 2013 gaat worden? Zie jij jezelf al met paars (of een andere opvallendere kleur) haar lopen?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 27 juni 2014 at 22:20

  Hoi Allemaal.

  Ik heb het knalpaars, was eigenlijk wel bang voor de reacties maar niks dan lof.
  Ik sta zelf voor de klas en ook ouders reageren er goed op! Een beetje kleur voor de klas :)

 • Avatar van Shannon
  Reply Shannon 9 december 2013 at 20:28

  Ja het is best lastig te onderhouden, ik heb er dan ook niets meer aan gedaan. Het werd later wel pastel roze maar dat is niet erg. Ik wil nu me haar laten groeien (heb het kort geleden laten afknippen) en daarna weer die paarse dip dye of weer helemaal paars

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 17 januari 2013 at 18:04

  Daar waar het bijna fuchsia is vind ik het echt fantastisch. Dat diepe met een donkere ondertoon en fel aan de oppervlakte. Love it! Ik durf het zelf absoluut niet (denk dat ze het op mijn werk ook niet geweldig zouden vinden overigens) en het lijkt me ook heel moeilijk de kleur mooi te houden, maar wat zie ik het graag.

 • Avatar van Mary-ann
  Reply Mary-ann 13 januari 2013 at 22:16

  Ik hou van paars haar <3
  Het is dat ik al besloten heb eindelijk weer eens terug naar mijn originele haarkleur te gaan, en dat ik twijfel of paars mij wel staat. Maar anders had ik het wel willen proberen :3

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 10 januari 2013 at 10:28

  Ik heb een roze dip-dye in mijn haar, die is nu alweer redelijk vaag, maar dat ga ik zeker weer bij werken over een tijdje, is niet zo veel werk en staat leuk! :D

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 9 januari 2013 at 13:40

  Wauw, wat mooi allemaal.. *kwijl* Het is niks voor mij, maar vind het zó mooi staan :)

 • Avatar van Nina
  Reply Nina 9 januari 2013 at 13:28

  ik vind vooral die met alleen de punten paars super gaaf!

 • Avatar van Nathalie
  Reply Nathalie 8 januari 2013 at 22:02

  Oohhh nu heb je me nóg meer aan het twijfelen gebracht! Ik vind dit namelijk zó gaaf! :D
  Helaas heb ik een grote bos haar en zal (twee)wekelijk bij laten kleuren een erg duur grapje worden :(

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 8 januari 2013 at 21:23

  Prachtige kleur maar vervaagt snel volgens mij.

 • Avatar van Francisca
  Reply Francisca 8 januari 2013 at 20:30

  Ik heb ooit met een aubergine haarkleur rondgelopen. Komt een beetje in de richting. Ik wilde eigenlijk paars haar, maar toen was ik nog een tiener. Nu zou ik het nog steeds willen doen. Ik vind het echt leuk!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 8 januari 2013 at 20:04

  Ik vind het zelf echt zo gaaf in combinatie met zwart. Wel een soort van ombre effect. Zelf zou ik het nooit durven i.v.m. mijn juridische opleiding.
  Liefs, xxx

 • Avatar van jana
  Reply jana 8 januari 2013 at 20:04

  Ik vind het er wel mooi uitzien :D

 • Avatar van Denna
  Reply Denna 8 januari 2013 at 19:59

  Ik ga binnenkort als het goed is voor pastel paars, dus fingers crossed dat het goed gaat.
  Vind paars een hele mooie kleur.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 januari 2013 at 09:02

   Ohh gaaf! Hou je me op de hoogte van het resultaat? Ben heel benieuwd!

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 8 januari 2013 at 19:02

  oeee it’s sooo pretty! Mocht ik geen juridische job hebben had ik dit waarschijnlijk wel geprobeerd:D Liefs xoxo

 • Avatar van Inclassable
  Reply Inclassable 8 januari 2013 at 18:27

  Wauw.. ik vind het echt heel erg mooi!! Zelf wilde ik voor knallend rood gaan (Ariel-de-kleine zeemeermin-rood) maar ik ben ook te lui om de uitgroei bij te houden.. haha!

 • Avatar van Les is more
  Reply Les is more 8 januari 2013 at 18:01

  Ik zou het zelf niet zo gauw paars verven, maar ik vind het wel super gave foto’s!
  xoxo

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 8 januari 2013 at 17:30

  Ik vind paars haar super tof! Als ik zelf lang en dik (niet van dat broze dunne) haar had zou ik het lekker met verschillende kleuren paars kleuren. Like it a lot!

 • Avatar van Lieke
  Reply Lieke 8 januari 2013 at 17:22

  Ik zou het zelf niet doen maar wauw, het ziet er wel allemaal prachtig uit!

 • Avatar van danique
  Reply danique 8 januari 2013 at 16:28

  nou laat de trendwatchers maar praten,never dat ik mijn blonde haren ga omruilen voor bruin haar ( niks tegen mensen met bruin haar hoor ) !
  liever zo’n leuk kleurtje als paars,like it !
  maar stiekem durf ik het helemaal niet,en het is zo vervelend met stage e.d :(

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 8 januari 2013 at 16:27

  Hmmm niet echt mijn ding.. Je moet er heel erg mee oppassen, want anders wordt het al snel een beetje gothic. Die foto van Lauren Conrad is trouwens nep volgens mij.. hier heb je de originele foto http://www.headkandy.com/innovaeditor/assets/Lauren-Conrad's-Hair.jpg

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 9 januari 2013 at 09:05

   Nep of niet, het blijft een leuke inspiratiefoto ^^

  • Avatar van Lisanneleeft
   Reply Lisanneleeft 9 januari 2013 at 21:25

   Hehe, jep er zitten wel meer neppe foto’s tussen! Ben ooit zelf bezig geweest met het ‘colorizen’ van foto’s, dan zie je dat zo! :P
   Maar inderdaad, het blijft toffe inspiratie!

 • Avatar van Agnetha
  Reply Agnetha 8 januari 2013 at 15:31

  Ik zie mij zelf wel met de kleur lopen, ik heb nu Rubine en Dark Tulip gekocht. Mooist is om je haar te ontkleuren en dan het te gebruiken. Qua onderhoud valt het mee, maar ik zit heel graag met mijn handen in het haar en heb nu roze nagels (omdat ik nu Rubine in mijn haar heb) en dat is ook niet fijn. Het is ook semi-permanente verf dus je moet ook echt opletten welke shampoo je gebruikt, want voor je het weet was je het eruit. Soms blijft het een paar weken zitten, bij andere een paar maanden.

  Zelf gebruik ik dus verf van La Riche Directions. Terwijl ik er een paar weken ervoor Syoss mixing haircolors RED had gebruikt, maar dat werd niet echt rood… eerder richting paars. Vandaar dat ik het in deze hoek ging zoeken ;). Super leuk dat je hier een blogpost aan gewijd hebt :D.

 • Avatar van Simone
  Reply Simone 8 januari 2013 at 15:24

  Ik vind het heel gaaf, maar zou het zelf nooit durven! Ik heb half lang haar en vind het bij lang haar mooier staan. Daarnaast denk ik niet dat het bij me past. Maar bij deze mensen staat het echt super!

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 8 januari 2013 at 15:09

  De mooiste kleur heeft Kelly Osbourne. Is heel zacht grijs/paars.. lavendel. Ik ben er serieus over aan het denken die kleur te verven.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 januari 2013 at 15:33

   Die kleur bedoelde ik met een assige lichtpaars tint, Kelly Osbourne had me vorig jaar bijna overgehaald (haar foto’s bedoel ik he, LOL) dat ook te laten doen ♥

   • Avatar van Esther
    Reply Esther 8 januari 2013 at 15:45

    Als ik het doe, doe jij het dan ook? ;)

    • Avatar van Desirée
     Reply Desirée 8 januari 2013 at 15:48

     Haha, neee! Ik moet het dan eerst flink ontkleuren en ik zie op tegen telkens uitgroei :(

     • Avatar van Esther
      Esther 8 januari 2013 at 15:52

      Dat ontkleuren is voor mij ook een heikel punt. Uitgroei bijhouden moet ik nu ook al zeker 1x per maand. Heb van mijzelf goudblond haar, maar verf het een fel bruin rode kleur.

 • Avatar van Kaylani
  Reply Kaylani 8 januari 2013 at 15:06

  Ik vind het jammer dat je in NL meteen word uitgescholden zodra je een aparte kleur in je haar hebt. Ik heb mijn haren namelijk al paars gehad, en roze en blauw enz haha! Maar elke keer krijg je woorden naar je hoofd gegooit. Dus ik denk niet dat het een trend zal worden in NL

 • Avatar van MySuperSweetLife
  Reply MySuperSweetLife 8 januari 2013 at 15:04

  Het staat wel erg mooi, ik durf het alleen niet..
  Liefs

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 8 januari 2013 at 14:54

  Gaaf, bij sommige staat het inderdaad niet eens heel onnatuurlijk in combinatie met een andere kleur.
  Zelf heb ik een aantal jaren geleden (toen ik 12 was?) paars haar gehad, maar dat was nog in de periode dat je daar voor uitgescholden werd haha.

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 8 januari 2013 at 14:28

  Die tweede kleur is echt heel erg mooi paars <3

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 8 januari 2013 at 14:26

  ik vind het wel gaaf :D

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 8 januari 2013 at 14:18

  Ik vind het een erg gave haarkleur, alleen zelf zou ik het nooit durven haha!

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 8 januari 2013 at 14:02

  Wauw dat ziet er mooi uit! ;-) Ik ga voor bruin!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.