Beauty

KOH Show it!

16 januari 2013

KOH Show it!
KOH Show it! is een nagellakcollectie geïnspireerd op de wereld van de celebs en de rich & famous en laat 6 ware eyecatchers zien. Een collectie die ik zelf vooral vind passen bij feestelijke gelegenheden en feestdagen en er zitten echt prachtige nagellakjes tussen. Kijk mee voor meer informatie over de lakjes inclusief foto’s en nagelswatches.
KOH Show it! KOH Show it! KOH Show it! KOH Show it!
Van links naar rechts, boven naar beneden zie je Groovy Dancer! (een dieprode kleur met een hoogglans), Movie Star! (een gouden kleur met een metallicglans) en It Girl! (een zilveren basis met hier en daar een goudkleurige en zilverkleurige microshimmer). Op alle foto’s draag ik 2 laagjes, zoals je ziet is It Girl! dan helaas nog niet dekkend.

“Ken jij ’m nog die dansscène uit Saturday Night Fever met die verlichte dansvloer in allerlei kleuren? KOH GROOVY DANCER! is spetterend rood. Daarmee steel jij de show. Niet alleen op de dansvloer, maar overal! Voor KOH MOVIE STAR! moest het natuurlijk goud worden. En goud is het. Hiermee laat je zelfs de gouden Oscar verbleken… Stijl het op rode loper-niveau: een mooi strak pak of juist een droomjurk. Voor de It-girls onder ons is er nu eindelijk een eigen kleur: het zilver van KOH IT GIRL! Hiermee trek je alle aandacht naar je toe. Show dus dat je het waard bent! PS: absolutely fabulous bij je designer It-bag.”
KOH Show it! KOH Show it! KOH Show it! KOH Show it!
Van links naar rechts, boven naar beneden zie je Super Model! (een antracietgrijze lak met hier en daar een goudkleurige en zilverkleurige microshimmer), Cover Girl! (een unieke oranjerode lak met een gouden glans erin verwerkt) en Shopping Queen! (een transparante basislak vol met goudkleurige shimmers). Ook hier draag ik op elke foto 2 laagjes nagellak.

“Kate Moss, Doutzen Kroes, Lara Stone. Deze topmodellen dragen de meest bijzondere outfits, maar ook in een mooie jeans met eenvoudige top zien zij er fantastisch uit. De mooie, blauwe kleurlak KOH SUPER MODEL! maakt die look helemaal compleet. Als je het als supermodel hebt gemaakt, word je uiteraard ook gevraagd voor de cover. Daar hoort het warme, sprankelende oranje bij van KOH COVER GIRL! You work it girl! Zonder glitters hoor je er niet bij in de wereld van de rich & famous. KOH SHOPPING QUEEN! laat jouw nagels dan ook prachtig uitkomen met een gouden glitterlak. Perfect bij donkere jeans, maar ook bij combinaties van wijnrood en nachtblauw voor een exclusieve shopping look.”

Ik vind de lakjes van KOH over het algemeen heel prettig lakken en de houdbaarheid vind ik ook meer dan prima (al combineer ik ze wel met een base- en topcoat). Mijn favorieten uit deze collectie zijn Groovy Dancer, Super Model en Cover Girl. KOH is verkrijgbaar bij de betere parfumeriespeciaalzaken en drogisterijen, de KOH flagship stores in De Bijenkorf Amsterdam en Eindhoven, de KOH self services-stores in De Bijenkorf Amstelveen en Utrecht en via KohCosmetics.com. De lakken kosten €14,95 per stuk.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van danique
  Reply danique 19 januari 2013 at 21:34

  op de een of andere manier spreken ze me niet echt aan …

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 17 januari 2013 at 17:53

  Van deze lakjes vind ik Cover Girl prachtig. De rest spreekt me niet zo aan :)

 • Avatar van jana
  Reply jana 16 januari 2013 at 19:54

  Ooh die tweede kleur is prachtig :D x

 • Avatar van Mary-ann
  Reply Mary-ann 16 januari 2013 at 19:13

  Wauw wat een pracht kleurtjes! Ik vind vooral Cover Girl erg mooi <3

 • Avatar van stacey
  Reply stacey 16 januari 2013 at 16:55

  ze zijn heel erg mooi maar idd meer voor de feestdagen die achter de rug zijn….

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 16 januari 2013 at 13:14

  de rode tint vind ik echt prachtig :D

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 16 januari 2013 at 11:23

  Ik vind het hele mooie lakjes! Ze dekken ook erg mooi.

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 16 januari 2013 at 11:06

  Prachtige kleuren, feestelijk maar toch ook weer heel allerdaags.

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 16 januari 2013 at 10:01

  Vind de kleuren erg mooi, vooral de gouden en zilveren.

 • Avatar van Denna
  Reply Denna 16 januari 2013 at 10:00

  Covergirl is toch echt heel leuk. Echt een aparte kleur

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 16 januari 2013 at 09:43

  Ik ben sinds deze winter echt gek op gouden nagellakjes en gouden glitters, dus deze collectie vind ik prachtig! Past ook goed bij de blog over de Golden Globes die ik gister schreef haha

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 16 januari 2013 at 08:40

  De rode kleuren springen er voor mij echt uit !

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 16 januari 2013 at 06:43

  Het vierde kleurtje vind ik echt prachtig!

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 16 januari 2013 at 01:31

  Hm, de voorlaatste vind ik wel heel mooi!

 • Avatar van TrendyMommy
  Reply TrendyMommy 16 januari 2013 at 01:01

  oh wauw, de oranje glitter-achtige is werkelijk prachtig, best uniek!

 • Avatar van Angela
  Reply Angela 16 januari 2013 at 00:20

  Hele mooie kleurtjes allemaal! Vooral de “Groovy Dancer!” vind ik erg leuk!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.