Beauty

Lentecollecties & mijn favorieten

22 januari 2013

chanel-printemps-precieux-de-chanel
Move over Winter en alvast een warm welkom aan Lente, tijd om wat meer kleur in onze make-up te gaan brengen! Er gaan werkelijk prachtig mooie lente make-up collecties van de high-end cosmeticamerken aankomen in 2013 en sommige collecties liggen zelfs al in de winkel. Tijd om wat meer over de nieuwste collecties van NARS, Chanel, Sisley, Dior, Guerlain, Givenchy en Yves Saint Laurent te vertellen inclusief mijn favoriete product uit elke collectie. Kijk mee voor meer informatie en afbeeldingen over de aankomende lentecollecties.
chanel-printemps-precieux-de-chanel-2
Chanel printemps précieux de Chanel
Een elegante en vrouwelijke make-up collectie met zachte kleuren om mooie naturel looks mee te creëeren. Mocht je in zijn voor wat meer kleur dan zijn er ook 2 fellere lipsticks in de collectie te vinden. Het sterproduct (en mijn favoriet) uit deze collectie is de Poudre Signée de Chanel (€55,00) die je over je gehele gezicht kan aanbrengen voor een mooie glow of kan gebruiken als highlighter om bijvoorbeeld de jukbeenderen te accentueren.

givenchy-hotel-prive givenchy-hotel-prive-1
Givenchy Hotel Privé
Deze collectie is niet heel erg groot, er zitten niet veel limited edition producten in èn als ik het goed begrepen heb is dit ook gelijk de zomercollectie.. Maar ik wilde de prachtige campagnefoto zeker laten zien. Het sterproduct uit deze collectie is ook zeker mijn favoriet: het palette Écrin Privé (€63,50) dat niet alleen in een prachtige verpakking zit maar ook nog eens erg mooie en draagbare kleuren bevat. De bruine en grijze oogschaduws zijn matte, de roze glanzend om zo te kunnen ‘spelen’ met het contrast.

yves-saint-laurent-arty-stone yves-saint-laurent-arty-stone-2
Yves Saint Laurent Arty Stone
Ook deze collectie is weer gelijk de zomercollectie van het merk, maar dat mag de pret niet drukken want de collectie vind ik zelf prachtig. De kleuren zijn geïnspireerd op die van edelstenen. Het product wat ik toch wel heel erg graag aan mijn make-up collectie zou willen toevoegen is het Y Facettes Eye Palette (€58,50) waarin 4 sprankelende kleuren oogschaduw terug te vinden zijn met kleurtjes die zich mooi laten combineren in verschillende looks en waarmee je mooie kleuraccenten kan aanbrengen in naturel looks.

sisley-california-soul sisley-california-soul-2
Sisley California Soul
De inspiratie van deze zonnige collectie heeft Sisley opgedaan aan de zonnige westkust van Amerika. De collectie bevat niet veel nieuwe producten, maar het bevat wel het prachtige L’Orchidée palette (€73,00) wat we vorig jaar al eerder in een collectie tegenkwamen. Dit product is al een favorietje van me, want ik heb hem reeds in mijn bezit en vorig jaar al eens een artikel over geschreven. Heb je eerder te lang getwijfeld en was hij daarna niet meer beschikbaar, dan zou ik zeker dit jaar weer eens gaan kijken of je hem te pakken kan krijgen.

nars-spring-2013-color-collection nars-spring-2013-color-collection-2
NARS Color Collection 2013
Als het aan NARS ligt dan gaan we de aankomende lente allemaal meer kleur gebruiken in onze make-up keuzes. Leuk om mee af te wisselen tussen de zachtere looks die we verder vooral zien. De Dressed to kill lipstick spreekt mij qua kleur heel erg aan, maar het product waar ik het meest nieuwsgierig naar ben is toch wel de nagellak in Disco Inferno (€18,00). Als je op internet zoekt naar de nagelswatches hiervan dan vind ik het een perfecte kleur voor de lente zo met de lichte basis en de veranderende multiglans erover.

guerlain-cils-denfer guerlain-cils-denfer-2
Guerlain Cils d’Enfer
Ook al is de gehele collectie vernoemd naar de nieuwste mascara van Guerlain kan ik het toch niet laten om een ander product aan te wijzen als een persoonlijke favoriet uit deze collectie. Niet alleen komt dat omdat ik hopeloze wimpers heb waarbij ik maar weinig verschil merk tussen verschillende mascara’s, maar vooral omdat er wederom een prachtige limited edition variant van de Perles Météorites in zit. Deze keer gaat het om een XXL variant Météorites Perles du Paradis (€60,63) met een toevoeging van zilveren balletjes voor een extra mooie glans.

Dior-cherie-bow Dior-cherie-bow-2
Dior Chérie Bow
Als laatste wil ik ook graag een deel van deze prachtige collectie laten zien. Dior heeft altijd prachtige en luxueuze collecties en ook deze keer geen uitzondering. Het product wat mij enorm aantrekt (al is het alleen al door de superschattige verpakking!) is het Palette Chérie Bow (€85,00). Oei wat een prijs, maar wat een pareltje van een product! De clutch-achtige verpakking bevat 3 oogschadws, een eyeliner en een lipgloss.

Welke collecties en producten springen er van de aankomende lentecollecties echt uit voor jou?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 25 januari 2013 at 20:51

  Prachtige collecties, lekker zwijmelen! Die Chanel highlighter… wauw, I’m in love! <3

 • Avatar van Natasja M
  Reply Natasja M 24 januari 2013 at 09:37

  Wat een mooie producten!
  Ik kan mijn verlanglijstje weer aanvullen met nieuwe producten, leuk!
  Zeker omdat ik straks in maart jarig ben, dat komt heel mooi uit.

 • Avatar van pretty beauty land
  Reply pretty beauty land 23 januari 2013 at 19:52

  wauw, wat enorm mooi! Vandaag bij ici de dior collectie binnen gekregen. prachtig hoor!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 24 januari 2013 at 09:15

   Wat moet dat toch ook heerlijk zijn, kan je er gelijk even mee ‘spelen’ ook ^^

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 23 januari 2013 at 13:44

  Mijn favoriete collectie is die van Chanel. Ik vind dat palette van Dior ook heel schattig maar de kwaliteit van de oogschaduws is echt ruk.

 • Avatar van danique
  Reply danique 22 januari 2013 at 21:12

  WAAROM is dit en mooi en onbetaalbaar :( ?

 • Avatar van jana
  Reply jana 22 januari 2013 at 19:20

  Ziet er zo mooi uit :D x

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 22 januari 2013 at 19:14

  Prachtige collecties! Hier wordt ik helemaal hebberig van:p xoxo

 • Avatar van Les is more
  Reply Les is more 22 januari 2013 at 16:05

  Chanel weer lekker fris en fleurig! ik hou er van
  xoxo

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 22 januari 2013 at 15:36

  Ik blijf er bij dat ik de lipsticks echt het mooiste vind! Love!

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 22 januari 2013 at 15:14

  Eyecandy, eyecandy!! Wat een mooie producten <3

 • Avatar van Laura Louise - Fablouise
  Reply Laura Louise - Fablouise 22 januari 2013 at 15:01

  Okeeee dit artikel is niet goed voor mij!! Wat een prachtige producten, hebben hebben hebben!!!

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 22 januari 2013 at 14:07

  Oh lalalala…… ik kijk nu al uit naar de make-up wkn…. zodat ik alvast een heleboel van al dit moois in kan slaan…..Prachtige kleuren voorjaars make-up en in zulke mooie en luxe doosjes! ;-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.