Beauty

Love it! | Dior Poison

2 januari 2013

Dior Poison
Met kerst kreeg ik van Paul een nieuw parfum. En ohhh wat kent hij me toch goed! Dior Poison is een heerlijk zware geur in de vorm van een (vergiftigde?) appel. Waar het flesje op het eerste ogenblik zwart lijkt, is deze toch echt heel donkerpaars als je hem tegen het licht in houdt: een prachtige combinatie met de gouden details. Poison van Dior is een geur die in 1985  gelanceerd werd – en is hiermee ongeveer even oud, ehhh jong, als ik ben – en is sindsdien een klassieker geworden. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en een review van dit parfum.
Dior Poison
De geur is te omschrijven als kruidig, fruitig, verleidelijk en houtig en maakt een zowat balsemachtige geur die heel erg lang op de huid aanwezig blijft, ondanks dat het een eau de toilette is. Het is duidelijk een geur die meer past bij de avond; feestjes, etentjes en intieme momenten. Voor overdag is bijvoorbeeld de Dior Pure Poison variant beter geschikt.

Topnoten: Braziliaans rozenhout, anijs, wilde bessen, pruim & koriander
Hartnoten: witte honing, rozen, wierook, kaneel, opoponax, tuberoos, Afrikaanse oranjebloesem, jasmijn & anjer
Basisnoten: heliotroop, vanille, amber, cederhout, vetiver & musk.

Ik vind het in ieder geval een heerlijke geur en ik denk dat dit één van de lekkerste geuren is die ik ooit geroken heb. Misschien leuk om eens mijn all-time top 5 geuren te laten zien?

Posion van Dior is verkrijgbaar in verschillende formaten en is te koop bij luxe parfumerieën.

30ml, €45,76
50ml, €64,97
100ml, €105,75.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 9 januari 2013 at 13:43

  Wat een warme geur, zo te horen! Ik ben niet zeker of het mijn geurnoten zijn, dus misschien binnenkort maar ff snuffelen ;)

 • Avatar van jana
  Reply jana 2 januari 2013 at 21:16

  Lijkt me een heerlijke geur :D x

 • Avatar van danique
  Reply danique 2 januari 2013 at 20:48

  die flacon alleen is al geweldig !
  lijkt me heel fijn !

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 2 januari 2013 at 18:36

  Klinkt heerlijk! En de fles ziet er ook heel mooi uit. Dior heeft sowieso verrrrrrrukkkkkkkelijke geuren. J’Adore heb ik, ook een heerlijk luchtje. En Addict staat al lang op mijn wish-list! Je top 5 bekijken/lezen lijkt me leuk.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 januari 2013 at 10:17

   Addict vind ik zelf ook heel erg lekker trouwens. Ik ga eens bezig voor een top 5 parfums artikel. Ik heb een heel uiteenlopende smaak maar het is vaak òf heel zacht en onschuldig òf juist heel zwaar en sensueel. Dat wordt nog lastig kiezen!

   • Avatar van Gerda
    Reply Gerda 3 januari 2013 at 17:25

    Ik ben heel benieuwd. Sowieso vind ik lijstjes altijd leuk. Je nummer 1 weten we nu al :-)
    xxx

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 2 januari 2013 at 15:44

  Oeeh klinkt veelbelovend! xoxo

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 2 januari 2013 at 15:08

  Deze moet ik dan toch echt eens gaan ruiken binnenkort ;)

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 2 januari 2013 at 14:45

  Hij zal best lekker ruiken, maar ik heb medelijden met het flesje… Die is namelijk vergiftigd!
  Of bedoel je wellicht “giftige appel”? ;-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 2 januari 2013 at 15:07

   Ik bedoel inderdaad de woordspeling vergiftigde appel; uit het sprookje Sneeuwwitje en de naam van dit parfum.

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 2 januari 2013 at 09:55

  Mooie fles! Ik ben zelf meestal van de wat lichtere geuren, maar als ik de noten lees, moet ik geloof ik toch eens gaan ruiken. Ik zou wel vraag je top 5 willen weten. :-)

 • Avatar van Laura Louise - Fablouise
  Reply Laura Louise - Fablouise 2 januari 2013 at 09:53

  Ik hou van deze geur!!! Heerlijk !

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 2 januari 2013 at 09:19

  Dat is echt zo’n heerlijke geur :D

 • Avatar van kimberly
  Reply kimberly 2 januari 2013 at 00:29

  Oh damn, wat een gorgeous flacon!

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 2 januari 2013 at 00:18

  Dit lijkt me een heerlijke geur en wauw…. wat een mooit bottle! ;-)

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.