Beauty

Lush Valentijn 2013

15 januari 2013

Lush Valentijn 2013
Als echte Lushfan kijk ik bij elke feestelijke gelegenheid weer uit naar de speciale collectie die Lush hier bij creëert. Zo zijn er voor aankomende Valentijnsdag weer enkele limited edition producten bedacht die vanaf vandaag verkrijgbaar zijn. Ik probeerde enkele van deze producten uit en wil daar graag meer over vertellen èn laat natuurlijk ook de andere producten in deze collectie zien. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en reviews.
Lush Valentijn 2013
From Dusk ‘Til Dawn €9,95
“Soms zijn er momenten, Valentijnsdag bijvoorbeeld, waarbij je niet wilt dat je partner direct in slaap valt na een romantische massage. Een goede massage met deze stimulerende bar zorgt ervoor dat jullie nog uren door kunnen gaan met andere ….ehm…activiteiten. Siciliaanse citroen, zoete sinaasappelolie, ginseng en ginkgo zorgen voor extra energie.”

De vorm is voor mij persoonlijk een beetje onpraktisch in het gebruik, omdat je een massagebar als deze eerst tussen de handen wat op moet warmen en wrijven zodat het smelt en je hiermee kan gaan masseren. Door de vorm gaat dit een beetje onhandig, maar het gaat om het resultaat natuurlijk en daar ben ik zeker over te spreken! De geur is warm, licht kruidig en zomers door citrusvruchten. Mijn droge huid vind dit echt een heerlijk product en het trekt redelijk snel in en zorgt voor een lekker zachte huid.
Lush Valentijn 2013
Willow Pattern soap 100g, €7,95
“Met deze romantische limited edition zeep vier je de liefde. Het geweldige parfum van rozen, citroen en rozenhout noemen we ‘A Thousand Rose Petals’. Het oude Chinese verhaal op de zeep vertelt over een eeuwig durende liefde die tragisch eindigde. Was je met deze sensuele, zachte zeep voor de meest romantische februari ooit!”

De geur van deze zeep vind ik persoonlijk echt heerlijk: lekker zacht en vrouwelijk en als je fan bent van rozen dan is dit echt wat voor jou. De zepen van Lush zijn voor mij persoonlijk bijna nooit een hit, het werkt gewoon niet helemaal praktisch en mijn droge huid houdt er niet zo van… Ik heb deze dus na een testbeurt lekker tussen het linnengoed gelegd zodat dit ernaar gaat ruiken. ♥
Lush Valentijn 2013
The Kiss lip balm €10,95
“Een veganistische lipgloss zonder conserveringsmiddelen. Met verzorgende shea- en cupuaçuboter voor zachte kussers. Een vleugje roze glans zorgt voor een mooie glans en amandel en mandarijn voor een heerlijke smaak. Guaranazaadpoeder stimuleert de bloedcirculatie en maakt je lippen ietsje voller. Helemaal klaar voor zalige zoentjes!”

Ahhhh, heerlijke kissable lipjes met deze lippenbalsem. Klaar om te zoenen en een zoete indruk achter te laten. Laat op de lippen geen kleur achter, maar wel een mooi glansje en zorgt dat ze lekker zacht en soepel aanvoelen.
Lush Valentijn 2013
Tender is the Night €8,95
“Tender is the Night is de meest zachte Massage Bar die we hebben. Een hart van amandelolie, glycerine en agavesiroop zorgt voor een onvergetelijke, glibberige, sensuele ervaring die je nooit vergeet. Knijp de Bar zachtjes fijn tussen je warme handen en masseer de betoverende jasmijn, ylang en vanille over de huid van je partner.”

Lush Valentijn 2013
Cadeaupakketten

Sexy Fun Times €19,95 – “Om je helemaal in de stemming te brengen voor wat sexytime vind je in deze cadeauverpakking een stuk roze FUN (zeep) en de sensuele Massage Bar Tender is the Night.

Heart of Gold €49,95 – “Deze schitterende cadeauverpakking heeft een hart van heerlijke romantische producten. De box kun je achteraf bewaren om er je mooiste spulletjes in te bewaren. Bevat: A French Kiss Bubble Bar, The Comforter Bubble Bar, Rock Star Soap, From Dusk ‘Til Dawn Massage Bar en Sex Bomb Bath Ballistic.

Be Mine €32,95 – “Chocolade en rozen voor Valentijnsdag. Met dit sexy cadeau schiet Cupido altijd raak! Voor de echte romanticus. Bevat The Willow Soap, Soft Coeur Massage Bar en 45g Ro’s Argan Body Conditioner.”

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Ember At Home
  Reply Ember At Home 3 november 2013 at 08:52

  This post is really a fastidious one it assists new the
  web visitors, who are wishing in favor of blogging.

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 17 januari 2013 at 07:41

  De zeep lijkt me een lekker product, ziet er weer goed uit, deze collectie. :-)

 • Avatar van Nina
  Reply Nina 15 januari 2013 at 22:26

  Ik heb de link gelijk naar mijn vriendje gestuurd ;)

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 15 januari 2013 at 21:39

  Prachtige collectie, zal vriendjelief even laten zien hoe mooi. *hint hint*

 • Avatar van danique
  Reply danique 15 januari 2013 at 21:33

  de kiss lip balm DIE WIL IK !
  haha voor zachte kussers,wel grappig hoor :’)
  die ga ik zaterdag eens even weten te scoren als ze die hebben !

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 15 januari 2013 at 21:22

  Oeh nu ben ik vooral erg nieuwsgierig geworden naar de geur van de zeep! De massagebar die jij ontvangen hebt, lijkt niet helemaal ‘mijn ding’ te zijn. Ik ga denk ik voor Tender is the night! (: <3

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 januari 2013 at 21:56

   Tender is the night klinkt ook echt goddelijk lekker, die wil ik zelf ook nog gaan halen ^^

   • Avatar van Joyce
    Reply Joyce 16 januari 2013 at 13:35

    Oeh als je eerder bent als ik, let me know wat je ervan vindt! ^-^ Ik heb zelf de komende tijd namelijk nog even geen tijd om bij Lush naar binnen te springen en weet niet of er in Straatsburg – waar ik volgende week de hele week ben – een filiaal te vinden is.

 • Avatar van jana
  Reply jana 15 januari 2013 at 19:42

  Zo mooie producten :D x

 • Avatar van Liesbeth (candyandtreats)
  Reply Liesbeth (candyandtreats) 15 januari 2013 at 14:06

  Oh, dat pakketje met de Soft Coeur massage bar, die gaat op mijn verlanglijst :-) Echt mijn all time favorite massagebar van Lush!

  <3

 • Avatar van Nina
  Reply Nina 15 januari 2013 at 14:03

  oehh leuk. Ik moet bekenen dat ik nog nooit iets van Lush gekocht heb, maar daar gaat verandering in komen!

 • Avatar van Silke
  Reply Silke 15 januari 2013 at 12:31

  Ik vind lush zo’n fijn merk. Ook leuk dat ze iedere keer weer met limited editions komen in een bepaald thema. Trouwens, was er ook niet een nagellak van Catrice die from dusk til’ dawn heette?

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 15 januari 2013 at 10:59

  Oeh die lipbalsem en de massagebars lijken me heerlijk!

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 15 januari 2013 at 10:30

  Binnenkort even wat heerlijks shoppen…. ;-)

 • Avatar van pretty beauty land
  Reply pretty beauty land 15 januari 2013 at 09:37

  ik ben benieuwd naar de massagebars! :)

 • Avatar van Lauranne
  Reply Lauranne 15 januari 2013 at 09:04

  Lijken me weer heerlijke producten! Ik was gisteren pas nog naar lush geweest, maar toen stonden de producten er jammer genoeg nog niet. Een dagje te vroeg. Maar dat is dan weer een goede reden om nog eens terug te gaan he :)

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 15 januari 2013 at 01:39

  Leuke producten, de lipbalm lijkt me fijn!

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 15 januari 2013 at 00:38

  Is de lipbalm een beetje zacht? Ziet er goed uit:-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 januari 2013 at 08:41

   Hij is inderdaad heel goed smeerbaar! :)

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 15 januari 2013 at 00:08

  Het ziet er weerweer verrukkelijk uit en zo klinkt het ook :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.