Beauty

ME! Bath bodywash & bath ice cream

2 januari 2013

ME! Bath
We leven in een gehaaste maatschappij waarin we steeds meer willen, maar helaas zitten er maar 24 uur in een dag. ME! Bath is een Amerikaans huidverzorgingsmerk wat in 2002 is opgezet door een jong echtpaar uit Los Angeles. Benjamin en Lisa vonden het tijd voor een verandering, waarbij we meer tijd voor onszelf (ME!-time) krijgen en ontwikkelden een productlijn van fijne, leuke en luxe producten voor in de badkamer. “Welcome to the world of ME! Bath, where we encourage you to start making ME a priority again!” Ik probeerde een Body Wash en een Bath Ice Cream (het topproduct van dit merk) uit. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en reviews.
ME! Bath
Body Wash ‘Papaya Nectar’ 240ml €17,94 €5,38
Met deze douchegel haal je de zomer in je badkamer en tijdens het gebruik waan je je in exotische oorden: wat een heerlijke geur! De douchegel bevat o.a. papaya extract, arnica en calendula. Je hebt slechts een klein beetje per keer nodig – helemaal wanneer je een douchepuff gebruikt – om een rijk schuim te krijgen en verrassend genoeg voelt mijn droge huid niet enorm trekkerig aan na het douchen en schreeuwt deze minder voor een bodylotion. (Toch heb ik wel een bodylotion of -butter nodig, zeker in de winter.)
ME! Bath
Bath Ice Cream ‘Land of milk ’n honey’ €8,95 €2,69
Dit badproduct van ME! Bath is het topproduct van het merk en bestaat uit een mix van 6 oliën, mineralen en Epsom zout. Ze worden volledig met de hand gemaakt en zorgen voor een boterzacht badwater waarbij de heerlijke aromatische geur tevoorschijn komt. Ik heb zelf thuis helaas geen bad, maar ik verkruimel een grote bal als deze in meerdere delen voor een voetenbadje. Zo kan ik er lekker vaak van genieten! Na afloop voelt mijn huid heerlijk zacht aan en heb ik geen extra bodylotion meer nodig. Deze bal bevat o.a. jojoba olie, kokosnootolie, sojaboonolie, zoete amandelolie, macadamia olie, sesamzaadolie, kukuinootolie, hamamelis extract, melk en honingpoeder en de geur is heerlijk zacht en ‘romig’, perfect voor een anti-stress momentje voor het slapen gaan.
ME! Bath
Mijn eerste kennismaking met dit merk verliep positief en ik vind vooral de Bath Ice Creams een aanrader, al ben ik na het snuffelen tussen de rest van het assortiment ook heel benieuwd geworden naar de Shower Sherbet. Er zijn heel erg veel verschillende geuren verkrijgbaar in het assortiment, zodat je lekker af kan wisselen en het wellnessmomentje voor jezelf geen één keer hetzelfde hoeft te zijn.

De producten van ME! Bath zijn verkrijgbaar bij Boozyshop waar de sale begonnen is. Zoals je kan zien in dit artikel zijn de producten van dit merk flink afgeprijsd en dus erg goed te betalen, maar… op = op!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Santje04
  Reply Santje04 3 januari 2013 at 18:20

  Ziet er goed uit, ik ga ook even kijken bij de sale.

 • Avatar van Simone
  Reply Simone 2 januari 2013 at 19:13

  Alleen het idee is al top! Meer tijd voor jezelf vrijmaken.. Helaas hebben wij geen bad, ja we hebben er wel één maar die wordt niet meer gebruikt. Zou graag zo’n bath ice cream uit willen proberen maar dan moeten we eerst 3 dagen het water laten lopen ;).

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 2 januari 2013 at 18:40

  Ziet er heel leuk uit. Oh, die ijsjes, ik zou er zo in willen happen…..mjam. Maar meenemen in bad lijkt me ook erg fijn. :-)

 • Avatar van Miss Sentinelli
  Reply Miss Sentinelli 2 januari 2013 at 18:21

  Die bath ice cream ziet er echt cute uit! :)
  Lijken me zeer fijne producten!

 • Avatar van SDJ2
  Reply SDJ2 2 januari 2013 at 16:00

  Wat goed dat je dit artikel plaatst. Ik heb onlangs een foot scrub gekregen met een me!bath product in de Hawaiian Lei geur en was meteen verliefd. Ik wist helemaal niet dat je deze producten in de Boozyshop kon kopen (waar ik toch al eerder heb besteld), en op ebay vond ik wel wat, maar dat werd niet verzonden naar België. Dus ik heb bij het lezen van je artikel meteen enthousiast wat van deze geurlijn besteld en dan nog voor zo’n klein prijsje! Wat ben ik blij!!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 3 januari 2013 at 10:17

   Wat leuk om je enthousiasme te lezen, geniet van je bestelling!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 2 januari 2013 at 15:45

  de bodywash lijkt me wel erg lekker ruiken :D

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 2 januari 2013 at 15:44

  Schattig!

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 2 januari 2013 at 15:05

  Wat een leuke producten! Ik ga eens even kijken in de sale :)

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 2 januari 2013 at 14:23

  Ja, leuk en wat een verwennerij! Net echte ijsbolletjes! Het scheelt veel om nu tijdens de sale te shoppen! ;-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.