Beauty

Mijn favorieten van januari 2013

31 januari 2013

Mijn favorieten van januari 2013
Waar ik er eerder steeds te laat mee was om het nog online te kunnen zetten en er te onregelmatig aan dacht, wil ik dit jaar elke maand mijn favorieten op beautygebied aan jullie laten zien. Ik heb hiervoor niet alleen producten gekozen die in artikelen voorbij zijn gekomen de afglopen maand, maar ook enkele toppers die al wat langer in mijn routine zitten en die ik in de betreffende maand veel gebruikt heb en het verdienen om even onder de aandacht te komen. Vandaag mijn favorieten van januari op het gebied van haar, lichaam, make-up, parfum, nagels en gezichtsverzorging.
Mijn favorieten van januari 2013
Lichaam & haar
– Wella Professionals leave-in balsem voor gekleurd lang haar
Kneipp doucheolie amandel & argan
L’Occitane honey whipped body cream
Dior crème abricot (nagelriemen èn lippen trouwens!)
L’Occitane honey hand cream.

De leave-in balsem kocht ik een hele tijd geleden bij de kapper nadat ze dit product gebruikt hadden en ik op slag verliefd werd (slimme marketingtruc!). Ik breng het aan op handdoekdroog haar en of ik mijn haar nu föhn of aan de lucht laat drogen: zacht, glanzend en bouncy haar ♥ De L’Occitane karitéboter & honing producten zijn alweer bijna leeg en ik ga heel stiekem hopen dat deze lijn vaker terug te vinden zal zijn. Heerlijk voor mijn droge huidje en de geur is superlekker!

De Kneipp doucheolie is zo’n beetje onmisbaar geworden, zeker in deze wintertijd. Mijn huid voelt na het douchen lekker zacht en scheren gaat er ook top mee. De Dior crème abricot gebruik ik elke avond op mijn nagelriemen (en lippen) en ze zien er zo ontiegelijk veel beter uit de laatste tijd. Heerlijk product!
Mijn favorieten van januari 2013
Gezichtsverzorging
MAC moisture infusion sérum hydratant
– hannah vitamin complex
Philosophy full of promise dual-action restoring cream for volume and lift
– La Roche-Posay redermic R.

De La Roche-Posay redermic R is een wondermiddeltje. Mijn huid is de laatste tijd enorm vooruitgegaan en ik durf bijna met zekerheid te zeggen dat dit product hierin het meest heeft bijgedragen. Ik ben dan ook net begonnen aan mijn 2e tube hiervan ♥ Het hannah vitamin complex is niet alleen een lekker product als stap in de huidverzorging, maar ook lekker om gedurende de dag even mee op te frissen. Ik hoop dat ze dit product in literverpakkingen gaan verkopen *hint hint*.

De Philosophy crème zorgt ervoor dat mijn huid lekker soepeltjes is de laatste tijd en trekt lekker snel in. Van alle serums die ik heb staan heb ik in januari die van MAC het vaakst gebruikt omdat mijn huid in deze maanden gewoonweg meer hydratatie nodig heeft. Trekt snel in en zorgt voor een fris gevoel en een comfortabele huid en werkt ook perfect onder de make-up.
Mijn favorieten van januari 2013
Parfums
Roberto Cavalli, Just Cavalli
Dior, Poison.

Ik heb echt heel erg veel parfums in mijn kast staan en ik wissel normaal gesproken heel regelmatig van geurtje, maar de afgelopen maand heb ik bijna alleen maar bovenstaande parfums gebruikt. Just Cavalli meer voor overdag en Dior Poison meer in de avond. Lovely!
Mijn favorieten van januari 2013
Make-up & nagels
Chanel nagellak in 571 Fracas
Rimmel BB Cream
MAC mineralize eyeshadow, Winter Pursuit
Teeez island palette eyeshadow, Sweet Sins.

Beide oogschaduws zijn gewoon prachtig en zijn heel gemakkelijk te verwerken in verschillende looks. De BB cream van Rimmel is een aangename verrassing en gebruik ik zeer regelmatig omdat het lekker snel werkt. Het is een verzorging, SPF èn egale huid in 1 tube: top! En tsjah, de prachtig frisse koraalroze nagelijk van Chanel hoort er gewoon tussen. Wat een geweldig fijn kleurtje, perfect om alvast wat lente in je huis – ehhh, op je nagels – te halen. ♥

Als je op de linkjes klikt van de producten kom je bij de artikelen uit met meer informatie, foto’s, uitgebreide review, swatches etc. Mocht je over een product vragen hebben of graag een product wat niet gelinkt is in een artikel willen zien, laat dan je reactie/vraag onder dit artikel achter.

Wat waren voor jou enkele toppers op beautygebied in de maand januari?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 3 februari 2013 at 15:21

  Wat leuk om eens favorieten te zien die je niet overal ziet verschijnen. Het prikkelt om eens weer iets anders te proberen!

 • Avatar van Esmée
  Reply Esmée 1 februari 2013 at 17:02

  Het lakje van Chanel blijf ik mooi vinden, heerlijk kleurtje!

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 1 februari 2013 at 16:07

  Ik vind het altijd zo leuk om iemand zijn favorieten te lezen! Je hebt ook erg veel favorieten producten. Leuk leuk!!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 februari 2013 at 16:35

   Haha! Kan er niks aan doen, deze producten gebruikte ik in januari gewoon echt heel erg graag ^^

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 1 februari 2013 at 16:06

  Leuke voorkeuren! De doucheolie van Kneipp is ook één van mijn favorieten! #LOVE

 • Avatar van Sarah
  Reply Sarah 31 januari 2013 at 21:20

  Ziet er leuk uit!
  maar zou je ook eens een artikel willen maken over de La Roche-Posay redermic R. Wat het juist is en wat het voor jouw huid gedaan heeft/doet?
  zou erg leuk zijn!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 februari 2013 at 14:15

   Daar ga ik zeker mee aan het werk, het is een topproduct en mag wel eens onder de aandacht komen inderdaad :)

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 31 januari 2013 at 20:06

  Prachtige producten. Zelf heb ik niet echt toppers deze maand, maar ik heb -al-langer-bestaande-producten ontdekt die ik fijn vind:
  – de cleanser en toner van ROC
  – groene kleimasker van de Tuinen
  – Kneipp douche passievrucht (ruikt heerlijk)
  – een leave in conditioner van so material (daar zit caviaar in, superproduct)
  – een wonder serum spray voor je haar van Gliss kur

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 februari 2013 at 14:16

   Je maakt me nieuwsgierig naar de leave in conditioner, klinkt goed!

 • Avatar van jana
  Reply jana 31 januari 2013 at 19:56

  Mooie favorieten heb je :) x

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 februari 2013 at 14:16

   Wat was jouw absoluten favoriet van januari?

   • Avatar van jana
    Reply jana 1 februari 2013 at 18:08

    Sleek ‘Rose gold’ :D x

    • Avatar van Desirée
     Reply Desirée 4 februari 2013 at 22:03

     Die staat al een tijdje op mijn wishlist nu, hoor er enkel goede verhalen over ^^

     • Avatar van jana
      jana 4 februari 2013 at 22:05

      Ja die stond ook op mijn wishlist maar ik ben zo blij dat ik hem heb gekocht, hij is zelfs goed voor mijn lichte huid ^^

 • Avatar van BeautyByTS
  Reply BeautyByTS 31 januari 2013 at 11:30

  Mooie producten!!

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 31 januari 2013 at 09:38

  Wat een prachtige producten! De nagellak is erg mooi!

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 31 januari 2013 at 07:47

  Leuk om te zien! Echt mooie producten :)

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 31 januari 2013 at 07:39

  Wauw, super……mooi! ;-)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 31 januari 2013 at 00:31

  Oeh mooie favorieten :D

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.