Beauty

Rimmel Match Perfection BB Cream

3 januari 2013

Rimmel Match Perfection BB Cream
De afgelopen jaren (en vooral vorig jaar) heb ik al veel BB Creams uitgeprobeerd. Helaas zijn er maar weinig BB Creams die ik echt goed vind, maar zo af en toe komt er één voorbij waar ik helemaal enthousiast over ben. Zo was ik de afgelopen tijd een nieuwe BB Cream aan het testen en nu kan ik er dan eindelijk over schrijven. De Rimmel Match Perfection BB Cream is namelijk vanaf deze maand verkrijgbaar. Kijk mee voor meer foto’s, informatie en een review.
Rimmel Match Perfection BB Cream
BB Cream is een beauty balm (oorpronkelijk blemish balm) en combineert alle voordelen van huidverzorging en make-up in één. Deze variant van Rimmel verzorgt en hydrateert de huid, maakt poriën minder zichtbaar, maakt de huid egaal, verbergt oneffenheden, matteert en beschermt de huid tegen de zon met een SPF25.

De 9-in-1 werking volgens Rimmel is als volgt:

Huidverzorgingskenmerken
– verzorgen
– hydrateren
– minimaliseren van de poriën
– beschermen

Make-up kenmerken
– verbergen
– bedekken
– egaliseren
– matteren
– verhelderen.
Rimmel Match Perfection BB Cream

Rimmel Match Perfection BB Cream
De BB Cream is verkrijgbaar in 2 kleuren: Light (001) en Medium/Dark (004). Je kan de kleuren afzonderlijk gebruiken, maar natuurlijk ook in combinatie met elkaar om zo de voor jouw perfecte kleur te kunnen mengen. Ik vind de kleuren redelijk neutraal – zonder een al te gele of al te roze ondertoon – en dat maakt ze voor veel verschillende huidtypes goed draagbaar. Opvallend genoeg is de lichte kleur voor mijn erg lichte huid goed. Het komt namelijk vaak voor dat een lichtste kleur in het schap voor mij alsnog te donker is. Met (de combinatie van) deze twee kleuren kunnen veel huidskleuren deze BB Cream gebruiken.
Rimmel Match Perfection BB Cream
Zoals je ziet is het resultaat van de BB Cream bijna zoals die van een medium dekkende foundation. Echt donkere/opvallende plekjes worden er niet helemaal mee gecamoufleerd, maar het geeft een heel egaal geheel. Het grote pluspunt hierbij is dat het enorm comfortabel aanvoelt op mijn droge huid, dat het mijn huid beschermt met een redelijk hoge SPF en dat het eruit ziet alsof ik helemaal geen make-up op.

Nog een pluspunt? Deze Rimmel Match Perfection BB Cream is verkrijgbaar bij warenhuizen en drogisterijen voor de fijne prijs van €9,99 (30ml).

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 9 januari 2013 at 13:44

  Mooi, wat klinkt deze fijn! En wat een mooie dekking.

 • Avatar van danique
  Reply danique 5 januari 2013 at 00:51

  weet je ook of deze geschikt is voor de droge huid ?
  want vaak met dat soort prutjes valt een droge huid erg op,erg jammer !
  xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 7 januari 2013 at 08:46

   Ik heb zelf ook een droge huid en vond hem juist heel prettig werken, al breng ik ’s ochtends na het reinigen wel altijd eerst een dagcrème aan dus zou het niet als vervanger zien van een dagcrème met een droge huid. Heb je een minder droge en/of vettigere huid dan zou je de dagcrème wel over kunnen slaan.

 • Avatar van camilla
  Reply camilla 4 januari 2013 at 11:55

  Oh ben benieuwd, heb deze nog niet geswatched!

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 3 januari 2013 at 21:06

  Die ziet er mooi uit!

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 3 januari 2013 at 20:51

  Dat deze voor jouw huidskleur licht genoeg is, is inderdaad best wel verrassend. Een aanrader dus voor de echt bleke dames die moeilijk geschikte foundation of BB cream kunnen vinden!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 januari 2013 at 17:04

   Ik denk dat de kleur voor best wat lichte huidjes goed is, van heel licht tot minder licht. Hij lijkt zich wat aan te passen (of gewoon goed te passen) bij verschillende huidtinten als ik de verschillende reviews en foto’s zo zie :)

 • Avatar van Santje04
  Reply Santje04 3 januari 2013 at 18:24

  Misschien moet ik het toch maar eens gaan wagen, met deze prijs is het helemaal makkelijk om het een keer uit te proberen.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 3 januari 2013 at 18:05

  de lichte tint lijkt me wel wat :D

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 3 januari 2013 at 17:33

  Trowens, ook een complimentje voor jou voor en na foto’s. Hij staat jou echt prachtig!

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 3 januari 2013 at 17:29

  Ik ga deze zeker uitproberen. Momenteel gebruik ik de Wake me up foundation van Rimmel en die vind ik echt top! Dat geeft altijd zo’n blij gevoel; de juiste kleur en dekking vinden. En dan voor zo’n fijn prijsje. Compliment voor de Engelsen die het ontworpen hebben.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 januari 2013 at 17:05

   Die foundation is ook heel erg fijn, alleen was de lichtste kleur hiervan helaas niet licht genoeg voor mij :(

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 3 januari 2013 at 15:34

  Dit ziet er echt heel erg goed uit! Hopelijk is de lichte kleur voor mij ook goed!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 januari 2013 at 17:06

   Ik ga voor je duimen! :)

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 3 januari 2013 at 13:43

  Deze lijkt me erg fijn!

 • Avatar van SDJ2
  Reply SDJ2 3 januari 2013 at 11:38

  Ziet er goed uit! Ik heb nog een ander review van deze BB cream gelezen en deze was al net zo positief. Ik denk dat ik deze ga aanschaffen!

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 3 januari 2013 at 11:10

  Wauuw het resultaat is echt verbluffend! xoxo

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 3 januari 2013 at 11:00

  Ik heb helemaal geen zin om dingen te mengen hahaha! Dat is altijd maar net geluk hebben. Ik heb dus niets aan deze 2 kleuren, jammer dat er geen kleur 002 en 003 is. Misschien in de toekomst.

 • Avatar van Mirjam
  Reply Mirjam 3 januari 2013 at 10:52

  Voor in de zomer is deze misschien perfect voor mij! In de winter hou ik het gewoon op foundation :)

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 3 januari 2013 at 10:46

  Ik las het al op andere blogs, dat er eindelijk een BB cream in een hele licht kleur. Ik ben groot fan van de Rimmel Wake Me Up foundation dus ik ga deze zeker proberen. Ik ben ook benieuwd naar de BB van de DM drogist, die ga ik binnenkort ook eens testen.

 • Avatar van Yara
  Reply Yara 3 januari 2013 at 09:58

  Ziet er best goed uit!

 • Avatar van Paola
  Reply Paola 3 januari 2013 at 08:39

  Klinkt goed en ziet er mooi uit.. Misschien moet ik deze ook maar een kans geven..

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 3 januari 2013 at 00:08

  Die bb créme’s zijn echt goed dekkend!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.