Reizen & vrije tijd

Tip! | Een weekendje weg of dagje uit vol korting

25 januari 2013

Een weekendje weg of dagje uit vol korting
Een weekendje weg of een dagje uit kan soms duurder uitpakken dan je vooraf had gepland. Een kopje koffie met wat lekkers hier, een lunch daar, een drankje zus en een etentje zo (en dan heb je de eventuele overnachting nog niet eens gehad). Daarom wil ik vandaag een leuke tip meegeven voor als je een dagje uit of een weekendje weg aan het plannen bent.

Een weekendje weg of dagje uit vol korting
Bij Groupon kan je dagelijks terecht voor een uitgebreide reeks aan mooie deals. Hier kan je natuurlijk leuk gebruik van maken als je een dagje uit of een weekendje weg aan het plannen bent. Of je nu wil overnachten in Amsterdam of in het buitenland – zoals Parijs of Rome – er lopen altijd leuke deals. Niet alleen voor je overnachting, maar ook als je gewoon eens een avondje uit eten wil gaan, een fijne schoonheidsbehandeling wil ondergaan of op zoek bent naar een leuke workshop bijvoorbeeld dan kan ik je zeker eens aanraden tussen het hele aanbod te snuffelen.

groupon2013januari4
Natuurlijk kan je een kijkje nemen tussen alle leuke aanbiedingen voor je eigen woonplaats, maar als je een uitje aan het plannen bent dan kan je natuurlijk ook de plaats in tikken waar je naartoe wil gaan om te kijken of er een leuke deal te vinden is. Het kan je zo tot wel 70% besparen op de originele prijs en dat is weer mooi meegenomen denk ik zo!

Pssst, ook leuk om wellicht iemand een leuke ervaring, behandeling of etentje cadeau te doen natuurlijk. Wellicht voor de aankomende Valentijnsdag?

Dit artikel is geschreven in opdracht van Groupon.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van debby
  Reply debby 25 januari 2013 at 23:17

  Krijg spontaan honger van die sushi foto :)

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 25 januari 2013 at 22:25

  ik kijk ook altijd even op groupon voor de beste acties

 • Avatar van Moniek
  Reply Moniek 25 januari 2013 at 21:10

  Leuk! Toch eens kijken of er nog wat leuks op staat!

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 25 januari 2013 at 15:59

  Handig! Ik ga ook regelmatig een kijkje nemen op Groupon:p xoxo

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 25 januari 2013 at 14:12

  Leuk… en heel erg handig. Ikzelf gebruik het nooit…Nu toch maar een keertje doen ;-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.