Media

Duracell mobiele oplader

23 januari 2013

Duracell mobiele oplader
Enige tijd geleden plaatste ik een artikel over de Duracell mobiele oplader waar ik zo blij mee ben en vanwege dit enthousiasme mag ik nu maar liefst 5 van deze apparaatjes verloten onder de lezers van Curvacious.nl. Deze oplader laadt je thuis op, stop je in je tas en zo kan je altijd je telefoon extra opladen. Alsof je een eigen stopcontact bij je hebt! Handig voor een lange dag vol afspraken, een dag waarbij je je telefoon ineens extra veel gebruikt of bijvoorbeeld voor een weekendje weg.

“Hierbij even wat technische specificaties:

– de capaciteit van de mobiele oplader is 1150mAh
– compatible met vrijwel alle smartphones via micro-USB kabel (incl. micro to mini tip)
– tot 3 uur extra gesprekstijd voor je smartphone
– tot 50% extra energie voor de smartphone.

Je laadt het apparaatje op door het snoertje aan de ene kant in te steken en te verbinden met een laptop of PC. Zodra deze is opgeladen brand het lampje groen. Steek je het snoertje in de andere kant en verbind je hem met je telefoon, dan hoef je enkel de on/off knop op ‘on’ te zetten en wordt je telefoon opgeladen.”
Duracell mobiele oplader
Winactie
Ik mag 5 van deze mobiele opladers t.w.v. €34,95 per stuk verloten en als je wint krijg je een girly roze of een stylish wit exemplaar toegestuurd. Hoe kan je kans maken?

– Laat een reactie achter onder dit artikel en omschrijf hierin een situatie waarbij je deze mobiele oplader ècht nodig zou hebben (gehad). Natuurlijk zou je er ook een collage/afbeelding/tekening bij kunnen maken. Creativiteit wordt beloond!
– Natuurlijk zou ik het ook leuk vinden als je mij volgt via Bloglovin’, Instagram, Facebook en/of Twitter.

Meedoen met deze winactie kan t/m woensdag 30 januari 2013, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Bee
  Reply Bee 31 januari 2013 at 04:24

  Lowlands komt er aan en dan kun je niet zonder oplader. I’m in!

 • Avatar van Priscilla
  Reply Priscilla 30 januari 2013 at 10:23

  Ik heb al vaak staan kijken bij zo’n oplader. Ik heb vaak lange schooldagen en reis dagelijks 2 uur met het openbaar vervoer. Áltijd op de momenten dat ik m’n telefoon nodig heb, omdat er bijvoorbeeld weer eens bussen zijn uitgevallen, is mijn mobiele telefoon leeg en kan ik geen noodtelefoontje naar m’n vriend doen. Sta ik weer te koukleumen en te mokken omdat ik in de kou (of erger: regen!) moet wachten terwijl ik lekker warm bij m’n vriend in de auto naar huis had kunnen zitten als ik hem had kunnen bellen/smsen/whatsappen om me even op te pikken,

  Oh, en ik volg je via twitter, bloglovin en facebook ;)

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 29 januari 2013 at 20:45

  Ik doe mee.
  Ik volg je op bloglovin, facebook en twitter.

  Het moment dat ik mijn telefoon nodig had was toen één van de turnmeisjes ineens een salto achterover van de balk deed. Zomaar uit het niets. Ik baalde zo enorm dat mijn telefoon het toen niet deed om het te filmen.

 • Avatar van Kenny Legerstee
  Reply Kenny Legerstee 29 januari 2013 at 19:55

  Ik bezoek zo nu en dan wel eens een groot feest of in de zomer regelmatig een festival, en dan maak ik graag foto’s en/of filmpies, alleen dat is zo funest voor de batterij van m’n telefoon ! Ik moet hem rond de middag uitzetten, zodat ik s’avonds er nog wat mee kan doen ( telefoneren, whatsappen, eventueel meerdere foto’s/filmpies maken ).. Dat is behoorlijk jammer, dus hoop ik dat ik kans kan maken op deze prachtige prijs die jullie verloten !

 • Avatar van paula
  Reply paula 29 januari 2013 at 11:42

  ik kon deze zeker goed gebruiken toen ik door de regen van mijn stage naar mijn nieuwe huis moest lopen, de weg half kwijt was en daarom twee keer zo lang onderweg was! K ben pas 2 mnd single en het is niks an! Op zulke momenten zou ik graag mijn moeder bellen :-)

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 28 januari 2013 at 16:43

  Ooh,

  Sinds ik mijn smartphone met internet hebt, moet ik mijn gsm continu opladen. Deze batterijen lijken gewoon leeg te lopen. Ik moet echter vaak mijn gsm voor het werk gebruiken en niets is een grotere ramp/irritatie om te zeggen tegen je baas: wacht even, mijn batterij is plat. Dan lijk je heel onvoorbereid :(

 • Avatar van Annemiek
  Reply Annemiek 28 januari 2013 at 00:45

  Ik ben vorige week afgestudeerd en natuurlijk postte ik dat gelijk op facebook. Met als gevolg dat er continu felicitaties op mn telefoon binnenstroomden. Echt super leuk, maar wat minder voor mn batterij. Heb mn telefoon uit moeten zetten om batterij te sparen tot ik thuis zou zijn, maar het liefst had ik natuurlijk op al die berichtjes willen reageren :(

 • Avatar van Tanja
  Reply Tanja 27 januari 2013 at 17:59

  ik zou deze graag willen winnen om aan mijn dochter te kunnen geven want natuurlijk is het zo als ze ergens naar toe gaat haar telefoon nog wel vol, maar aangzien ze constant met dat ding bezig zijn is hij natuurlijk onderweg naar huis leeg en is ze weer eens moeilijk te bereiken of kan ze geen berichtje meer doen

 • Avatar van Linsey
  Reply Linsey 27 januari 2013 at 17:40

  Uhm, die hierboven klopt dus niet haha. Ik snap niet hoe ik het anders moet doen, dus ik stuur hem naar je via mail, als dat goed is? xx

 • Avatar van Linsey
  Reply Linsey 27 januari 2013 at 17:39

  Uhm, die hier boven klopt dus niet. Ik probeer het nog eens xx

 • Avatar van Linsey
  Reply Linsey 27 januari 2013 at 17:37

  Eén van de vele situaties dat ik zo’n oplader echt kon gebruiken heb ik verwerkt in een collage, hihi. Ik hoop dat je hem kan zien, en ik hoop natuurlijk dat ik de Duracell oplader win :D

  xx

 • Avatar van Linsey
  Reply Linsey 27 januari 2013 at 17:35

  Eén van de vele situaties dat ik zo’n oplader écht kon gebruiken heb ik verwerkt in een collage, hihi. Ik hoop dat je hem kan zien!

  xx

 • Avatar van Renate
  Reply Renate 27 januari 2013 at 14:43

  Dit is de situatie waarin ik Duracell mobiele oplader goed had kunnen gebruiken!!

  http://www.mijnalbum.nl/GroteFoto-DQUS4OAG.jpg

 • Avatar van michel van der vlist
  Reply michel van der vlist 27 januari 2013 at 13:51

  omdat ik vaak buiten werk kom het vaan voor dat mij ipod of tel leg is omdat wij buiten geen radio hebben dus moet ik op mijn tel luisteren dus zal mooi zijn deze prijs

 • Avatar van Yvon
  Reply Yvon 27 januari 2013 at 11:53

  Ik had een heel belangrijk telefoongesprek met mijn werkgever toen mijn batterij leeg was!!

 • Avatar van Cornelia
  Reply Cornelia 27 januari 2013 at 11:15

  Ik heb hier een link met een afbeelding voor deze winactie gemaakt !!!!

  http://www1.picturepush.com/photo/a/12050969/img/12050969.jpg

  Liefs,
  Cornelia!

 • Avatar van Cornelia
  Reply Cornelia 27 januari 2013 at 11:13

 • Avatar van kristel
  Reply kristel 26 januari 2013 at 16:45

  Ohhh die kan ik heel goed gebruiken.
  Ten eerste denk ik telkens dat ik nog heeeeeel lang kan doen met de batterij van mijn telefoon, helaas dus. Op school, in de bus of op het werk kom ik er dan achter dat mijn telefoon leeg is.. Niets zo vervelend dan dat.

  Ten tweede: Wanneer ik eindelijk eens een weekendje weg kan/ga is het moment aangebroken dat ik mijn koffer in moet pakken (ja ik ga 2 dagen weg en neem 1 koffer en 2 tassen mee..hih) Ook de oplader van mijn telefoon moet natuurlijk mee, want 2 dagen niet bereikbaar zijn, geen sociale media of whatsapp, dat kan niet! Tot 2 keer toe is mijn oplader in mijn koffer al kapot gegaan. Die ijzeren pinnetjes staan lekker scheef waardoor hij niet meer in het stopcontact past….. Dan maar weeeeer een nieuwe halen in een of andere stad.

  Ten derde: Ik had afgesproken met vriendinnen bij een concert. Lekker onderweg en ja hoor, ik zit zoveel te appen dat de batterij van m’n telefoon al weer in het rood stond. Oké, telefoon weg en niet meer erop kijken. Goed, eenmaal op plaats van bestemming aangekomen hadden we elkaar natuurlijk niet zo 1, 2, 3 gevonden… En wat doe je dan, even naar elkaar appen. Fijn, want inmiddels had ik zoveel appjes en meldingen gehad dat mn telefoon nog 1% had. Na een uur zoeken hebben we elkaar gevonden. Het concert was inmiddels alweer half voorbij…

  Ten vierde: Samen met mijn moeder onderweg naar huis na een leuk dagje weg. Ik heb een smartphone en zei geen telefoon omdat ze hier niet mee overweg kan. Je raadt het al, weer mijn telefoon bijna leeg maar ik moest nog even naar huis bellen om te zeggen dat we onderweg waren. Ik belde maar moest hem weer 100x over laten gaan omdat de telefoon thuis op stil stond. Eindelijk opgenomen, even verteld dat we onderweg waren maar dat mn telefoon bijna leeg was en er kwam nog een schreeuwtje uit (zag ineens een spinnetje in de auto en ik en spinnen gaan niet samen) de verbinding viel weg omdat mijn telefoon uit was gevallen dus thuis dachten ze dat er iets gebeurd was. Hebben me 12x proberen te bellen en kregen geen gehoor. Na een lange terugrit kwamen we eindelijk thuis, stonden ze in de deuropening en renden naar ons toe voor een omhelzing… Dachten dus echt dat er iets gebeurd was. Ja helaas, mn telefoon was leeg en ’s nachts op de snelweg kan ik niet ff iemand vragen of ik mag bellen.

  Ten vijfde: Ik ging even snel naar het dorp om wat boodschappen te halen, geen zin om eerst te wachten tot mn telefoon weer was opgeladen dus nam mn telefoon toch maar mee voor noodgevallen. Loopt daar ineens een beroemd iemand door mijn dorp, dus ik vlucht er naartoe en vraag om een foto. Pak mn telefoon zet de camera aan en ja hooooorrrr.. zwart scherm! heb nog nooit zo gebaald.

  Nou, heel wat te lezen (en te lachen) maar heb dus 5 situaties meegemaakt waarin ik wel zo’n duracell mobiele oplader had kunnen gebruikt. Hopelijk win ik hiermee een van de 5 opladers ;)

 • Avatar van Simone
  Reply Simone 26 januari 2013 at 10:01

  Zo’n oplader had ik wel willen hebben toen ik met Linda in Thialf was, en aan het eind van de dag haar startpagina leeg was, en ze eindelijk wél de kans kreeg om met haar schaatsidolen op de foto te gaan….

 • Avatar van Anneliese
  Reply Anneliese 26 januari 2013 at 00:12

  Zou erg handig zijn voor in de trein of in de tent als je op vakantie ben, of onderweg op de fiets, heb ik ook wel eens gehad en dat zou dit een uitkomst zijn…..

 • Avatar van julia
  Reply julia 25 januari 2013 at 23:52

  nouu ik had hem echt heel erg nodig toen ik was gaan wandelen in het bos, was verdwaald en mijn mobiel was leeg ! ik heb het uiteindelijk wel gevonden maar was misschien handig geweest als ik iemand kon bereiken ! ;)

  x

 • Avatar van Sunanda
  Reply Sunanda 25 januari 2013 at 23:49

  ik doe mee ! :)
  het was heel handig geweest als ik hem had toen in een presentatie aan het maken op mn mobiel en mijn mobiel uitviel omdat de batterij leeg was… btw het was in de trein van Amsterdam naar Apeldoorn dus kon de hele reis ook niets meer eraan doen ;s

  xxx

 • Avatar van iulia stamate
  Reply iulia stamate 25 januari 2013 at 21:58

  Toen ik naar Amsterdam wilde naar een vriendin en mijn auto ermee stopte op de snelweg en ik erachter kwam dat ik vergeten was mijn telefoon op te laden… Ik kon toen dus niet zelf de ANWB of mijn man bellen

 • Avatar van Anne
  Reply Anne 25 januari 2013 at 21:07

  Dit is zo handig ! Vooral ik tijdens mijn lange( berg) wandelingen maken komt het wel eens voor dat de accu leeg was terwijl ik in de problemen was

 • Avatar van Dalena
  Reply Dalena 25 januari 2013 at 21:06

  Er was eens een dag waarop dit meisje een nieuwe telefoon had gekocht. Superblij was zij hiermee. En toen was er de volgende dag, de dag waarop dit meisje een feest in Amsterdam had. Maar omdat zij net een nieuwe telefoon had, was ze tijdens dit feestje de hele tijd aan het spelen, apps aan het downloaden etc. etc. Toen het feestje afgelopen was, werd het meisje naar het Centraal station gebracht door haar vriendin. In de auto ging haar nieuwe telefoon niet meer aan; de batterij was leeg. Gelukkig waren ze bijna op het Centraal station en kon het meisje snel naar huis. Ze wenste haar vriendin een goede nachtrust en liep richting de bus. Maar toen ging het mis. Het meisje moest eigenlijk onder het station door, maar midden in de nacht was deze afgesloten, dus moest zij omlopen. Langs zwervers, langs junkies, in het donker.. Het meisje voelde zich niet veilig, zeker niet zonder telefoon. Gelukkig waren er een paar vriendelijke jongens die met haar meeliepen. Toen zij bij de bushalte aankwam, bleek dat de bussen niet meer vanaf daar reden. Paniek alom! Een taxi zou 150 euro gaan kosten. Nog meer paniek. Het meisje had namelijk geen 150 euro bij zich. Bellen ging niet, pinnen ging niet en vooral de bus ging niet. Het meisje besloot om dezelfde donkere route terug te lopen, -lees: rennen- naar de voorkant van het centraal station. Zij vroeg aan diverse mensen of zij misschien even mocht bellen zodat iemand haar zou kunnen komen ophalen, maar de mensen waren niet in zo`n goede bui en zeiden allemaal nee. Het meisje werd heel verdrietig en wenste dat zij geen nieuwe telefoon had gekocht! Maar nu is daar de oplossing.. een mobiele oplader van duracell! Dit overkomt mij dus echt nooit meer hè! En ja, uiteindelijk ben ik wel thuisgekomen, na ongeveer 50 mensen te hebben gevraagd of ik even mocht bellen was daar eindelijk mijn verlossende engel!

 • Avatar van Tintieltje
  Reply Tintieltje 25 januari 2013 at 20:49

  Op vacantie in Ijsland! Midden in de prachtige natuur, afgesloten van alles mijn mobiel leeg. Geen bereik, dus ook geen mogelijkheden meer. Niks. Dus tot ’s avonds laat geen niks meer pas in ons bhutje konden we weer opladen, maar wat was het geval we hadden geen reisstekker dus balle als een stekker!!! Pas in de grote stad Reykjavik konden we eindelijk eens ons mobieltje op gaan laden. Dit gebeurt ons nooit meer. Dus om dit te verkomen de volgende reis is deze mobiele oplader ons redmiddel overal!!!

 • Avatar van Ling
  Reply Ling 25 januari 2013 at 13:24

  Voor onderweg zoals in het vliegtuig waar geen oplader is

 • Avatar van Santje04
  Reply Santje04 25 januari 2013 at 12:28

  Het ging nog net goed, maar vorige week had ik toch bijna een probleem met een lege telefoon. Vriendin woont in Veldhoven, zij werkt in Eindhoven, en ik zou naar het theater in Eindhoven gaan met haar. Ik zou mijn auto bij de P&R neerzetten, goedkoper parkeren in de stad, en dan zou zij mij ’s avonds daar na de theatervoorstelling weer afzetten.
  Andere vriendin kwam ook nog, die bleef gezellig slapen bij haar, maar ik moest de volgende dag weer werken. Theatervoorstelling was heel erg leuk, zij zetten mij af bij de P&R, ik zeg ga maar lekker weg joh, ik ben zo van dat terrein af… Pinautomaat deed het niet. Ik bellen met het noodnummer wat er op stond, rij maar naar de slagboom en dan help ik je daar verder. Slagboom ook in storing… Na ruim een half uur stond ik daar nog, en wist men nog geen oplossing (inmiddels midden in de nacht) Telefoon was bijna leeg, maar heb toch net nog mijn vriendin kunnen bellen, die heeft mij opgehaald, en ben ik bij haar blijven slapen. Volgende dag stond de slagboom open, de storing zelf was nog niet opgelost. Uiteraard was ik veel te laat op mijn werk de volgende dag. Ik heb een klacht ingediend, maar afgezien van een ontvangstbevestiging heb ik daar nog niets van gehoord. Stel je voor dat ik daar met een echt lege telefoon had gestaan… Dus ja, ik zou er heel erg blij mee zijn. ;)

 • Avatar van ro
  Reply ro 25 januari 2013 at 12:13

  ik had deze echt nodig toen ik met pech langs de weg stond en mijn telefoon leeg bleek te zijn, ik heb echt een heel eind moeten lopen, ik heb nog proberen te liften maar niemand stopte!Het zou dus heel handig zijn deze oplader te hebben zodat ik nooit meer zonder lege telefoon kom te zitten!

 • Avatar van manuela
  Reply manuela 25 januari 2013 at 11:02

  ik heb nog niet echt een moment gehad waarbij ik hem nodig had maar,
  ik heb sinds gisteren een iphone en nu heeft die al 2x aan de lader gelegen, WAUW dat verbaasd me, hopelijk win ik, zal gigantisch fijn en handig zijn!
  ik volg je overal op! :)
  groetjes

 • Avatar van Marjanne
  Reply Marjanne 25 januari 2013 at 11:00

  We zouden dit heel goed kunnen gebruiken tijdens onze dagenlange wandeltochten, want onderweg vindt je niet zo snel een stopkontakt

 • Avatar van Linda A.
  Reply Linda A. 25 januari 2013 at 09:00

  Een jaar geleden ben ik tijdens een wandeling met de hond in een groot bos uitgegleden op een stukje ijs! Vieze smak gemaakt, de hond sprong van enthousiasme nog bovenop me ook! Daar lig je dan helemaal verlaten, je probeert even later het thuisfront te bellen, maar dan moet niet, zoals bij mij je telefoon ook nog LEEG zijn!!!!

 • Avatar van linda van duren
  Reply linda van duren 25 januari 2013 at 08:32

  Ik word een paar keer per jaar nogal onverwachts opgenomen in het ziekenhuis. En regelmatig heb ik alles in mijn tas zitten behalve natuurlijk de oplader. Dus ik ben dan weer eens op de eerste hulp de halve dag aan de gang en dan is mijn accu heel snel leeg waardoor je daarna mensen rijgt die ongerust zijn omdat ze je niet kunnen bereiken. Vandaar dat dit toch wel ideaal voor mij is.

 • Avatar van marlies
  Reply marlies 25 januari 2013 at 08:02

  bij pech onderweg dan is dit DE oplossing

 • Avatar van jacqueline
  Reply jacqueline 25 januari 2013 at 07:14

  Geweldig voor onder weg als weer eens ben vergeten op te laden.

 • Avatar van Lindsey
  Reply Lindsey 24 januari 2013 at 19:53

  Super handig!
  Ik heb een smartphone, heel leuk maak die dingen zijn snel leeg zeg!
  Over een klein maandje ga ik voor een paar dagen naar Londen, heb er zoveel zin in.. Maarja mijn mobiel. Op die momenten zou ik toch wel graag zo’n handige oplader willen hebben.

  Ik volg je op bloglovin’

  Liefs Lindsey

 • Avatar van Thea
  Reply Thea 24 januari 2013 at 19:07

  Ik doe mee! Ik was hem vanmiddag nodig omdat de batterij van mijn telefoon leeg was en mijn oplader nergens te vinden. Ik dacht dat mijn zoontje van 4 er mee aan de haal was gegaan en heb het hele huis afgezocht, kids opgehaald van school en “ondervraagd”maar die wisten van niets en toen bleek mijn lieve partner hem uitgeleend te hebben aan iemand grrrrrrr

 • Avatar van bianca
  Reply bianca 24 januari 2013 at 16:12

  Waren in Londen en hadden helaas niet aan reisstekkers gedacht!
  Dus toen de batterij leeg was was het jammer maar helaas!

 • Avatar van Isabelle De Meyer
  Reply Isabelle De Meyer 24 januari 2013 at 15:14

  In de jungle van Sumatra (waar we deze zomer heen gaan) lijkt het me wel superhandig, helemaal weg van de bewoonde wereld met alle primitieve “overlevingstechnieken”, net genoeg om de basisbehoeftes te vervullen! Maar… als toerist is het toch wel handig als je een beetje mag “cheaten” en je gsm toch weer even te kunnen voorzien van stroom, kwestie van mocht er iets gebeuren dat je toch beetje bereik hebt!

 • Avatar van Elke
  Reply Elke 24 januari 2013 at 13:42

  Het zou echt helemaal geweldig zijn als ik deze prijs zou winnen want ik moet erg vaak naar de andere kant van het land vanwege mijn gezondheid (ziekenhuis) en mijn telefoon is vaak leeg op de terugweg. Met deze oplader kan ik hem weer opladen zodat ik als ik bijvoorbeeld met pech langs de weg kom te staan toch iemand kan bellen! Wat een superprijs!

 • Avatar van Judith Donkers
  Reply Judith Donkers 24 januari 2013 at 11:41

  Als ik naar mijn zus in Belgie ga, heb al een keer gehad dat mijn telefoon leeg was en ik mijn zus niet kon bellen dat ik wat verlaat was, ook vond ik het eng omdat ik als ik met stukken zou vallen geen wegenwacht kon bellen, heb een diepe zucht geslaakt toen ik bij mijn zus was
  en de telefoon weer op kon laden, want dit hoop ik niet te dikwijls mee te maken, dus deze mobiele oplader zou dus een welkome uitkomst zijn.

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 24 januari 2013 at 11:29

  Op vakantie! Ik ga graag ver weg en meestal naar niet toeristische landen waar helaas de electriciteit nogal eens uitvalt. Voor mij zou deze mobiele oplader dus een uitkomst zijn!

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 24 januari 2013 at 10:33

  Superhandig, ik heb een vriend in Noord Holland en reis vaak met de kinderen met de bus en trein naar hem toe, in het ergste geval met storingen etc ben ik ruim 4 a 5 uur onderweg, en het is mij al eens overkomen dat mijn batterij sneller leeg was dan ik dacht… Je kent het wel , even whatsappen waar je bent, foto maken van de kids in de trein… ik zou dit dus ideaal vinden om te winnen, mocht er een keer wat zijn kan ik elk gevallen bellen etc, en ben ik zelf bereikbaar, in mijn 1tje op het station in het donker vind ik niet zo erg, maar wel met 2 kleine kindjes..

 • Avatar van Emma
  Reply Emma 24 januari 2013 at 10:31

  ik doe mee.
  ik ben al een tijdje mijn oplader kwijt, dit is niet erg handig want als ik een telefoontje of een smsje verwacht of omdat ik dat iemand kan smsen om me op te halen is die leeg hierdoor moet ik hem op de computer opladen. Een keer was ik vergeten mijn mobiel op te laden en toen moest ik een uur naar huis lopen omdat ik niet kon smsen, daarom lijkt het mij heel handig om een extra accu in mijn tas of jaszak te hebben.

 • Avatar van Michelle M
  Reply Michelle M 24 januari 2013 at 09:40

  Een mobiele oplader komt vooral van pas wanneer je batterij in de ochtend nog maar 5% aangeeft, je denkt deze meteen te voeren met je adapter, je erachter komt dat je vriend deze per ongeluk mee naar het werk heeft genomen en je een belangrijk telefoontje verwacht van de huisarts. Opnemen zal met 5% wel gaan, maar of ik het tot het eind van het gesprek kom is nog maar de vraag.

 • Avatar van Natasja M
  Reply Natasja M 24 januari 2013 at 09:34

  Toen ik ging bevallen van mijn dochtertje. Inmiddels is ze alweer 12 weekjes. Natuurlijk begon het onverwachts. Was ik zomaar ineens in het ziekenhuis en was ik er langer dan gepland. Hier was de accu van mijn mobiel niet op voorbereidt! En toch wil je daarna iedereen bellen / smsen dat het goed is gegaan en het wereldnieuws vertellen. Tja, mijn accu was zo leeg! Zo’n mooie extra accu in mijn handtas lijkt mij dus zeker wel wat. Dan kan dit nooit meer gebeuren.

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 24 januari 2013 at 00:46

  Ik heb al meerdere malen in zo’n situatie verkeerd: telefoontje uitzendbureau gemist. Dan heb je dus een grote kans dat de selectieronde al ten einde is op het moment dat je in de gelegenheid bent om terug te bellen. Wie weet, misschien heb ik daardoor “de baan van mijn leven” wel gemist. (Op het moment werkloos dus.)

 • Avatar van vief vissers
  Reply vief vissers 24 januari 2013 at 00:03

  pas terug hed ik voor t eerst een tom-tom van iemand geleend en dat ‘ding’ en ik begrepen elkaar nog niet echt geloof ik…..ergens ging t dus fout, kwam ik ipv op de snelweg naar huis in een $%$^ dorp terecht waar ik niet terug de snelweg op kon, geen borden stonden en ik niemand zag om ouderwets de weg te vragen. Tom stuurde me dan weer links en bij dezelfde kruising dan weer rechts, hoe meer ik probeerde en hoe vaker ik her-startte enz hoe minder ik van ‘dat ding’ snapte……ik werd er helemaal gek van, probeerde vanalles maar tom en ik raakte steeds meer de weg kwijt (inmiddels letterlijk en figuurlijk ;-) …toen ik uiteindelijk ten einde raad de eigenaar van tom wilde bellen……was m;n telefoon leeg grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr geloof me t huilen stond me nader dan t lachen snif-snif

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 23 januari 2013 at 23:19

  Kijk zojuist is dus echt handig. Ik heb al meerdere malen nagedacht over deze investering.

  Aangezien ik dit echt kan gebruiken. Al eerder heb ik echt voor noodweer gestaan. Mijn mobiel was namelijk leeg op het aller, alller maar dan ook aller ongelukkigste moment. Kort geleden ging ik met een vriendin winkelen in Den Haag. Na een dagje shoppen stapte we alle twee weer op onze eigen treinen. Ik woon namelijk ergens anders dan haar. Wat denk je, net even voor Utrecht waarbij ik de overstap moest maken op de volgende trein was er een storing. Het was rond 22.00 uur in de avond. Ik besloot mijn ouders even een berichtje te sturen om te laten weten dat ik later thuis was. Aangezien me vader mij zou oppikken van het laatste station. Natuurlijk was mijn batterij leeg en mijn telefoon uit gevallen. Zit je dan met je goede gedrag vast in de trein. Deze kon namelijk niet verder rijden. De trein stond stil en bleef voorlopig ook zo staan. Ik durfde het niet te vragen aan iemand of ik even zijn/haar telefoon mocht lenen. Daar was ik te onzeker voor.

  Na drie kwartier storing ging die eindelijk weer verder rijden. Mijn vader heeft daardoor bijna een uur op het station van mijn eindbestemming staan wachten. Hij had wel tig keer gebeld en was ongerust geworden. Ik ben namelijk altijd op tijd en laat altijd even iets van mij horen. Net op het moment dat ik kwam aanrennen wou hij bijna naar huis toe rijden in de hoop dat ik al thuis was. Het was immers al laat. Iets na 0.00 uur.

  Kort om: na een preek van thuis en een lege batterij was zo’n oplader echt heel handig geweest.

  Liefs, xxx
  Ik volgde je al via twitter en bloglovin. Ik heb ook even geliked.

 • Avatar van Kaylani
  Reply Kaylani 23 januari 2013 at 22:11

  Oooooh dit zou mijn leven zoveel makkelijker maken haha! Een moment waarin ik die portable oplader echt nodig had. Mag het er echt maar 1 zijn, want ik heb er duizenden haha!

  Je kunt je vast nog wel herinneren toen een paar jaar geleden het drama gebeurde op Pukkelpop, noodweer sloeg toe en het festival werd afgelast vanwegen gewonden, doden etc.

  Nou, afgelopen jaar was ik op Graspop, ook in Belgie, en guess what? Er was noodweer voorspeld! Daar zit je dan, in je tentje, te luisteren naar de regen. Mijn telefoon trekt het normaal met geluk een dag zonder op te laden, maar echt geen 4 dagen! Dus hij stond de hele tijd uit. Ik wilde mijn ouders laten weten dat we aangekomen waren dus hij moest echt even aan!

  Toen kwamen de zorgzame berichtjes ‘let goed op jezelf’ ‘Doe voorzichtig’ ‘Ga ergens zitten waar het veilig is’ en zo ging het maar door.. Na wat heen en weer gestuurd te hebben om mijn familie een beetje gerust te stellen ging de telefoon weer uit, het was tenslotte pas de eerste dag en een streepje was al op.

  De volgende ochtend was het noodweer voorbij, geen gewonden en iedereen leefde nog. Gelukkig. Ik besloot mijn telefoon weer aan te zetten om iedereen te laten weten dat het goed ging. *bliep* *bliep* *bliep* de smsjes bleven binnenstromen! Ze maakten zich allemaal zorgen omdat ik niet reageerde!

  Long story short: Ik zou de portable oplader handig vinden om mijn familie gerust te stellen haha!

 • Avatar van Heidi Steven
  Reply Heidi Steven 23 januari 2013 at 21:38

  Ik zit altijd te twitteren en dat levert me al te vaak een lege batterij op dus ik loot graag mee. Lijkt me heel handig zo’n oplader. En ik heb natuurlijk een voorkeur voor de roze maar de witte is ook erg mooi :)

 • Avatar van Famke
  Reply Famke 23 januari 2013 at 21:38

  Ik doe graag mee want als ik in de auto zit naar vakantiebestemming of een plek in Nederland gebruik ik vaak m’n mobiel om muziek te luisteren. Maar dan is m’n batterij heel snel leeg. Dan baal ik wel want dan heb ik de rest van de dag niet meer genoeg. Vaak moet ik hem dan helemaal uitzetten en dan heb ik de rest van de dag niks meer als ik me verveel.
  Liefs

 • Avatar van Steffie
  Reply Steffie 23 januari 2013 at 21:35

  Ik had m vorig jaar het aller hardste nodig. Ik was met mijn love een paar daagjes naar disney en parijs. Die woensdag ochtend vroeg hij bij de pont des arts om mij hand! Wat een scene bij de seine was dat. Echt zo romantisch als n de film. Hij had natuurlijk een mooie ring voor me en eeslotje om aan de brug te hangen. Die dag was de meest romantische dag van onze hele relatie. En mijn batterij was dood. Dus hoe hard ik ook ja antwoorde in frankrijk. Mijn familie en vrienden wisten van niks. Niets van het aanzoek, niets van de ring en niets van ons verzegelde liefde dmv een slotje aan de brug. Ik kon niemand iets laten weten of het moment vastleggen met een foto. Nu zal een aanzoek niet meer voorkomen om vast te leggen. Maar ik verwacht met mijn kersverse hubbie nog heel veel andere mooie en romantische momenten te beleven. Dan wil ik dit wel vast kunnen leggen en delen met de wereld!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 23 januari 2013 at 21:06

  Wat een leuke actie zeg! Een echte situatie heb ik niet meegemaakt, maar heb hem wel eens geleend van mijn broertje, heerlijk ding!

 • Avatar van Michella Nanhekhan
  Reply Michella Nanhekhan 23 januari 2013 at 20:40

  Oh hier ben ik zo benieuwd naar!!! Ik zou mijn moeder heel graag blij willen maken met dit product. Waarom ik dat zou willen? Omdat ik onlangs in de sneeuw in een nare situatie terecht kwam, ik gleed uit en had zo een pijn in mijn voet dat ik hem niet meer durfde te bewegen. Nu was het zo dat ik wel genoeg batterij had op mijn telefoon, maar mijn moeder heeft dit dus echt nooit, ik kan haar bijna nooit bereiken en dat was in dit geval dus echt nodig. Het is dus eigenlijk een beetje eigenbelang waarom ik dit wil winnen ;). Het is overigens gelukkig al weer beter met mijn voet haha

 • Avatar van Wilma van Rijswijk
  Reply Wilma van Rijswijk 23 januari 2013 at 20:30

  Ik zou heel graag een kans maken. Wij hebben geen vaste telefoonaansluiting meer, dus ik moet mijn mobiel overal voor gebruiken en dat betekend dat ook regelmatig de batterij leeg is.
  Zo moest ik laatst naar het ziekenhuis voor de uitslag van mijn kwaadaardig weggehaalde moedervlekken, ik kreeg goed nieuws dat de snijranden schoon waren, en wilde dit natuurlijk gelijk mededelen aan mij familie. Helaas moest ik hier 3 kwartier mee wachten omdat mijn mobiel dus leeg was.

 • Avatar van Sevda
  Reply Sevda 23 januari 2013 at 20:22

  Hoi wat een gave winactie!! Omdat ik zóvaak op twitter en bloglovin zit gaat mijn batterij erg snel leeg haha! Dus als ik in de avond nog weg moet dan heb ik vaak nog maar een paar minuten batterij over! Ik zou het dus geweldig vinden om dit te winnen dan hoef ik niks van twitter en bloglovin te missen :)
  Ik volg je trouwens op twitter facebook en bloglovin!

 • Avatar van Linh Nguyen
  Reply Linh Nguyen 23 januari 2013 at 20:09

  Ik zou deze oplader echt goed kunnen gebruiken wanneer ik shop omdat mijn batterijen echt idioot snel leeg zijn. Meestal wanneer ik aan het shoppen ben, maak ik foto’s in pashokjes om later te kijken of het mij staat of in drogisterijen zoek ik op internet wat reviews op. Ik luister ook nonstop muziek dus daarom zou zo’n ding echt handig zijn!

 • Avatar van Jürgen
  Reply Jürgen 23 januari 2013 at 19:35

  In the middle of nowhere, in niemandsland … wie maakt het eens niet mee… én DAN is je batterij plat !!! Till now ;-)

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 23 januari 2013 at 19:27

  Tja, ik kan deze oplader op zoveel momenten gebruiken. Bijvoorbeeld wanneer je net ontspannend ene warm bad instapt, je er echt niet van plan bent om eruit te gaan, en je mobiel nog maar een paar streepjes heeft? Of wanneer je dat belangrijke sms’je verwacht en je mobiel uitvalt. Of tijdens die ubersaaie les op school, ik kan uren door gaan en redenen verzinnen, maar ik ben hem gewoon nodig! Ga in april naar Parijs, en zou super handig zijn als ik dan even mijn mobiel kan opladen terwijl ik zelf lekker aan het shoppen ben. <3

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 23 januari 2013 at 18:21

  Oh my god! Deze winactie komt echt goed uit!!! Ik ga over 1.5 maand naar amerika en mijn vlucht is 11 uur heen en nog meer uurtjes terug! Gelukkig heb ik een iPad,
  maar deze gaat natuurlijk niet zo lang mee! Een oplader zou echt super goed uitkomen! Dan kan ik de uurtjes wat gemakkelijker doorkomen zonder dat mijn vriend en ik gaan ruziën vanwege verveling en vermoeidheid hèhè

  Ik volg je al een hele poos via alles :)

 • Avatar van Hannie
  Reply Hannie 23 januari 2013 at 17:40

  Zo’n ding is echt handig! Zou hem graag willen hebben! :) Helaas 0% creatieviteit.. Dus dan maar een verhaal.

  Ik heb wel eens gehad dat het 9 savonds was, ik buiten liep in de stromende regen en mijn batterij was leeg. Ik liep naar huis van mijn werk en ik wilde eigelijk heel graag iemand bellen om me op te komen halen om naar huis te brengen. Na een heleboel minuten geschuilt te heben ben ik toch maar door gelopen in de regen. Ik kreeg het savonds
  haast niet meer warm! Vond het erg vervelend om een lege telefoon te hebben op dat moment :-)

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 23 januari 2013 at 17:15

  Het lijkt me heerlijk om altijd een stopcontact in mijn tas te hebben!

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 23 januari 2013 at 17:06

  Ik stap gewoonlijk op de trein of de bus, juist op het moment dat mijn laatste streepje verdwijnt. En dan maar hopen dat er niemand belt want anders springt mijn gsm af

 • Avatar van Annette
  Reply Annette 23 januari 2013 at 16:58

  Leuke aktie, de oplader staat al een tijdje op mijn wishlist. Waarom? Ik loop nog met een Iphone 3, ja echt waar :-) en al weet ik dat het echt niet meer kan (en de telefoon verteld mij dat ook regelmatig, zegt mij gewoon, nee, ik ben te oud om deze app te downloaden, nee hoor, geen zin in daarvoor heb je echt besturingssysteem 4 nodig) snik…. maar de financieen ontbreken op dit moment voor een nieuwe telefoon. De Iphone 3 moet 2x per dag aan het zuurstof om te blijven draaien en tsja een stopcontact is niet altijd voor handen. Daarom zou deze oplader echt heeeeeeel welkom zijn.

 • Avatar van NailTalk
  Reply NailTalk 23 januari 2013 at 16:39

  Ken je het programma Kassa? Laatst was daar een aflevering over DynaFix en hoe die mensen oplichten door te zeggen dat er waterschade is maar in het echt mankeert er weinig aan. Ik ben een van de mensen die is opgelicht :-( Heb ’n vrij goedkoop blackberry-tje gekocht om toch ’n telefoon te hebben en die batterij is zo snel leeg. Moet nog minstens 3 kwart jaar met dat ding, dus kan deze lader zeker goed gebruiken!

  – ik volg je met bloglovin’
  – volg je op Facebook
  – volg je op Twitter!

 • Avatar van Paulien Wisselink
  Reply Paulien Wisselink 23 januari 2013 at 16:36

  Hoi! Deze zomer ga ik naar Amerika, waarbij ik ga uitwisselen met 10 Amerikanen en dat is erg leuk! Natuurlijk zit je wel lang in het vliegtuig en daar wil ik natuurlijk wel wat muziek luisteren. Maar, als ik deze oplader win, geef ik hem aan mijn beste vriend. Hij heeft zijn mobiel al heel erg lang en hij gaat daardoor steeds sneller leeg. Daardoor wil ik hem deze mobiele oplader geven. Hij houdt erg van muziek net als ik en wil erg graag naar luisteren. Hij gaat net zoals mij mee naar amerika dus met deze oplader wordt dat zeker een muzikaal en heel gezellige trip!
  Groetjes, Paulien.

 • Avatar van CaptureBeauty
  Reply CaptureBeauty 23 januari 2013 at 16:35

  Aaah deze wil ik al zo lang!
  Toen ik net naar Nederland was verhuist (anderhalf jaar geleden) snapte ik helemaal niks van trams en treinen (en met name trams.) In het begin bracht m’n vader me altijd overal heen omdat we dat gewend zijn in Curacao, maar hier besloot ik zelfstandig te worden en de tram naar de stad te pakken.
  Ik wist ongeveer welke richting ik op moest dus stapte ik een willekeurige tram in die dezelfde richting op ging.
  Voor ik het wist zat ik in Delft (?!?) Ik kom uit Rijswijk! In paniek was ik de tram uitgerend, wilde ik m’n vader bellen maar, jawel m’n telefoon viel uit terwijl ik erna keek.
  Jankend stond een meisje van 16 bij een tramhalte ergens in Delft, toen een lieve man aan haar vroeg wat er aan de hand was en haar de goeie richting op stuurde.
  Sindsdien heb ik een beetje een trauma dat ik ergens sta met een lege telefoon en heb ik altijd een oplader bij me zodat ik hem in een stopcontact kan doen als ik ergens ben, maarja op straat heb je die natuurlijk niet! Dus een Duracell oplader zou me van m’n trauma af kunnen helpen!
  Ik volg je op FB en op Bloglovin!

 • Avatar van Anotherfashionlover
  Reply Anotherfashionlover 23 januari 2013 at 16:27

  Sinds een tijdje is mijn scooter stuk en moet ik weer fietsen en dus vind ik het lekker om muziek te luisteren maar doordat ik eigenlijk alleen maar aan het ‘zappen’ door de liedjes heen op zoek naar mijn favoriete nummers gaat de batterij echt super snel leeg!

  Behalve dat vind ik het ook best verslaafd aan Instagram en zit ik de hele dag door foto’s te bewerken in apps en ze via Instagram online te zetten. En natuurlijk tegelijkertijd ook nog mijn mail checken, twitter, facebook en 9gag, haha! Lijkt me super handig dus, zo’n sos-batterij!

  En ik volg je al via alles :)

 • Avatar van mirjam
  Reply mirjam 23 januari 2013 at 16:26

  Super handig zoiets.
  net wat voor mij om dan een bijna lege batterij te hebben.
  Dit is dan super ideaal!
  Kan gewoon in mijn tas opgeladen worden en niemand die last heeft van een onhandig snoer!

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 23 januari 2013 at 15:55

  Paar jaar geleden zat ik nog op kamers. Ik moest dus vrijdag avond de trein terug naar huis nemen waar mijn papa mij kwam ophalen (half uurtje rijden van bij mijn thuis). Onderweg in de trein was er iets mis gegaan waardoor ik 1,5uur vertraging had. Natuurlijk was mijn telefoon leeg en ik kon mijn papa niet bereiken. Hij had al zolang gewacht dat hij uiteindelijk naar huis is gereden. Aangekomen op het station kwam ik toevallig iemand tegen die ik kende en heb naar huis gebeld om te zeggen dat hij nu wel terug kon vertrekken om mij eindelijk op te halen. Had ik nu de duracell lader gehad was dit wel wat beter uitgedraaid :p

  Ik volg je op alle mogelijke manieren :D

 • Avatar van bonny
  Reply bonny 23 januari 2013 at 15:10

  ik zou deze graag willen winnen omdat ik altijd in de stomste situaties geen volle telefoon heb. gisteren moest ik een examen maken, kreeg een lekke band en kon niemand bellen om me even te brengen, dus moest ik LOPEN en kwam natuurlijk super te laat op mn examen :( een volle telefoon had me heel wat tranen en stress bespaard

 • Avatar van irene niec
  Reply irene niec 23 januari 2013 at 15:04

  Heel veel goede argumenten, daarbij valt de mijne geheel in het niet. Ik vind het erg handig als ik van en naar mijn werk fiets, zodat mijn telefoon het altijd doet. Vooral tijdens deze donkere dagen en ik ben geen held in het donker.

 • Avatar van Sanne
  Reply Sanne 23 januari 2013 at 15:00

  Ik zat er een tijdje terug over te denken om er zo 1 te kopen (een witte <3), maar ik moet sparen omdat we gaan verhuizen dus dacht daar wacht ik nog wel even mee tot na de verhuizing, dus dit is mijn kans!

  Ik ga altijd naar mijn vriend met de trein (dit is een uur reizen ongeveer, met dit weer 2 uur :P) en naar mijn ouders terug met de trein, normaal gesproken bel ik dus altijd mijn ouders als ik in trein richting huis zit/er bijna ben zo dat ze me kunnen ophalen op late tijdstippen. Maar dan kan ik mijn mobiel niet gebruiken voor spelletjes/muziek in de trein, en dat is nogal vervelend als je je een uur moet vervelen!

  Dus zo'n batterij zou de ideale oplossing voor me zijn! :D

 • Avatar van Loes
  Reply Loes 23 januari 2013 at 14:56

  Die keer dat ik thuis stond zonder sleutel en mijn telefoon leeg was, als ik van het ene ouderlijk huis naar dat van de ander ga en er achter kom dat ik mijn oplader voor de zoveelste keer vergeten ben, als ik in de bus zit met een lege telefoon en dus niet lekker mn blogs kan checken, die keer dat mijn vriend op het strand eindelijk toestemde voor een leuke foto van ons samen (hij haat op de foto gaan) en mijn batterij onder de 15% was waardoor ik geen foto kon maken. die keer tijdens het uitgaan dat ik mn vriendin uit het oog was verloren en haar niet kon bellen of whatsappen doordat mn telefoon leeg was. Die keer in mijn 3 uur durende tussenuur dat mijn telefoon leeg was en ik dus veroordeeld was op huiswerk zelfs nog vooruit maken.

  In dit soort situaties was de duracel oplader heel erg handig geweest haha ^^

 • Avatar van karin de graaf
  Reply karin de graaf 23 januari 2013 at 14:43

  Mijn mobiel heeft zijn beste tijd gehad en de batterij is dan ook super snel leeg. Als hij 12 uren mee gaat is dat veel. Nu met de sneeuw heb je veel gedoe met het OV en toen mijn bus niet meer reed kon ik niet eens iemand bellen om mij op te halen. Gelukkig kon ik iemand anders zijn toestel gebruiken, maar daar kan ik dus echt niet tegen! Een nieuwe tel zit er voorlopig niet in dus dit middel zou mij echt erg helpen!

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 23 januari 2013 at 14:42

  Jaaa, ikke ikke ikke! Onderweg gaat het bij mij zo:

  Voor vertrek maximaal opladen, voor ik bij de bus ben is er al 5% wegge-smst en getwitterd. Dan bel ik even gezellig mijn moeder, werk wat mail weg, Facebook, Twitter, Instagram. *poef!* weer 15% er door gejaagd.

  Hoe laat ging de trein ook alweer en heb ik nog genoeg geld op mijn rekening om mijn OV-kaart op te laden? En oh ja, ik zou nog iets opzoeken op het internet.

  Ping! Sms-en en wéér mail.

  Huh? Hoe kan de teller opeens op nog maar 70% staan?! Ik ben nog niet eens vertrokken met de trein!

  Vertraging.. dan maar even een spelletje spelen en mijn koffiebeker van Starbucks online zetten.
  69, 68, 67, 66, 65, 64..

  Nee! Ik ben straks 4 uur in Amsterdam en ik moet ook nog terug!

  Stress dus, dat is wat ik er van krijg en dat is heeeeeeel ongezond. Mijn goede voornemen was juist om aan mijn gezondheid te werken, dit gaat niet goed zoals je begrijpt.

  Nou, daarom dus, daarom wil ik winnen.

  Ik volg je op Twitter, Bloglvin’ en Instagram (beetje stalkerig, niet?).

 • Avatar van Sharon
  Reply Sharon 23 januari 2013 at 14:39

  Creativiteit moet ik ook helaas voorbij laten gaan máár ik heb wel een goede reden. Dit jaar ga ik voor het eerst 15 dagen op vakantie. Voor het eerst zeg je? Jep! Voor het eerst zoveel dagen! Ennn ook nog eens voor het eerst naar Griekenland. Spannend dus en ik wil hiervan alles vastleggen. De oplader zou dus ideaal in mijn tas zijn in het vliegtuig en wanneer ik daar ben. Bij gebrek aan een dig.camera is mijn telefoon tevens mijn camera en tijdens het sighseeing zal hij dus veelvuldig gebruikt moeten worden. Het lijkt me vreselijk om met een lege batterij te kampen wanneer je net die ene gave shot van dat prachtige gebouw moet maken. Deze oplader zou voor mij écht dé uitkomst zijn en mijn vakantie helemaal afmaken.

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 23 januari 2013 at 14:35

  Afgelopen week, ik had pech met de auto! (ik ben een vrouw, bleek niet veel aan de hand te zijn, maar ik dacht van wel) Goed, dat dacht ik. Maar mijn telefoon was leeg, het was ijskoud en het sneeuwde. Natuurlijk stond ik op een verlaten parkeerplaats waar niemand in de buurt was. Ik moest een behoorlijk stukje lopen voordat ik iemand tegen kwam. Terug bij de auto bleek dat hij het eigenlijk deed, maar ik had iets niet of juist wel ingedrukt? Ik weet het niet meer. Gelukkig kon ik gewoon naar huis, maar op dat moment wou ik dat ik gewoon naar huis kon bellen, want wat schaamde ik mij! haha

 • Avatar van Jacky Baan
  Reply Jacky Baan 23 januari 2013 at 14:25

  Heb hem trouwens gedeeld op Facebook, Twitter, Google +, en dit is echt een te gekke actie! ;-)

 • Avatar van Jacky Baan
  Reply Jacky Baan 23 januari 2013 at 14:24

  Ik wil echt heel erg graag meedoen, omdat ik heel veel doe met mijn nieuwe telefoon.
  Als eerste gebruik ik hem voor muziek natuurlijk, oordopjes in en knallen maar, daarnaast gebruik ik hem om te e-mailen, te bloggen, mijn boek op te schrijven, artikelen te schrijven, informatie op te zoeken, school werk op te maken/door te sturen, mails beantwoorden, WhatsApp, Facebook, Twitter, noem het maar op.

  Ook maak ik er heel veel foto’s mee, want de kwaliteit is gewoon fantastisch, maar hij gaat hierdoor echt helaas té snel leeg en om nou elke keer mijn oplader mee te nemen heeft geen zin, want waar kan ik hem op laden als ik aan het reizen ben bijvoorbeeld?
  Of dan moet ik elke keer mijn laptop aanzetten om de USB kabel aan te sluiten.

  Ik gebruik mijn Android veel voor werk, school en mijn eigen werk dus ik hoop echt dat ik win.
  Ik wil natuurlijk ook nog bereikbaar kunnen zijn voor iedereen en mijn werk kunnen opslaan, zonder dat mijn Android ineens uitvalt!!

 • Avatar van Linda Mastwijk
  Reply Linda Mastwijk 23 januari 2013 at 14:24

  Erg handig !! Komt altijd wel ergens van pas, gebeurd altijd wel ergens dat je telefoon bijna leeg is, handig om dat deze mobiele oplader altijd in je tas te hebben (wel opgeladen natuurlijk)….

 • Avatar van Angeline
  Reply Angeline 23 januari 2013 at 14:22

  Ik studeer in Breda en reis elke dag met de trein op en neer van en naar Eindhoven.
  Behalve dat mijn telefoon al een keer onvrijwillig van eigenaar is verwisseld in de bus heb ik vaak dat er een aanrijding met een persoon is waardoor mijn trein gigantisch te laat is of helemaal voorlopig niet rijdt.Als je er dan ook nog vaak achter komt dat je telefoon leeg is en je dus ook niemand kunt bereiken(ook niet na een paar krachttermen)dan zou je inderdaad willen dat je zo”n handige Duracell oplader bij had.Het is crisis dus een lege beurs is bijna vanzelfsprekend maar een lege telefoon is …..ik kan geen fatsoenlijk woord bedenken.
  Verder is alles goed.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 23 januari 2013 at 14:11

  Wat handig als ik onderweg ben en in de trein zit dan kan ik met deze mobiele oplader mijn mob.tel. opladen als de batterij bijna leeg is! ;-) Ik reis altijd met het ov omdat ik geen rijbewijs heb! Mijn fam. woont in het noorden en dan ben ik meer dan 2u onderweg….. Met een opgeladen batterij kan ik onderweg soc. netwerken.

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 23 januari 2013 at 14:07

  Ik doe mee, ik heb al vaak gehad dat ik naar Amsterdam ga voor een event en dat ik dan op de heenweg al batterij moet sparen (3g, locatievoorziening uit) omdat ik anders niet genoeg batterij heb om te vragen of ze me komen ophalen bij de bushalte als ik thuis ben >_< Ik ben helaas niet zo creatief dus ik duim gewoon ;-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.