Reizen & vrije tijd

Vrouw & Passie Powerdag

7 januari 2013

Vrouw & Passie Powerdag
Vrouw & Passie is ontstaan in 2010 door Josje Feller die tijdens haar zwangerschap het concept bedacht om een website te maken waarop ze vrouwen wilde inspireren. Van het één kwam het ander en zo ontstond Vrouw&Passie in 2010 en werd er eind van dit jaar de eerste Powerdag georganiseerd waaraan ruim 700 vrouwen deel namen. Na dit succesvolle 1e jaar zette Josje ook het Vrouw & Passie Magazine op wat inmiddels 4 keer per jaar verkrijgbaar is en worden er jaarlijks verschillende evenementen georganiseerd zoals de Powerdag, Droomdag en BewustZijn.

Op de Vrouw & Passie website kan je dagelijks terecht voor diverse artikelen, blogs van gastbloggers en een agenda vol activiteiten. Ook kan je door middel van een lidmaatschap zelf gastbloggen, eventueel je bedrijf promoten en je eigen workshops en/of lezingen op de agenda zetten.

De Powerdag is bedoeld om te groeien, te netwerken, nieuwe inzichten te krijgen en meer. Het is een inspirerende dag voor vrouwen om je bewust te worden van de kracht in jezelf en waarbij je aan het eind van de dag weer opgeladen naar huis gaat. Op 17 januari (van 09.30 tot 18.00 uur) vind de eerstvolgende Powerdag plaats en ik mag van Vrouw&Passie hiervoor 2 kaarten weggeven. Deze 5e editie heeft als thema Durf te zijn! Je bent van binnen èn buiten mooi en dat mag je laten zien. Bekijk het complete programma en alle informatie over de Vrouw & Passie Powerdag.

Vrouw & Passie Powerdag

Wat kan je verwachten op deze dag?
– bijzondere gastsprekers met Marlies Dekkers als knallende afsluiting
– 30 speeddates met coaches die je vooruit kunnen helpen met vragen over o.a. PR, voeding, balans, keuzes, social media en groei
– veel tijd voor ontmoetingen en netwerken
– bekendmaking winnares Inspirator 2013
– een ‘durf te zijn’ themaplein waarbij ze je laten zien dat je niet alleen van binnen straalt, maar ook van buiten (en dat dit belangrijk is!)
– praktische workshops zoals slimmer werken, social media integreren in je leven en in je bedrijf, dromen waarmaken en plannen realiseren en op zoek gaan naar je Koninginnekracht (iets waarbij je je nu misschien nog niets kunt voorstellen, maar waarvan je straks niet meer zonder wilt).

Winactie
Wil jij een kaartje voor deze bijzondere dag winnen? Laat dan een reactie achter onder dit artikel met je motivatie. Meedoen kan t/m vrijdag 11 januari, 23.59 uur en de winnaars krijgen persoonlijk bericht. Zorg dat je daadwerkelijk vrij bent op 17 januari aanstaande als je jezelf opgeeft voor deze winactie.

Mij lijkt dit een geweldig leuke en inspirerende dag om mee te maken, niet alleen handig als ondernemer zijnde maar ook om geïnspireerd te raken op verschillende vlakken door andere vrouwen. Wat een geweldig mooi initiatief!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Nadine
  Reply Nadine 8 januari 2013 at 22:03

  Ik wil laten zien dat je ook met een ziekte enorm kan stralen!

  Daarom wil ik winnen!

 • Avatar van Nel Olsthoorn
  Reply Nel Olsthoorn 8 januari 2013 at 20:44

  Ik zou graag naar de Powerdag willen. Ik weet niet precies wat me te wachten sta. Daarom wil ik graag een kijkje komen nemen op 17 januari.

 • Avatar van Joan
  Reply Joan 8 januari 2013 at 10:17

  Ik zou heel graag naar de Powerdag willen. Ik hoop hier geinspireerd te worden en zelf ook te kunnen inspireren. Het lijkt me een dag waar ik mijzelf en mijn bedrijf kan ontplooien. Ik wil graag groeien! Daarnaast ben ik al jaren fan van Marlies Dekkers en hoop ik haar te mogen ontmoeten! De Powerdag is een droomdag voor mij!

 • Avatar van Chanyn
  Reply Chanyn 8 januari 2013 at 09:01

  Wauw wat een leuk initiatief de powerdag! Lijkt me erg leuk om deel te nemen aan deze inspirerende dag voor vrouwelijke ondernemers. Ik richt mij met mijn bedrijfje alleen op vrouwen en hoewel er aan passie, ideeën en enthousiasme niets ontbreekt bij ons, kan ik wel wat praktische tips en tools gebruiken om dit jaar Double Beauty eens echt op de kaart te zetten. Daarnaast ben ik op zoek naar samenwerkingsverbanden met andere vrouwelijke ondernemers, dus kan ik niet wachten op de netwerk mogelijkheid. Hoop dat ik erbij ben!

 • Avatar van Lisanneleeft
  Reply Lisanneleeft 7 januari 2013 at 11:00

  Ik vind het zo jammer dat het op een donderdag is! Anders had ik natuurlijk allang een kaartje gekocht :P

 • Avatar van Halima
  Reply Halima 7 januari 2013 at 10:13

  Een paar dagen geleden twitterde ik nog of iemand mij kon trakteren op de powerdag.
  En vandaag kom ik deze actie op twitter tegen. Its meant to be. Ik hoor op
  de powerdag!
  Ik heb namelijk wat power nodig. En het kan niet beter dan op de powerdag die te krijgen
  op deze dag. Het programma is inspirerend en ik wil graag inspireren.
  Mijn bezoek aan de powerdag hou ik niet voor mezelf. Een mooie blog en foto’s
  deel ik via mijn site. Mooie momenten deel je.

  Deel jij de powerdag met mij?

 • Avatar van Jennie
  Reply Jennie 7 januari 2013 at 09:55

  Met mijn concept 540graden coaching combineer ik mijn ervaring als HRM adviseur met mijn passie; kinderen, natuurlijke gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Met dit concept kunnen zoveel vrouwen met jonge kinderen inzicht krijgen in hun talent waardoor zij hun passie gaan leven. Ik ben zo enthousiast en er zijn al wat ouders die via een speciale spiegelmethode inzicht hebben gekregen in hun volgende stappen. D.m.v. voeding, mindfullness, aromatherapie, opstellingen e.d. worden de blokkades opgeheven en krijg je energie om er voor te gaan.
  Mijn droom is om in het 1e kwartaal van 2013 20 ouders te begeleiden/ coachen en wat zou het mooi zijn als ik hier tijdens de Powerdag een extra zetje voor kreeg om het daadwerkelijk naar buiten te brengen. Alle grenzen in mijzelf overboord en gaan voor mijn passie!

 • Avatar van Marjon Hartman
  Reply Marjon Hartman 7 januari 2013 at 09:41

  Ik wil heel graag naar de powerdag. Als startende/opbloeiende/postieve starter zal het mij een enorme boost geven om door te zetten!
  Ik ben onderweg om mijn droom waar te maken, maar heb daarbij ook positieve mensen nodig met dezelfde passie!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.