Beauty

Yves Rocher plantaardige haarverzorging

28 januari 2013

Yves Rocher plantaardige haarverzorging
Bij Yves Rocher is vanaf vandaag een nieuwe productlijn met plantaardige haarverzorgingsproducten verkrijgbaar die uit 19 producten bestaat en geschikt is voor ieder haartype en -probleem. Alle producten bevatten geen kleurstoffen, parabenen of synthetische werkstoffen en zijn ook nog eens heel betaalbaar. Ik probeerde enkele nieuwe producten uit. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en mijn persoonlijke ervaring met deze producten.
Yves Rocher plantaardige haarverzorging
Protection & Radiance Shampoo voor gekleurd haar 300ml, €3,55
De geur van deze shampoo is licht kruidig en zacht bloemig tegelijk wat zorgt voor een frisse douche ervaring. De shampoo bevat geen siliconen en bestaat voor maar liefst 96% uit natuurlijke ingrediënten. Je hebt maar een klein beetje product nodig per keer en het is even wennen dat de shampoo geen siliconen bevat waardoor het haar minder makkelijk uit te spoelen is. Persoonlijk heb ik geen problemen met siliconen in haarproducten. Een fijne conditioner of iets dergelijks is voor mij persoonlijk wel nodig na het gebruik van deze shampoo.
Yves Rocher plantaardige haarverzorging
Rinsing Vinegar 150ml, €4,95
Dit is het enige product uit de gehele haarverzorgingslijn dat wel kleurstoffen bevat om de mooie rozerode kleur te verkrijgen. Je gebruikt dit product na een shampoo en spoelt het ook weer uit. De substantie is heel waterig en het ruikt heel friszoet naar rood zomerfruit. Niet alleen zorgt het ervoor dat het haar gemakkelijker te doorkammen is, ook bevat het verzachtende bestanddelen voor de hoofdhuid en zorgt het voor een mooie glans over de haren. Ook deze haarazijn bevat geen siliconen en dit product bestaat voor maar liefst 98% uit natuurlijke ingrediënten. Enig nadeel: doordat het product zo vloeibaar is ga je best vlot door het flesje heen…
Yves Rocher plantaardige haarverzorging
Hair Repair Oil 150ml, €5,95
Een silicoonvrije haarolie die bestaat uit maar liefst 99% natuurlijke ingrediënten waaronder babassu, jojoba en macadamia olie. Het wordt aangeraden om deze haarolie op je droge haar te verdelen waarbij je je concentreert op de lengtes van het haar. Dit laat je 10 minuutjes intrekken om vervolgens je haar te wassen zoals je normaal gesproken doet. Ik heb hem zelf ook gebruikt na het wassen op handdoekdroog haar waarbij ik een kleine (!) hoeveelheid verdeel over de lengtes van mijn haar en het zo op laat drogen of droogföhn. Gebruik wel weinig product en ik zou het ook niet aanraden om voor èlke wasbeurt te gebruiken, maar zo af en toe merk ik dat mijn haar wat droger is en dan is het heerlijk om een haarolie als deze in huis te hebben.

Bovenstaande producten en de overige nieuwe producuten uit de plantaardige haarverzorgingslijn zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via YvesRocher.nl en in de Yves Rocher winkels. De prijzen in dit artikel zijn de introductieprijzen die gelden vanaf vandaag t/m 28 februari 2013.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Beauty Treasures
  Reply Beauty Treasures 2 februari 2013 at 00:00

  De verpakkingen zijn wel erg mooi!

 • Avatar van Mirjam
  Reply Mirjam 29 januari 2013 at 23:18

  Oh, wat ziet dat er weer heerlijk uit! Kasten puilen alleen uit met cosmetica, dus eerst maar is wat opmaken..

 • Avatar van Santje11
  Reply Santje11 29 januari 2013 at 08:57

  Klinkt goed, maar ik denk dat ik het op dit moment bij de haarproducten hou die ik nu gebruik.

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 28 januari 2013 at 22:49

  Dit klinkt mij interessant in de oortjes! Jammer dat het misschien wat sneller opgaat, maar de prijs is zeker niet om van te schrikken.

 • Avatar van debby
  Reply debby 28 januari 2013 at 20:15

  Sounds nice. Goedkoop ook trouwens.

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 28 januari 2013 at 18:55

  Dat ziet er heerlijk uit. Altijd leuk om wat te shoppen bij Yves Rocher, je krijgt het altijd zo leuk thuisgestuurd in een pakje met van alles erbij. Vooral de haarolie wil ik graag uitproberen. Want ik heb nog niet eerder een haarolie ontdekt die silicoonvrij is.

 • Avatar van Laura*
  Reply Laura* 28 januari 2013 at 15:47

  Het klinkt goed! Misschien dat je de volgende keer een foto kan maken van de ingredientenlijst? Want daar ben ik wel benieuwd naar. :)

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 28 januari 2013 at 13:28

  Die haarolie lijkt me wel goed!

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 28 januari 2013 at 10:57

  De Hair Repair Oil lijkt me wel wat :)

 • Avatar van Natasja M
  Reply Natasja M 28 januari 2013 at 10:18

  Dat ziet er mooi uit! Ga ik zeker onthouden.

 • Avatar van Inclassable
  Reply Inclassable 28 januari 2013 at 09:56

  Hair Repair Oil lijkt me heel fijn!Net wat ik nodig heb :)

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 28 januari 2013 at 08:46

  Fijne producten! Ik was pas in Antwerpen gaan shoppen en ben toen in een shop van hun geweest! Mijn handen jeukten om veel van dit merk producten te shoppen! ;-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 januari 2013 at 09:15

   Heel herkenbaar ;) Ik kan de winkel ook nooit uitgaan zonder iets af te rekenen haha!

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 28 januari 2013 at 08:00

  Ik vind de producten van Yves Rocher altijd erg fijn. Dit klinkt ook weer goed :)

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 28 januari 2013 at 03:02

  Van de azijnwater(geval) werd ik zelf niet heel blij van, de ander weet ik helaas niet, wat ik wel erg fijn vond van Yves was de hamam(slecht in namen) doucheolie/gel:-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 29 januari 2013 at 09:15

   De geur van de hamamproducten vond ik ook zo heerlijk :))

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.