Beauty

3 from 1 | Beyoncé, Yves Rocher & MANGO

8 februari 2013

3 from 1 | Beyoncé, Yves Rocher & MANGO

3 from 1 | Beyoncé, Yves Rocher & MANGO
Vandaag laat ik weer 3 nieuwe producten uit één categorie zien en deze keer gaat het om de parfums Beyoncé Pulse NYC, Yves Rocher comme une Evidence en MANGO Lady Rebel dance queen. Drie geuren waar ik graag meer over wil vertellen, dus kijk mee voor meer informatie, foto’s en mijn persoonlijke ervaring met deze geuren. Ik ben benieuwd welke geur jou op het eerste gezicht het meest aanspreekt en of dat nog jouw favoriet lijkt als je er meer informatie over gelezen hebt? Soms krijg je een bepaald beeld bij het uiterlijk van een flacon en dat hoeft niet altijd juist te zijn..
Beyoncé Pulse NYC
Beyoncé Pulse NYC eau de parfum 50ml, €36,61
Voor de nieuwste geur in haar collectie liet Beyoncé zich inspireren door New York City, de stad waar ze als adoptiekind terecht kwam en die ze tot haar thuis heeft gemaakt. De geur heeft veel verschillende kanten om zo goed bij deze wereldstad aan te sluiten en je vindt er geurnoten in terug van framboos, granaatappel, peer, pioenroos, Arabische jasmijn, rockorchidee, patchoeli, kasjmier, muskus en Red Velvet Cupcake. Alles bij elkaar maakt het een jonge, friszoete en snoeperige geur waarbij je spontaan zin krijgt in de zomer. Deze geur blijft ondanks dat het een eau de parfum is alleen minder lang ruiken op mijn huid dan ik had verwacht, even bijsprayen gedurende de dag is wel aan te raden.

Tip! Deze geur is waarschijnlijk wat voor jou als je één (of meerdere) van de volgende geuren lekker vindt: Katy Perry Meow, Rihanna Nude, Lady Gaga Fame, Prada Candy & Avril Lavigne Wild Rose.
Yves Rocher comme une Evidence
Yves Rocher comme une Evidence l’eau de parfum 50ml, €35,90
De comme une evidence geur bestaat inmiddels alweer 10 jaar en is één van de populairste damesgeuren van Yves Rocher. Om dit te vieren is de originele geurcreatie nu verkrijgbaar in een nieuw jasje (in gelimiteerde oplage), voorzien van een sierlijke bloem met een mooie koperglans. De geur is chypreachtig en is uitgewerkt rond de geurnoten van absolu’s van rozen en jasmijn, essentiële olie van patchoeli, viooltjes, lelietje-van-dalen en eikenmos. Ik vind de geur zelf heel aangenaam en fris, maar het op de één of andere manier niet mijn type geur om te dragen. Maar ik weet dat bijvoorbeeld mijn moeder er helemaal gek van is en deze al jaren in de kast heeft. Deze L’Eau de parfum blijft ook lekker lang op de huid aanwezig en dat is zeker een pluspunt.

Tip! Deze geur is waarschijnlijk wat voor jou als je één (of meerdere) van de volgende geuren lekker vindt: Yves Rocher So Elixir, Chanel Coco, Lancôme Miracle, Jean Paul Gaultier Classique & Dior Addict.
MANGO Lady Rebel dance queen
MANGO Lady Rebel dance queen eau de toilette 100ml, €33,50 (te koop bij Sephora vanaf eind februari)
Dit is alweer de 3e geur van MANGO, Dance Queen volgt Lady Rebel en Lady Rebel Rock Deluxe op in de Lade Rebel lijn. Het is een frisse sensuele geur die warm draagt en daardoor veel vrouwen aan zal spreken. De geurnoten die je erin terug vindt zijn mandarijn, pomelo, rode bessen, tuberoos, jasmijn, musk, kasjmierhout en patchouli. De geur begint heel fruitig en fris waarbij ik direct dacht dat deze niks voor mij zou zijn, maar zodra de topnoten verdwijnen komen de tuberoos, jasmijn, patchouli en musk opspelen en daar ben ik wel fan van in een parfum. Ondanks dat het een eau de toilette is blijft de geur bij mij ook redelijk lang ruiken.

Tip! Deze geur is waarschijnlijk wat voor jou als je één (of meerdere) van de volgende geuren lekker vindt: Dior J’adore, Harajuku Lovers Music, Bruno Banani Scent from hell & Bruno Banani About Women.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Laura Louise - Fablouise
  Reply Laura Louise - Fablouise 8 februari 2013 at 20:15

  Oehh, ben echt benieuwd naar sommige!!

 • Avatar van Cornelia
  Reply Cornelia 8 februari 2013 at 19:16

  Ah lijken mij lekker, ik moet echt nog een nieuw geurtje kopen want gebruik nogsteeds alleen mijn puma luchtje.. Heb voor de rest geen andere luchtjes..
  Ik hoorde laatst van klasgenoten dat dat echt niet kan, zelfs hun vriendjes hadden veeeel meer ..
  Maarja ik vind het altijd een moeilijke keuze om een luchtje te kopen want ze zijn en best prijzig, en ik kan niet kiezen want veel luchtjes vind ik wel lekker !!!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 februari 2013 at 09:24

   Als je zelf gewoon één bepaalde geur echt heel erg lekker vindt, dan hoef je toch geen kast vol met parfums te hebben staan? Maar wellicht kan je eens naar een drogisterij/parfumerie en om advies vragen, wie weet ontdek je zo een heel fijn en betaalbaar geurtje :)

 • Avatar van mirjam
  Reply mirjam 8 februari 2013 at 18:59

  Ik vind comme une evidence heeeerlijk

 • Avatar van Jessie
  Reply Jessie 8 februari 2013 at 17:45

  Ben niet zo’n fan van de Beyonce flacon; ik vind ‘m iets te opzichtig zeker met oog op de rest van m’n parfumcollectie. Ik hou van Yves Rocher geuren: qua prijs-kwaliteit verhouding zijn die super! Mango heb ik nog niet gezien of geroken; toch even kijken volgende keer.

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 8 februari 2013 at 16:30

  Het geurtje van Mango lijkt mij echt heerlijk1

 • Avatar van Marjolein
  Reply Marjolein 8 februari 2013 at 15:53

  Oh die comme une Evidence heb ik, is echt een warme en vrouwelijke geur! Niet altijd mijn ding, haha. Ben wel benieuwd naar de andere 2 parfums!

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 8 februari 2013 at 15:39

  Ze lijken me alledrie wel lekker!

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 8 februari 2013 at 15:32

  Dit lijken me lekkere geuren :)

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 8 februari 2013 at 14:52

  De bottle met de het geurtje van beyoncé ziet er prachtig uit! ;-)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 8 februari 2013 at 14:32

  Die beyonce flacon ziet er echt awesome uit! :D

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.