Beauty

About the brand | Mario Badescu

7 februari 2013

mario badescu 1 - About the brand | Mario Badescu
Een merk waarvan verschillende celebrities fan zijn en waar velen bij zweren, maar wat in Nederland nog niet heel erg bekend is: Mario Badescu. Dit huidverzorgingsmerk is vernoemd naar de Roemeense dermatoloog, cosmetisch chemicus en schoonheidsspecialist Mario Badescu die een unieke kijk op huidverzorging heeft. Na jarenlang onderzoek in zijn laboratorium test hij de producten in zijn salon waarbij al het harde werken direct terug te zien was in geweldige resultaten.

Hij breidde zijn huidverzorgingslijn steeds verder uit en in 1967 opende Mario Badescu een salon in Manhattan, New York. Hierdoor bracht hij zijn uitgebreide kennis van traditionele huidverzorgingstechnieken onder de aandacht bij een heel nieuw publiek en de behandelingen en doeltreffenheid van zijn producten bleven niet lang een geheim. Veel Hollywoodsterren zijn sinds die tijd trouwe gebruikers van de Mario Badescu producten.

De op planten gebaseerde huidverzorgingsproducten worden nog steeds zo geproduceerd als Mario Badescu deed en zijn allemaal afgestemd op de behoefte van je huid zodat deze weer gaat stralen. De verpakking was en is voor Mario niet van groot belang, het gaat om de inhoud en de werking van de producten en hij wil deze zo betaalbaar mogelijk houden. Vandaag de dag zijn de producten voor iedereen eenvoudig te bestellen, zo zijn ze in Nederland o.a. verkrijgbaar bij Cosmania.
mario badescu 2 - About the brand | Mario Badescu
mario badescu 3 - About the brand | Mario Badescu
Winactie
In samenwerking met Cosmania mag ik een fijn huidverzorgingspakket verloten aan één gelukkige lezer. De producten zijn voornamelijk geschikt voor iemand met een onzuivere en vettige huid. Het pakket bestaat uit de acne facial cleanser, special cucumber lotion, buffering lotion, oil free moisturizer, drying lotion en drying cream.

Wil jij dit pakket winnen en je huid een nieuwe kans geven? Laat dan een reactie achter onder dit artikel en stuur een mailtje met je adresgegevens naar winactie@curvacious.nl o.v.v. Mario Badescu. Natuurlijk zou ik het ook leuk vinden als je me volgt op Twitter, Facebook en/of Bloglovin’. Meedoen met deze winactie kan t/m donderdag 14 februari 2013, 23.59 uur.

Heb jij ervaring met producten van dit merk? Ben je er nieuwsgierig naar geworden?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Eline Kreuse
  Reply Eline Kreuse 15 februari 2013 at 19:49

  ik wil heel graag dit mooie produkt uitproberen

  • Avatar van chucky1012
   Reply chucky1012 15 februari 2013 at 19:53

   Wie heeft er gewonnen?

   • Avatar van Desirée
    Reply Desirée 18 februari 2013 at 08:57

    Daar ga ik zo dadelijk even voor zitten, de winnaar krijgt een mailtje :)

 • Avatar van Stephanie
  Reply Stephanie 14 februari 2013 at 20:30

  Ik heb heeeel lang puisten gehad en heb daar al op jonge leeftijd (12) Roaccutane voor moeten slikken. Nu heb ik het redelijk ‘onder controle’, maar bij sommige periodes krijg ik ze weer heel hevig (stress, toetsweek, ziekte etc.). Ik zou dit dolgraag uit willen proberen, misschien is dit HET wondermiddel waar ik altijd al naar op zoek ben!

 • Avatar van SophiaA
  Reply SophiaA 14 februari 2013 at 18:04

  Ik heb mijn hele leven al een slechte huid, en mijn kin lijkt wel een oorlogsgebied. Dit is na mijn zwangerschap alleen maar erger geworden. Ik zou graag een stralende mama met een stralende huid willen zijn.

 • Avatar van Lisanne
  Reply Lisanne 14 februari 2013 at 10:50

  Wauw wat leuk! Ik ben heel erg benieuwd!

1 2 3 4

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
venus olaz 1 - Scheren en smeren in 1 met Venus & Olaz
Scheren en smeren in 1 met Venus & Olaz

Als ik ergens tijd mee kan besparen dan ben ik altijd in voor leuke tips & tricks. Toen ik het...

Sluiten