Beauty

Cocoa Juvenate revive hand & bodylotion

13 februari 2013

Cocoa Juvenate revive hand & bodylotion
Eind vorig jaar lanceerde de Britse luxe chocolatier en cacaoproducent Hotel Chocolat een lijn verzorgingsproducten onder de naam Cocoa Juvenate. Deze lijn is ontwikkeld in de gelijknamige spa in het Boucan Hotel & Restaurant van Hotel Chocolat op Saint Lucia en maakt optimaal gebruik van de natuurlijke kwaliteiten van cacao. Cacao is namelijk rijk aan antioxidanten, vitamines en mineralen en heeft voedende, verzachtende en hydraterende eigenschappen. Verwacht echter geen chocoladegeur bij de producten, de geur is namelijk geïnspireerd op het verfrissende en opbeurende aroma van vers geplukte cacaovruchten. Ik probeerde de Revive hand & body lotion uit deze verzorgingslijn uit. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en een review.
Cocoa Juvenate revive hand & bodylotion
De hand & body lotion komt in een mooi vormgegeven pompflacon met een royale inhoud van 340ml en staat niet verkeerd op bijvoorbeeld je nachtkastje. De eenvoudige en klassieke vormen en bestickering met reliëf geven een luxegevoel en dat wordt aangevuld door de substantie en de geur van het product. De geur die geïnspireerd moet zijn op versgeplukte cacaovruchten ruikt namelijk naar bergamot, groene thee, limoen, exotische bloemen en sandelhout. Ik omschrijf het zelf als een heerlijke wellnessgeur.

Qua ingrediënten zit er onder andere mango olie, amandelolie, cacaoboter, cacao extract en babassu olie in en dat voel je. Het heeft een voedende textuur – maar smeert alsnog heel prettig uit en werkt hierdoor redelijk zuinig – die de huid direct soepel maakt en comfortabel laat aanvoelen, maar toch vlot intrekt zodat je snel weer door kan met je dagelijkse werkzaamheden. Ik gebruik hem naast mijn handen ook voor mijn lijf en merk dat hij hier voldoende werkt. Enkel de heel droge plekjes als knieën, ellebogen, hielen en scheenbenen hebben zwaarder geschut nodig ;) De subtiele geur blijft een redelijke tijd op de huid ruiken en ik snuffel er zo vaak aan dat ik eigenlijk hoop dat er een parfum van uitgebracht zal gaan worden. ♥
Cocoa Juvenate revive hand & bodylotion
In alle producten uit de Cocoa Juvenate lijn wordt gebruik gemaakt van NanoCacao. Dit is een zeer fijne cacao-emulsie die dankzij het natuurlijke stofje in de cacaoboon – dat voor een goed gevoel zorgt – een stressverlagende, ontspannende en kalmerende werking op de huid heeft. De complete lijn bestaat uit 9 producten:

– warming body mask, €33,00
– hand cream, €24,00
– body oil, €33,00
– body polish, €26,50
– lip balm, €9,00
– body butter, €26,50
– hand & body lotion, €24,00
– hand & body wash, €24,00
– treatment candle, €39,50.

In Nederland is er aan de Heiligeweg in Amsterdam een Hotel Chocolat winkel gevestigd. Je kan hier niet alleen terecht voor de meest heerlijke chocolade en bonbons, ook kan je hier de Cocoa Juvenate verzorgingsproducten aanschaffen.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 13 februari 2013 at 16:37

    Super mooi! Lijkt me een goed merk en heerlijke producten….. prachtige bottles! ;-)

  • Avatar van Xaviera
    Reply Xaviera 13 februari 2013 at 16:20

    Lijkt me een heel fijn merk, mooie verpakkingen ook! :)

  • Avatar van Vera
    Reply Vera 13 februari 2013 at 13:38

    Klinkt zeker goed :)

  • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
    Reply Esther - Mango Sorbetto 13 februari 2013 at 12:01

    Klinkt als een heel fijn merk!

  • Avatar van femketje
    Reply femketje 13 februari 2013 at 10:34

    klinkt erg goed :D

  • Avatar van Make Up For Women
    Reply Make Up For Women 13 februari 2013 at 09:56

    Woow ziet er heerlijk uit!

    Liefs

    xoxo

  • Avatar van Sofie
    Reply Sofie 13 februari 2013 at 07:47

    Mooie producten!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.