Beauty

De Beautybox van februari 2013

20 februari 2013

De Beautybox van februari 2013
Vandaag is het weer tijd voor het unboxen van de nieuwste Beautybox. Laat ik vooraf weer een waarschuwing doen: mocht je hem nog niet ontvangen en uitgepakt hebben kijk dan niet verder, anders weet je al wat er in zal zitten. Ben je te nieuwsgierig of wil je gewoon heel graag weten wat er in deze februari-editie zit: lees dan zeker verder! Het thema van deze maand is ‘liefde’ en bevat alles om jezelf (en een ander) lekker te verwennen op het gebied van beauty.
De Beautybox van februari 2013
“Elke vrouw weet: februari is de maand van de liefde! Reden genoeg voor Beautybox om de liefde te omarmen als thema voor deze editie. Liefde staat voor extra aandacht geven aan jezelf en aan een ander. Wat is er nou fijner om een geliefde of jezelf te verwennen? Het Beauty-box team doet niets liever dan jou te verwennen met de lekkerste producten die te vinden zijn op het gebied van cosmetica. Daarom vind je in deze box producten die jouw schoonheid extra benadrukken. Een prachtige make-up en een verleidelijk parfum mag uiteraard niet ontbreken. Daarnaast zitten er producten in de box die zeer goed van pas komen tijdens een romantische date. Laat jezelf verleiden door deze sensuele Beautybox!”

In de box die ik ontving zaten de volgende producten:
De Beautybox van februari 2013
Swede Massage olie fullsize 50ml
Een niet vette olie met een geur van aardbeienwijn die warm aanvoelt op de huid en nog warmer aanvoelt als je er over heen blaast. Qua smaak niet zo lekker (hey, ik test alles!) maar wel leuk voor een naughty moment met z’n twee ;)
De Beautybox van februari 2013
Swarovski Aura eau de toilette sample, 5ml
Ik vind dit persoonlijk een heel erg lekkere geur en de verpakking is ook meer dan prachtig, alleen heeft deze sampleverpakking één groot nadeel: er zit geen verstuiver op… De geur is een combinatie van onder andere amber, benzoëhars, witte muskus, sappige lychee, witte tuberoos en roze peperkorrels.
De Beautybox van februari 2013
Schwarzkopf Professional BonaCure Repair Rescue leave-in sample, 50ml
Ik vind deze BonaCure producten heerlijk ruiken en met de andere producten die ik van dit merk en deze lijn heb ben ik zeker tevreden. Deze leave-in heeft me dan ook positief verrast, ik vind hem echt heel erg fijn en mijn haar wordt er lekker zacht van zonder sluik te gaan hangen.
De Beautybox van februari 2013
Superlooks lipstick fullsize
Een lipstick in een dieprozerode kleur, die doet het goed in een box met als thema liefde en past perfect bij een (eerste) date. Ik kende het merk nog totaal niet en de lipstick doet qua verpakking helemaal niks voor me, maar de pigmentatie is zeker meer dan prima en de kleur draagt best lang op de lippen. Leuke eerste kennismaking met een merk!
De Beautybox van februari 2013
OPI nagellak ’the color of Minnie’ fullsize
Deze fullsize nagellak komt uit de Vintage Minnie Mouse Collection van juni vorig jaar. Ik vind dit echt een superleuk en vrolijk kleurtje, mooi rood wat in 2 laagjes perfect dekt en er zit een speels roze glansje over. Love it!

De Beautybox is een maandelijkse ‘cadeaubox’ die je als abonnement ontvangt voor €14,95 per maand inclusief verzendkosten. In elke doos zitten minimaal 5 producten of samples van high-end beautymerken en interessante niche-brands en het abonnement is maandelijks opzegbaar. Klik hier voor de Beautybox website en om eventueel abonnee te worden.

Heb jij een abonnement op de Beautybox? Wat vind jij van de inhoud van deze maand?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Stephanie
  Reply Stephanie 21 februari 2013 at 03:35

  Leuke blog! Ik ben nog niet geabonneerd op beautybox, ik twijfel elke keer of de prijs per maand het waard is! Maar zoals ik het nu zie zijn het erg leuke spulletjes!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 februari 2013 at 09:31

   Het is elke maand weer een verrassing wat er in zit, de ene maand is leuker dan de andere maar er zit altijd wel iets leuks in wat je echt kunt/gaat gebruiken :)

 • Avatar van pretty beauty land
  Reply pretty beauty land 20 februari 2013 at 23:03

  het enige dat me aanspreekt is de lipstick eigenlijk, die lijkt me wel heel mooi :)

 • Avatar van Thea
  Reply Thea 20 februari 2013 at 18:22

  Ik had helaas geen massage-olie maar nepwimpers en de Swarovski heeft inderdaad al eerder in de beautybox gezeten. Bij mij ruikt het vreselijk jammer genoeg. Ik vind eigenlijk alleen de schwarzkopf heerlijk en de nagellak heel leuk. Ik heb vanaf de 1e box een abo gehad maar hem nu opgezegd. Voor mij veel te veel haarprodukten en heel veel te veel lippenstift/lipgloss want dat gebruik ik nooit.

 • Avatar van Stell
  Reply Stell 20 februari 2013 at 17:29

  Wat een mooie box.. die massage olie lijkt mij ook heerlijk :)

 • Avatar van Nina
  Reply Nina 20 februari 2013 at 16:57

  super gaaf dat er een OPI lakje in zit!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 20 februari 2013 at 11:24

  prachtige lak!

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 20 februari 2013 at 10:51

  Haha die Swarovski zat vorig jaar ook al een keer in de Beautybox (of de glossybox dat weet ik niet meer). Ik heb toen echt uren zitten klooien om dat ding open te krijgen.. Ik durfde niet té hard te trekken want was bang dat ik hem dan kapot zou maken, maar nergens stond hoe het moest en of er nou wel of geen verstuiver op zat. De lipstick lijkt me trouwens erg mooi!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 20 februari 2013 at 07:39

  De inhoud van de box is heel mooi! Leuke nagellak en mooie kleur het geurtje is in een prachtige bottle! ;-) De nagellak staat erg mooi bij je.

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 20 februari 2013 at 06:31

  Wat een leuke inhoud :)

 • Avatar van Belllezza
  Reply Belllezza 20 februari 2013 at 04:39

  De nagellak is erg mooi, maar voor de rest ben ik niet heel enthousiast

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.