Beauty

De Beautybox van januari 2013

11 februari 2013

De Beautybox van januari 2013
Vandaag is het weer tijd voor het unboxen van de nieuwste Beautybox. Laat ik vooraf weer een waarschuwing doen: mocht je hem nog niet ontvangen en uitgepakt hebben kijk dan niet verder, anders weet je al wat er in zal zitten. Ben je te nieuwsgierig of wil je gewoon heel graag weten wat er in deze januari-editie zit: lees dan zeker verder! Het thema van deze maand is ‘winter musthaves’ en bevat alles zodat jij en je huid de winter door kunnen komen.
De Beautybox van januari 2013
“We hebben het allemaal gemerkt, de winter is nu echt ingetreden! Dit betekent goed gemutst en ingepakt de koude dagen trotseren. Tijdens deze wintermaanden is het belangrijk om extra aandacht te besteden aan jezelf en je nu zo kwetsbare huid. Het team van Beautybox heeft er dan ook voor gezorgd dat jij met deze box winterproof en ontspannen de winter door kan komen. In deze box vind je alle benodigdheden om je huid en lichaam extra te verwennen. Naast heerlijke producten zit er in de box een leuk extraatje; een echte Beautybox Geurkaars. Droom heerlijk weg bij een goede film, met een dekentje en de geur van verse koffie. Geniet van al het lekkers in deze speciale wintereditie!”

In de box die ik ontving zaten de volgende producten:

Dove winter care douchecrème, fullsize 250ml
Yves Rocher anti age global dagcrème, fullsize 50ml
Beautea spoil me handcrème, fullsize 100ml
R0C enydrial douchecreme, sample 60ml
R0C enydrial body balsem, sample 15ml
Beautybox geurkaars met de geur van koffie.
De Beautybox van januari 2013
“De huid krijgt heel wat te verduren in de winter. Door guur weer en droge hete licht binnenshuis droogt de huid uit. Het RoC enydrial-assortiment hydrateert rijkelijk en diepgaand en is speciaal ontwikkeld voor de (chronische) droge huid. De productlijn verzacht een geprikkelde huid, versterkt de afweer en beperkt het vochtverlies.” – Dit vind ik nu echt heerlijke producten voor in een winterbox! Ik heb zelf een droge huid, die altijd nog droger is in deze wintermaanden en producten als deze zijn dan ook meer dan welkom. In combinatie werken ze helemaal perfect en voelt mijn huid direct na de eerste keer gebruik al meer comfortabel aan. Deze producten doen me heel erg denken aan de La Roche-Posay lipikar producten waar ik ook fan van ben.
De Beautybox van januari 2013
“Beautybox is er trots op dat we de wereldwijde primeur van plantaardige cosmetica van Yves Rocher mogen presenteren aan de leden van Beautybox. In de productlijn anti age global zijn voor de eerste keer in de geschiedenis plantaardige stamcellen van een nieuwe generatie verwerkt welke alle tekenen van huidveroudering tegengaan. De zachte textuur van deze dagcrème zorgt voor een direct en langdurig gevoel van vomfort en laat jouw huid fluweelzacht aanvoelen.” – Toevallig had ik deze crème (en de overige producten uit deze lijn) al thuis staan om te testen voor de website en ik was aangenaam verrast om deze pot in de Beautybox terug te vinden, hij kost namelijk €55,00 en je krijgt de fullsize verpakking. Ik ga de crème zeker uitgebreid testen onder het motto ‘pre-anti-ageing’ en hou jullie zeker op de hoogte van mijn bevindingen.
De Beautybox van januari 2013
“Wist je dat Dove een speciale, limited edition Winter Care-lijn uitbrengt? Dove Winter Care, met rijke formules, geeft intensieve verzorging die je juis nodig hebt tijdens de barre wintermaanden. Beautybox is helemaal fan en daarom vind je één van de producten uit deze heerlijke lijn, bestaande uit een warme geur van amber die zorgt voor een feel good sensatie en een ontspannen gevoel. Zo kun je jezelf heerlijk verwennen als het buiten guur en koud is.” – De Dove Winter Care productlijn kwam reeds voorbij in de ‘Love it!’ rubriek omdat ik het heerlijke producten vind, de douchegel was bijna op dus dit komt helemaal super uit! Ook dit is een fullsize product, top!
De Beautybox van januari 2013
“Droge handen in de koude wintermaanden zijn ons allemaal bekend. Verwen, bescherm, hydrateer en verzacht je handen met de rijke crème van Beautea. Witte thee-extracten beschermen jouw huid tegen omgevingsinvloeden. Extra fijn is dat de crème niet vet is en snel door de huid wordt opgenomen, een onmisbaar product in het winterseizoen.” – Ik ben een grote fan van handcrème en smeer mijn handen dan ook meerdere keren per dag in, zeker in de wintermaanden kunnen ze die extra verzorging namelijk goed gebruiken. De handcrème (nog een fullsize product in de box) heeft een heerlijke zachte geur, smeert lekker uit en trekt lekker vlot in zodat je snel weer door kan met de dagelijkse werkzaamheden mèt lekkere zachte handen!
De Beautybox van januari 2013
Als laatste zit er ook nog een leuk extraatje in de beautybox in de vorm van een geurkaars in een stylisch blikje. De kaars heeft een warme chocoladekoffie geur en past perfect bij het winterse thema van deze box.

De Beautybox is een maandelijkse ‘cadeaubox’ die je als abonnement ontvangt voor €14,95 per maand inclusief verzendkosten. In elke doos zitten minimaal 5 producten of samples van high-end beautymerken en interessante niche-brands en het abonnement is maandelijks opzegbaar. Klik hier voor de Beautybox website en om eventueel abonnee te worden.

Heb jij een abonnement op de Beautybox? Wat vind jij van de inhoud van deze maand?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 11 februari 2013 at 22:22

  Hele fijne producten zitten er deze maand in!

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 11 februari 2013 at 19:19

  Ik heb hem ook gehad. Hele leuk box! De producten van ROC vond ik ook fijn qua werking, maar echt lekker ruiken ze niet. Sterker nog: ze ruiken naar niks.. En bij het douchen vind ik het altijd wel fijn dat iets lekker ruikt.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 februari 2013 at 09:14

   Het zijn inderdaad zo-goed-als-geurloze producten omdat ze zo bijvoorbeeld voor zelfs eczeemhuidjes fijn zouden werken. Mocht je niet zo’n heel erg droge huid hebben dan zou ik ook gewoon lekker iets pakken met een fijne geur :)

 • Avatar van pretty beauty land
  Reply pretty beauty land 11 februari 2013 at 17:59

  ik heb geen abbo meer op een box, omdat ik vond dat ze naderhand tegen vielen. Maar deze ziet er goed uit!

 • Avatar van lin
  Reply lin 11 februari 2013 at 13:47

  Ik had de dagcrème niet. Weet eigenlijk al niet eens meer wat ik daarvoor in de plaats had…. ?
  Ik ben af en toe net een goudvis ;)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 februari 2013 at 09:16

   *blub* Ik ben nu wel benieuwd of je al weet wat je ervoor in de plaats had?

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 11 februari 2013 at 13:08

  Mooie box dit keer!

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 11 februari 2013 at 12:19

  Mooie producten :)

 • Avatar van Céleste
  Reply Céleste 11 februari 2013 at 12:06

  Ik ben heel erg fan van deze box! Mooie producten!

 • Avatar van Annette G.
  Reply Annette G. 11 februari 2013 at 11:18

  Ik had dezelfde inhoud als jij. Ben heel blij met de box. Ik vind de handcreme echt zalig! De dagcreme moet ik ook nog testen. Ik heb nog voor een paar dagen product dan ga ik eraan beginnen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 februari 2013 at 09:17

   Heerlijk he, als zo’n box allerlei producten bevat die je ook echt kan gebruiken. Geniet ervan!

 • Avatar van Stell
  Reply Stell 11 februari 2013 at 10:59

  Wat een mooie box! Zelf heb ik geen abonnement maar heb ik laatst de limited edition besteld van Truly Yours,die viel helaas wat tegen…

 • Avatar van Ingrid
  Reply Ingrid 11 februari 2013 at 10:32

  Ja, weer een mooie box met heerlijke bruikbare winterproducten.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 11 februari 2013 at 07:59

  Er zitten hele goede musthaves in de box! Leuk hoor! ;-)

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 11 februari 2013 at 06:24

  Leuk! Er zitten mooie producten in :)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 11 februari 2013 at 00:09

  Oeh fijne inhoud!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.