Beauty

De Glossybox van februari 2013

21 februari 2013

De Glossybox van februari 2013
Vandaag is het weer tijd voor het unboxen van de nieuwste GLOSSYBOX. Laat ik vooruit weer een waarschuwing doen: mocht je hem nog niet ontvangen en uitgepakt hebben kijk dan niet verder, anders weet je al wat er in zal zitten. Ben je te nieuwsgierig of wil je gewoon heel graag weten wat er in deze februari-editie zit: lees dan zeker verder! Deze maand heeft de box als thema een kijkje in het beauty lab. Lees verder en kijk mee naar de inhoud van deze box.
De Glossybox van februari 2013
“Go inside the beauty lab! GLOSSYBOX neemt je mee naar de experimentele wereld van beauty en laat je verrassende, fijne en innovatieve producten ontdekken die je op je gemak thuis kunt uitproberen. En science is cool, want door de uitgebreide research kan jij als ‘beauty-addict’ immers genieten van de meest bijzondere ingrediënten, vernieuwde texturen èn effectieve formules. Dus: veiligheidsbril op, labjas aan, microscoop op scherp en wacht niet langer met het ontdekken van deze beautyproducten met een wetenschappelijk tintje.”

In de box die ik ontving zaten de volgende producten:
De Glossybox van februari 2013
– Een kortingsbon voor een gratis albelli fotoboek M ter waarde van €13,95 waarbij je alleen nog de verzendkosten à €2,95 hoeft te betalen
– een kortingsbon ter waarde van €5,00 die in te leveren is bij de webwinkel van Dr. van der Hoog en in te leveren is bij een minimale besteding van €15,00
– een nieuwe editie van GLOSSYmag, het minimagazine van GLOSSYBOX.
De Glossybox van februari 2013
Babor sensational eyes anti-wrinkle eye pads 2 stuks, fullsize
Deze gel-oogpads zijn voor eenmalig gebruik en voelen lekker verfrissend aan op de huid. Na een lange dag vol met afspraken èn een gezellig etentje met een vriendin was het tijd om ze direct uit te proberen en dat beviel wel. De huid rondom mijn ogen voelde lekker zacht en fris aan! Jammer dat ze maar voor één keer gebruik zijn..
De Glossybox van februari 2013
Dr. van der Hoog fresh expression masker 50ml, fullsize
Dit masker heb ik al eens eerder in huis gehad en ik weet dat het een fijn masker is. De manier van aanbrengen met een kwast onderaan de verpakking werkt heel erg handig en omdat je de kwast ‘op slot’ kan zetten kan je hem na gebruik ook even afspoelen zodat je de volgende keer weer een schone kwast gebruikt.
De Glossybox van februari 2013
Biotherm biomains hand & nail treatment 20ml, sample
Dit is nu echt een heel erg handig formaat handcrème voor in de handtas en ik heb hem er dan ook direct ingegooid. De crème ruikt lekker, smeert goed uit en trekt vlot in waarna mijn handen direct gehydrateerd aanvoelen. Fijn!
De Glossybox van februari 2013
Mario Badescu silver powder in 14ml potje, sample
Dit is een product waar ik toch al een tijdje nieuwsgierig naar was en het was dan ook leuk om deze in de februaribox te ontdekken. Ik heb normaal een droge huid en amper last van onzuiverheden, maar zo ééns in de tijd heb ik ineens last van een wat onzuiverdere huid met wat puistjes en daarvoor leek dit me wel een perfect product. Ik heb op dit moment last van wat onzuiverheden en kon dan ook niet wachten om het product gelijk even uit te proberen. Je brengt het witte poeder met een vochtig watje aan op de onzuivere plekjes waar je last hebt van puistjes, mee-eters en/of grove poriën, laat het 10 minuutjes zitten en haalt het dan weg met een watje met wat lotion. Ik merkte direct al een resultaat en de behandelde delen voelden direct heel zacht aan.
De Glossybox van februari 2013
Bell ‘air flow lotus effect’ nagellak fullsize in de kleur 707
Een tot nu toe voor mij onbekend merk en een prettige eerste kennismaking. De nagellak lakt door de dunnere textuur en het platte, brede kwastje heel prettig, dekt in 2 laagjes, droogt vlot en is het perfecte nude-kleurtje voor mijn huidtint.
De Glossybox van februari 2013
Natuurlijk kon ik het niet laten om een actie-foto toe te voegen van een ‘wellnessmomentje’ met de silver powder van Mario Badescu op mijn kin, neus en middendeel voorhoofd en de Babor oogpads onder mijn ogen.

De GLOSSYBOX is een maandelijkse ‘cadeaubox’ die je als abonnement ontvangt voor €14,95 per maand inclusief verzendkosten. In elke doos zitten 5 high-end/luxe/niche beauty miniaturen en het abonnement is maandelijks opzegbaar.  Klik hier voor de GLOSSYBOX website en om eventueel abonnee te worden.

Kortingscode: om kennis te maken met de GLOSSYBOX krijg je bij het bestellen van jouw 1e box 10% korting met de code GBJA2013. Deze code is geldig t/m 31 maart 2013.

Heb jij een abonnement op de Glossybox? Wat vind jij van de inhoud van deze maand?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 1 maart 2013 at 08:26

  Haha, leuke actie foto! =D Deze Glossybox vond ik erg leuk wat betreft inhoud. Mijn masker is hydraterend en dat heb ik nu juist nodig. Die poeder kan ik goed gebruiken (grote poriën op de neus en af en toe een enkele onzuiverheid op kin/wang/slapen). Mijn nagellak was helaas bruin en dat vind ik geen mooie kleur … tenminste, niets mis met bruin. Heb er eentje van Catrice. Maar vind het zo’n sombere kleur om nu op te doen. Ben die winter wel zat haha. Jouw kleur ziet er lief en mooi uit.

 • Avatar van Santje04
  Reply Santje04 22 februari 2013 at 21:08

  Ik maar roepen dat ik liever zelf mijn eigen producten koop…. Heb al een abonnement op de RTL Stylecase, en kon deze met korting krijgen, dus heb deze maand deze ook besteld. ;) Ik heb dezelfde inhoud, alleen de kleur van de nagellak is rood, die had ik liever in de nude kleur gehad. Ik vind de inhoud deze keer leuk, ben blij en benieuwd naar het poeder, ook naar het masker en de handcreme.

 • Avatar van Carolien
  Reply Carolien 22 februari 2013 at 18:22

  Ik heb de mijne ook ontvangen, vind het erg jammer dat ik de Silver powder niet had, aangezien ik momenteel echt een heleboel puisten heb :( Maar ik had een roze lip and cheek stain… totaal niet mijn kleur. Maar goed, kan er vast wel iemand blij mee maken. Ben benieuwd naar jouw ervaringen met de Silver powder!

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 21 februari 2013 at 20:48

  Ziet er goed uit moet ik zeggen! Zitten leuke spulletjes in

 • Avatar van Samantha
  Reply Samantha 21 februari 2013 at 15:26

  Aahh leuk! Ben altijd te nieuwsgierig om niet te kijken haha. Heb die van mij helaas nog niet binnen. Hoop vandaag maar ik denk morgen!

 • Avatar van Belllezza
  Reply Belllezza 21 februari 2013 at 14:52

  Leuk die laatste foto!

 • Avatar van Jessie
  Reply Jessie 21 februari 2013 at 11:29

  Ik heb geen abonnement op dergelijke boxen omdat het momenteel even niet in het budget past en ik liever het geld besteed aan zaken die ik echt wil. Op termijn wil ik me dit wel aanschaffen omdat het toch een ideale manier is om in contact te komen met nieuwe merken. Ik vond de inhoud van deze maand best fijn – niets enorm verrassends buiten het silver powder maar allemaal goede producten.

 • Avatar van CaptureBeauty
  Reply CaptureBeauty 21 februari 2013 at 11:27

  Wauw dit is toch wel een hele vette box! Ben blij dat ik nog bij GB zit. Ben erg benieuwd naar de Mario Badescu poeder! Weet jij toevallig waar je die kan kopen?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 februari 2013 at 11:49

   De producten van Mario Badescu zijn te koop bij Cosmania :)

 • Avatar van Stell
  Reply Stell 21 februari 2013 at 10:51

  Ik heb ook geen abonnement, omdat ik dan te veel spullen krijg en ze waarschijnlijk niet zal gebruiken. Ik vind deze inhoud wel super trouwens, het lijken mij hele fijne producten :)

 • Avatar van BeautyByTS
  Reply BeautyByTS 21 februari 2013 at 10:50

  Ben benieuwd wat er in mijn box zit, ik heb hem nog niet binnen.

 • Avatar van FabulousHeidi
  Reply FabulousHeidi 21 februari 2013 at 10:49

  Ik ben echt dol op de glossybox! Jij krijgt ‘m steeds net een paar uur of dag eerder binnen dan ik en toch kan ik mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen om te kijken bij jou wat er in zit hihi!

  Ik kan niet zeggen dat de boxen tegenvallen omdat ik het gewoon leuk vind om vanalles uit te proberen en ben dol op “verrassingen” :D

  liefs!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 21 februari 2013 at 10:44

  ben erg benieuwd wat er in mijn box zit, heb ‘m nog niet binnen!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 21 februari 2013 at 10:35

  Ik heb geen abonnement meer op één van de beautyboxen, omdat ze me toch steeds tegenvielen. Ik vind deze inhoud eigenlijk ook niet zo bijzonder. Mij maak je vooral blij als er nagellak van OPI of Essie in zit.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.