Huis & interieur

HEMA lente/zomer collecties 2013

18 februari 2013

HEMA lente/zomer collecties 2013
Een paar weken geleden reisde ik weer naar Amsterdam voor een leuke perspresentatie en deze keer was de bestemming het prachtige HEMA hoofdkantoor om hier alle nieuwe producten voor de aankomende lente en zomer te gaan bekijken. Na een kop thee met wat lekkers was het tijd voor een korte rondleiding met allemaal informatie over de producten die eraan zitten te komen en hierna kon ik zelf ook nog even rondlopen om foto’s te maken en te snuffelen tussen al het moois. Er gaan een heleboel leuke items in het assortiment te zien zijn en vandaag wil ik jullie hiervan een kleine impressie geven. Lees verder voor meer informatie en foto’s.
HEMA lente/zomer collecties 2013 HEMA lente/zomer collecties 2013 HEMA lente/zomer collecties 2013 HEMA lente/zomer collecties 2013 HEMA lente/zomer collecties 2013 HEMA lente/zomer collecties 2013 HEMA lente/zomer collecties 2013 HEMA lente/zomer collecties 2013 HEMA lente/zomer collecties 2013
Interieur & decoratie
Voor in het huis zien we veel leuke stoffen en prints terug komen in frisse kleuren die in elk huis passen, van zachtgeel tot verschillende kleuren zeeblauw, koraal en roze. Deze items zijn vanaf vandaag al verkrijgbaar in de HEMA filialen. Ook voor Pasen zijn er leuke items verkrijgbaar om je huis en de eettafel in de juiste sfeer aan te kleden, deze artikelen zijn vanaf de 25e verkrijgbaar.

Mijn favorieten:
– de witte 3D fotolijstjes met neonkleurtjes als accentkleur, leuk voor foto’s en om andere kleinigheidjes bij in te stoppen
– de woonkussens in diverse kleuren van mooie stoffen en in leuke prints
– de koraalkleurige handdoeken en badkamermandjes, perfect om de badkamer mee op te vrolijken!
HEMA lente/zomer collecties 2013 HEMA lente/zomer collecties 2013 HEMA lente/zomer collecties 2013
Kleding & accessoires
Het is wel duidelijk wat de voorjaarskleuren zijn bij HEMA: zachte blauw- en groentinten, koraal en accessoires in felle kleuren. Maar maak je geen zorgen: ook voor de liefhebbers van basics en natuurlijke kleuren zit er meer dan genoeg leuks tussen. Ik was in ieder geval aangenaam verrast door de leuke shawltjes, kleding en tassen die ik zag en ik ga duimen voor een leuke, frisse grote maten collectie. Dat zou geweldig zijn!
HEMA lente/zomer collecties 2013 HEMA lente/zomer collecties 2013 HEMA lente/zomer collecties 2013 HEMA lente/zomer collecties 2013 HEMA lente/zomer collecties 2013 HEMA lente/zomer collecties 2013 HEMA lente/zomer collecties 2013
Wonen, werken & tuin/terras
Het organiseerthema van HEMA is overduidelijk terug te vinden in de winkels en je vindt er alles om elke ruimte in en om het huis compleet te kunnen organiseren en op te ruimen: handige bakken, labels, rekken voor het gereedschap en organizers voor in je werkruimte/op kantoor. Ik ben zelf een opruimerig typeje en kan hier dan ook heel enthousiast van worden. Leuk ook dat deze items ook in frisse kleuren zoals koraal verkrijgbaar zijn.

Voor in de keuken zijn er veel handige apparaten terug te vinden met frisse kleuraccenten zoals een waterkoker (met spiegel op de deksel), broodrooster, staafmixer en citruspers en ook hier zie je weer handige bewaardozen en dergelijke terugkomen.

Met de tuin/terras collectie van HEMA krijg je spontaan zin in de zomer. De meeste van deze items liggen vanaf eind deze maand in de winkels en ik zou zeggen: “Hollen naar HEMA!” want er zit zoveel leuks tussen! Wat dacht je van een oplaasbare megatompouce, items om je eigen groente- en bloementuin te kunnen maken, leuke accessoires, gevlochten balkonlopers, kussens, planten- en kruidenbakken, een limonadetap, tuinservies en picknickproducten. Fun!!
HEMA lente/zomer collecties 2013
Foto- en ontwerpservice
Ook de fotoservice van HEMA gaat flink uitbreiden en je kan binnenkort je favoriete (Instagram)foto’s laten bedrukken op tassen, wenskaarten, notitieboeken, kalenders, rugzakken en schilderijlijsten en ook kan je met de ontwerpservice je eigen canvastas en fotoalbums ontwerpen. Genoeg manieren om je herinneringen eens anders te bewaren en terug te zien.
HEMA lente/zomer collecties 2013 HEMA lente/zomer collecties 2013 HEMA lente/zomer collecties 2013 HEMA lente/zomer collecties 2013
Beauty
Ook op het gebied van beauty zijn er bij HEMA verschillende nieuwe producten verkrijgbaar. Van verschillende nagellaktopcoats (black light, glitters, matt, longwear en top coat) tot aan long lasting lipcolours met matchende nagellak en een caring lip topcoat. Al deze nieuwe items zijn al verkrijgbaar.
HEMA lente/zomer collecties 2013
HEMA lente/zomer collecties 2013 HEMA lente/zomer collecties 2013 HEMA lente/zomer collecties 2013
Return to Sender & school/kantoorartikelen
De nieuwe Return to Sender producten zijn vanaf begin maart verkrijgbaar en we zien er leuke, vrolijke prints en kleuren in terug. “Return to Sender zoekt naar bijzondere producten in de armste gebieden van de wereld, die vervolgens worden verkocht in Nederland via HEMA en de eigen online shop. De winst die Return to Sender maakt, vloeit terug naar de producenten en educatieve projecten in de regio’s van herkomst: Return to Sender!”

Het is nog heel even wachten tot alle leuke school- en kantoorartikelen verkrijgbaar zijn, maar vanaf mei kan je bij HEMA terecht voor alle notitieboekjes, schoolspullen, mappen, hoesjes, pennen en agenda’s in kleuren en printjes die mij persoonlijk heel erg aanspreken. Daarnaast heb ik sowieso een enorme tic voor kantoorspulletjes en papierwaren, ik kan me vast heel slecht inhouden als dit in de winkels ligt..

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Sandy
    Reply Sandy 24 februari 2013 at 19:06

    Geweldige nieuwe collecties zeg, me likes! En wat heb je een mooie foto’s gemaakt!

  • Avatar van Yara
    Reply Yara 21 februari 2013 at 15:40

    Wanneer ligt de collectie in de winkel ??(de tassen op de foto zagen er leuk uit!)

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 21 februari 2013 at 16:19

      De meeste data staan erbij, waar er niks staat ligt het als het goed is al in de winkels. De tassen heb ik zelf al zien hangen bij HEMA trouwens, echt heel erg leuk!!

  • Avatar van Fleur
    Reply Fleur 19 februari 2013 at 12:35

    Ik koop af en toe wel wat bij de Hema. Badlakens en make-up van en vind ik goede kwaliteit/prijs verhouding. Leuk zo’n verslag van de nieuwe collectie!

  • Avatar van jana
    Reply jana 18 februari 2013 at 20:09

    Ziet er alvast super uit! :) x

  • Avatar van Gerda
    Reply Gerda 18 februari 2013 at 19:28

    Dat ziet er weer geweldig uit, ik hou van de Hema. De Return to Sender collectie is erg mooi, de schrijfboekjes vind ik ook leuk en de lakjes zien er ook niet verkeerd uit moet ik zeggen.

  • Avatar van Laura Louise - Fablouise
    Reply Laura Louise - Fablouise 18 februari 2013 at 17:07

    Wat een mooie foto’s! Ik was ook op de persdag, wat jammer dat ik je daar niet een keer kon ontmoeten!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 18 februari 2013 at 17:26

      Wat jammer dat we elkaar misgelopen hebben!

  • Avatar van Mariska
    Reply Mariska 18 februari 2013 at 14:07

    Ah ik krijg helemaal de lentekriebels als ik dit zo zie, heerlijk!

  • Avatar van pretty beauty land
    Reply pretty beauty land 18 februari 2013 at 12:49

    dat ziet er allemaal heel vrolijk uit!

  • Avatar van Kristel
    Reply Kristel 18 februari 2013 at 12:45

    Alles ziet er zo leuk uit! Gaat mijn portemonnee niet zo leuk vinden, haha.

  • Avatar van Stell
    Reply Stell 18 februari 2013 at 12:32

    Wat mooi allemaal, en wat heerlijk veel kleur! Ik kijk regelmatig bij de Hema of er al nieuwe spulletjes liggen, haha :)

  • Avatar van Belllezza
    Reply Belllezza 18 februari 2013 at 12:04

    Mooie foto’s!

  • Avatar van Lin
    Reply Lin 18 februari 2013 at 11:51

    Leuk was het he? Ik vind de nieuwe notitieboekjes zo leuk! Samen met nog een heleboel andere dingen helaas…. ;)

  • Avatar van Jessie
    Reply Jessie 18 februari 2013 at 11:06

    HEMA heeft altijd leuke, betaalbare spulletjes. Als ik er binnenga, kom ik gegarandeerd met iets naar buiten. Ik tel nu al af tot wanneer de agenda’s en dergelijke in de rekken liggen :-)

  • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
    Reply Esther - Mango Sorbetto 18 februari 2013 at 10:36

    Ik vind die notitieboekjes e.d. zo leuk! En dacht even heel blij te zijn met een anderhalf jaar-agenda maar helaas blijkt het gewoon een schooljaaragenda te zijn..

  • Avatar van Sofie
    Reply Sofie 18 februari 2013 at 07:47

    Het ziet er allemaal heerlijk kleurrijk uit :)

  • Avatar van Mirjam
    Reply Mirjam 18 februari 2013 at 07:39

    Een yay voor knifty knitting!! Hoeven mensen mijn breiringen niet meer te lenen, haha!

    Dat wordt een portie Hema cadeaukaarten voor mijnverjaardag vragen vrees ik, Hihi.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 18 februari 2013 at 08:49

      Oh, het is dus een breiring! Ik vond mijzelf al heel erg stom dat ik niet wist wat het was maar heb het nu gelijk even geGoogled en ik snap hem helemaal. Handig zeg!!

      • Avatar van Mirjam
        Reply Mirjam 18 februari 2013 at 16:21

        Ja, het is heel handig! Ik werk op een arbeidscentrum voor mensen met een verstandelijke beperking en voor mijn cliënten is het ook heel makkelijk en leuk om te doen!

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 18 februari 2013 at 07:31

    Leuke vrolijke kleuren! Allemaal spullen om een mooie zomerhuis te maken! ;-)

  • Avatar van Saskia
    Reply Saskia 18 februari 2013 at 05:40

    Leuk, leuk, leukk! Bedankt! :-)

  • Avatar van femketje
    Reply femketje 18 februari 2013 at 00:46

    Oeh die nieuwe tassen zien er leuk uit!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.