Beauty

Ik onderging… een Clean White behandeling!

21 februari 2013

Clean White Tilburg
Ik ben nooit heel erg onzeker geweest over mijn tanden, maar ik vond het wel altijd vervelend dat ik wat gelere tanden had en kon me daardoor in sommige situaties wel eens wat minder prettig voelen. Mijn tanden laten bleken stond dan ook al een tijdje op mijn wensenlijstje en toen ik via John Beerens het aanbod kreeg om een Clean White behandeling te ervaren bij de pas geopende salon was ik dan ook direct enthousiast. Afgelopen dinsdag was het zover, samen met mijn man reed ik naar Tilburg om kennis te gaan maken met Clean White en een behandeling te ondergaan. Lees verder voor meer informatie, mijn ervaring en foto’s.
Clean White Tilburg
Eenmaal aangekomen in de salon was het tijd voor een lekker kopje koffie en een informatief gesprek met eigenaresse Phylicia. Phylicia (die zelf model stond voor de website en het promotiemateriaal voor haar salon!) is tandartsassistente en werkte 5 jaar in verschillende tandbleekpraktijken. Het openen van een eigen whiteningsalon was dan ook een logische stap in haar carrière.

Eind vorig jaar zijn alle regels in Nederland rondom tanden bleken flink aangescherpt en er mag niet meer gebleekt worden met peroxide. Bij Clean White in Tilburg wordt dan ook gebruik gemaakt van een 100% natuurlijke oplossing en kan je je tanden in 20 minuutjes veilig en pijnloos lichter laten maken. Na het vaststellen van de huidige tandkleur en het poetsen van de tanden met een fingerwipe en foam was het tijd om een bitje met gel in te doen.
Clean White Tilburg
Vervolgens krijg je een beschermende bril op en wordt de lichtlamp voor je mond aangezet en ingesteld op 20 minuten. Je zit tijdens de behandeling trouwens gewoon lekker op een bankje of stoel, heel comfortabel naar de televisie te kijken en de 20 minuutjes vlogen dan ook voorbij. Totaal geen ongemakkelijk ’tandartsgevoel’ dus!

Laat ik zeggen dat ik vooraf wel een beetje sceptisch was, ondanks dat ik al van mooie resultaten had gehoord en gelezen. Ik bedoel: hoeveel kan er nu gebeuren in 20 minuutjes tijd? Ik lette dan ook goed op met het vooraf en achteraf bepalen van de juiste kleur van de tanden maar was oprecht enorm verbaasd over het resultaat. Wow, wow en nog eens wow. Kijk zelf maar:
Clean White Tilburg

Clean White Tilburg
Mooi resultaat he?! Linksboven zie je mijn tanden voor de behandeling, rechtsboven zie je mijn tanden na de behandeling en onder zie je mijn tanden na zo’n 24 uur in vol daglicht zonder verder enige vorm van fotobewerking of flits. Ik ben echt gigantisch blij met het resultaat en sta de hele tijd naar mijzelf te lachen in de spiegel. Geen neppe, superwitte Hollywoodsmile maar een lekker fris, helder en schoon gebit wat maar liefst 7 tinten lichter is dan voor de behandeling. En dat in maar 20 minuutjes tijd, zonder gevoeligheid aan mijn tandvlees en tanden. I’m impressed!

Let wel op dat je in de eerste 4 uur na de behandeling niet rookt en geen producten met sterke kleur(stoffen) eet en drinkt. Voor het beste resultaat vermijd je eten en drinken met sterke kleur(stoffen) zoals bietjes, spinazie, tomatensaus, blauwe tandpasta/mondwater, koffie en thee tot 24 uur na de behandeling. Het resultaat houdt ongeveer 6 maanden aan en loopt dan langzaam terug, dit is ook weer afhankelijk van het onderhoud en wat je eet/drinkt en rookt.

Een behandeling bij Clean White kost €99,00 en duurt in totaal ongeveer een half uurtje. Aan het eind krijg je een pakje Teeth Cleaning Wipes en een klein flesje mondwater mee naar huis en er zijn ook verschillende mondverzorgingsproducten te koop om zo lang mogelijk te genieten van je witte, stralende lach.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 24 februari 2013 at 14:11

  Wow wat een mooi resultaat!! Ik denk er sterk over na om dit ook te laten doen.. Zeker als het ongeveer een half jaar zo blijft!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 februari 2013 at 08:52

   Nou die gedachte heb ik dus ook. Kan me voorstellen dat dit heel verslavend werkt ook…

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 23 februari 2013 at 11:47

  Wauuw, dat wil ik ook echt eens laten doen! Looks great!

  Liefs

  xoxo

 • Avatar van Santje04
  Reply Santje04 22 februari 2013 at 21:11

  Wat een mooi resultaat zeg!

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 21 februari 2013 at 21:33

  Sorry, ik was te snel met mijn vragen. Ik heb net de link aangeklikt en zie daar al een heleboel informatie.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 februari 2013 at 09:31

   Ah, top dat je antwoord op je vragen hebt gevonden :)

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 21 februari 2013 at 21:31

  Wat een ontzettend mooi resultaat! Ik sta echt versteld. Hoe doen ze dat dan precies? Welke middelen gebruiken ze? Het ziet er trouwens gezellig uit, zo met die bank. Echt huiselijk. Momenteel draag ik een beugel, dus bleken kan niet. Maar zodra hij eruit ga ik ze ook bleken.

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 21 februari 2013 at 20:55

  Wat leuk dat je geweest bent! Ik was bij de opening en ga er morgen ochtend heen voor mijn behandeling =) Ben zo benieuwd!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 februari 2013 at 09:31

   Have fun today! Ik ben heel benieuwd of jij ook zo’n positieve ervaring gaat hebben :))

 • Avatar van Renée
  Reply Renée 21 februari 2013 at 17:26

  Wauw wat een verschil zeg! Wat zijn je tanden nu stralend wit! Moet eerlijk zeggen dat ik zo’n geweldig resultaat niet had verwacht!

 • Avatar van TrendyMommy
  Reply TrendyMommy 21 februari 2013 at 17:12

  had dan laten weten dat je in de buurt was :)

  ik woon er namelijk erg dichtbij!

 • Avatar van Annebeth
  Reply Annebeth 21 februari 2013 at 15:37

  Wauw, wat een resultaat! Dat had ik ook echt niet gedacht in 20 minuten.
  Fijn zeg! :-)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 21 februari 2013 at 15:21

  Zo jou gebit is heel mooi wit geworden! ;-) Fijn dat je dit mocht doen.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 21 februari 2013 at 15:11

  Het is echt heel mooi geworden, super dat je dit mocht doen :)

 • Avatar van Moniek
  Reply Moniek 21 februari 2013 at 15:03

  Errug mooi resultaat!

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 21 februari 2013 at 14:54

  Jeetje wat een verschil! mooi hoor

 • Avatar van Jessie
  Reply Jessie 21 februari 2013 at 14:49

  Dat ziet er heel goed uit – voor mij is het momenteel iets te duur maar eens ik terug een job heb hoop ik iets gelijkaardigs te vinden dicht bij huis

 • Avatar van Belllezza
  Reply Belllezza 21 februari 2013 at 14:42

  Wauw, wat mooi!

 • Avatar van FabulousHeidi
  Reply FabulousHeidi 21 februari 2013 at 14:35

  Mooi zeg! Inderdaad mooi natuurlijk, niet té en ook niet duur! Ika kan me voorstellen dat je steeds in spiegel met een big smile staat :D

  liefs!

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 21 februari 2013 at 14:30

  Ziet er goed uit!!

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 21 februari 2013 at 14:10

  Wauw, wat goed!! Inderdaad een supertof resultaat zeg, nice!!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.