Beauty

Inspiratie | Sportmotivatie quotes

17 februari 2013

Sportmotivatie quotes
Sportmotivatie quotes, soms heb je ze gewoonweg nodig om van de bank af te komen en aan het sporten te beginnen. Ik moet eerlijk zeggen dat echt regelmatig sporten bij mij veels te lang niet in mijn dagelijkse routine heeft gezeten, maar daar is sinds enige tijd verandering in gekomen. Ik sport nu meerdere keren per week en ik doe dit in de vorm van Zumba in combinatie met krachttraining en zodra het wat warmer begint te worden buiten wil ik ook het wandelen weer oppakken om wie weet zelfs te gaan proberen te hardlopen. Lees verder voor wat persoonlijke woorden en een boel motiverende quotes op het gebied van bewegen.

Sportmotivatie quotes Sportmotivatie quotes Sportmotivatie quotes Sportmotivatie quotes
Ik weet niet hoe het precies zo gekomen is, maar op dit moment zit ik in een heerlijke flow en is er aan motivatie geen gebrek. Het is zelfs zo ‘erg’ dat ik op de gekste tijden zin krijg in een les dat ik zelfs op een vrijdagavond om 23.30 uur alles aan de kant schoof in de woonkamer en een les Zumba volgde. There’s something about Zumba that keeps me going! Ik vind het enorm leuk om te doen en sta regelmatig met een grote grijns te zweten op de leuke, zomerse muziek en door de afwisseling in verschillende lessen (basics, cardio party, sculpt and tone,  mix, activate, toning, sentao en exhilarate) is een lesuur zo voorbij en is het iets geworden dat ik heel erg graag doe en vol kan houden om regelmatig te doen. Dit is in ieder geval hoe ik er nu over denk en ik hoop dan ook zeker dat ik deze flow zo vast kan houden!

Eigenlijk maakt het niet zo heel erg veel uit wát je gaat doen, zolang je het maar leuk vindt. Zo zal je het vaker gaan doen en hoef je jezelf er niet ‘naartoe te slepen’. En geef jezelf bij het begin een mooie nieuwe sportoutfit cadeau, iets dat mij persoonlijk altijd wel wat extra motiveert. Loop gewoon eens een sportzaak zoals Intersport binnen en snuffel eens rond tussen de yoga outfits, voetbalkleding, wandelschoenen of wat je dan ook maar nodig hebt om jouw favoriete sport uit te kunnen oefenen. Good luck!

‘Lees ook: Yoga voor beginners.’

Sportmotivatie quotes Sportmotivatie quotes Sportmotivatie quotes Sportmotivatie quotes Sportmotivatie quotes
Sportmotivatie quotes
De tijd van het verdrietig zijn bij de gedachte hoe ik het toch zover heb kunnen laten komen lichamelijk en hoe lang de weg is die ik nog te gaan heb is voorbij. Het is tijd om er wat aan te gaan doen! Ik heb dan wel op dit moment nog geen lichamelijke klachten door mijn overgewicht, maar ik weet dat dat wel zal gaan komen in de toekomst en ik wil een gezonde toekomst. Door het sporten en de boost die ik er van krijg merk ik ook dat het geestelijk direct een heel stuk lekkerder gaat. Mijn mindset verandert enorm en het is heel erg fijn om weer eens echt lekker in je vel te zitten en steeds vaker oprecht ‘goed!’ te kunnen zeggen als mensen aan je vragen hoe het gaat ♥

En mocht die dip er bij mij – of bij jou – wel komen dan heb ik/je in dit artikel genoeg motivatiequotes staan zodat je spontaan weer zin krijgt om het sporten op te pakken en er helemaal voor te gaan. We can do it!

Sportmotivatie quotes
* Af en toe maak ik gebruik van affiliate danwel gesponsorde links. Het aanklikken hiervan kost jou niks, maar maakt het voor mij mogelijk van mijn passie mijn werk te kunnen maken en de website draaiende te kunnen houden. Dankjewel!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Eline
  Reply Eline 13 maart 2013 at 14:02

  Fijne quotes!

 • Avatar van Santje04
  Reply Santje04 4 maart 2013 at 15:50

  Goede quotes, die helpen mij wel. :-) Bij mij is het ook zover, sinds een paar weken ga ik naar de sportschool. Nu nog fitness, als ik wat meer conditie opgebouwd heb wil ik ook nog 1x per week een groepsles ( waarschijnlijk Zumba) gaan volgen. We gaan ervoor. :-)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 5 maart 2013 at 08:21

   Ik wens je heel veel succes en plezier toe met het sporten, je gaat knallen! :)

 • Avatar van Cornelia
  Reply Cornelia 1 maart 2013 at 00:57

  Ik vind het knap dat je zo goed bezig bent met het sporten, voor mij is de stap soms ook te groot om erheen te gaan.
  Als ik eenmaal bezig ben met sporten vind ik het heerlijk!!

 • Avatar van Yasmin
  Reply Yasmin 17 februari 2013 at 14:19

  You go girl!!! Heerlijk is die sportflow he? Ik weet exact wat je bedoelt want ik zit nu ook in die flow en ik wil alleen maar gaan met die banaan en ook bij mij werkt het mentaal zo ontzettend goed. Mijn gedachtes zijn helder, positief en ik voel me giga sterk alsof ik de hele wereld aan kan. mooie quotes.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 februari 2013 at 08:51

   Wat fijn om te horen dat het met jou ook zo lekker gaat met de flow, echt heerlijk inderdaad!

 • Avatar van Ilja
  Reply Ilja 17 februari 2013 at 12:28

  Lekker bezig hoor meis! Ga vooral zo door, wij kunnen het ;-)

 • Avatar van roos
  Reply roos 17 februari 2013 at 12:09

  Wat een fijne quotes, voor sporten heb ik niet echt motivatie nodig want ik vind fitnessen heel leuk om te doen. Maar voor gezond eten wel, als ik eenmaal begin met slecht eten kan ik niet meer stoppen. Heel lastig.

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 17 februari 2013 at 11:03

  Heerlijke quotes! Vind het zelf ook ontzettend moeilijk om na een zware werkdag nog te sporten, maar met deze quotes zal ik mezelf misschien iets beter kunnen motiveren! Veel succes trouwens met het sporten, ik duim voor je!

  Liefs

  xoxo

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 17 februari 2013 at 08:49

  Mooie quotes!

 • Avatar van Brenda Andriese
  Reply Brenda Andriese 17 februari 2013 at 08:34

  Ik denk dat motivatieproblemen ontstaan wanneer je een sport kiest dat je eigenlijk niet leuk vindt en/of niet goed bij je past. Persoonlijk moet ik er niet aan denken om alleen maar thuis te sporten. Ik doe thuis wel wat pilates-oefeningen, maar ben daarnaast zo’n 40km per week aan het hardlopen. Dit doe ik echt al jaaaaaren! Lekker buiten en vandaag ga ik crossen, d.w.z. hardlopen op een blubberige ondergrond. Heerlijk! Doe gewoon wat je leuk vindt, dan is er van gebrek aan motivatie nooit sprake.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 februari 2013 at 08:53

   Wat heerlijk dat je zoveel kan hardlopen, ik hoop mijzelf er ook naartoe te kunnen werken. Lijkt me heerlijk!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 17 februari 2013 at 06:33

  Ik ben al lekker thuis aan het sporten! Goedkoper dan een sportschool, ik begin met een warming up, springtouw, hardlopen etc.!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 februari 2013 at 08:53

   Er zijn ook zeker meer dan genoeg mogelijkheden in en om het huis als je aan beweging wil doen, zo fijn!

 • Avatar van Belllezza
  Reply Belllezza 17 februari 2013 at 04:21

  Je hebt ervoor gezorgd dat ik even om 04:20 wil gaan rennen hahaha. Toch doe ik het niet vanwege het tijdstip en de buurt waar ik woon is niet zo veilig, vooral niet op dit tijdstip :p. Zumba doe ik ook, echt leuk is dat! Fijn dat je je beter erdoor voelt en dat je er echt voor gaat! Veel succes verder nog en hou dit zo vol :) xx

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 februari 2013 at 08:54

   Thanks Lucienna! En leuk om te horen dat ik je heb kunnen motiveren :D

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.