Beauty

Love it! | Dove crème mousse

26 februari 2013

Dove crème mousse
Sinds kort liggen de Dove crème mousse body washes in de winkel en ik ben verliefd, wat een heerlijk doucheproduct is dit! De romige mousse reinigt zacht je huid en er zitten hydraterende bestanddelen in die identiek zijn aan de bestanddelen zie zich van nature al in de huid bevinden, waardoor je huid lekker zacht wordt. De toegevoegde NutriumMoisture technologie geeft minder schade aan de huid tijdens het wassen en helpt de huidbarrière te herstellen. Ik heb deze bodywash bij binnenkomst direct onder de douche gezet en sindsdien ben ik verslaafd. Lees verder voor meer informatie, een review en om de unieke textuur te bekijken.
Dove crème mousse Dove crème mousse
Zie je hoe lekker vol en romig de substantie is? Het lijkt net een dikke slagroommousse wat je aanbrengt! Op de foto eronder zie je het licht schuimende resultaat en dat het in combinatie met water uitvloeit tot een heerlijk melkachtig laagje wat de huid zacht reinigt. In combinatie met een douchepuff schuimt het wel iets meer, mocht je dat prettiger vinden. Na het douchen heb ik geen trekkerige of jeukende huid, iets wat met sommige doucheproducten nog wel eens voorkomt. Ik vind zelf vooral de hypoallergene variant heel prettig, omdat ik merk dat deze net wat zachter is voor mijn huid en ook de geur is subtieler. Beide varianten ruiken trouwens heerlijk naar de bekende Dove geur, maar de hypoallergene variant is iets frisser qua geur.

De Dove crème mousse bodywashes zijn verkrijgbaar bij verschillende supermarkten en drogisterijen en is er in 2 varianten: Deeply Nourishing en Pure & Sensitive. De flacons met een inhoud van 200ml kosten €3,55 en de flacons met een inhoud van 400ml zijn verkrijgbaar voor €5,79.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 26 februari 2013 at 20:04

  Deze zien er echt zo heerlijk uit!

 • Avatar van Gerda
  Reply Gerda 26 februari 2013 at 19:16

  Heerlijk zijn ze!

 • Avatar van Belllezza
  Reply Belllezza 26 februari 2013 at 15:24

  Ze lijken me echt super!

 • Avatar van Laura Louise - Fablouise
  Reply Laura Louise - Fablouise 26 februari 2013 at 14:13

  Lijkt me zo heerlijk! Ik wil ze zeker is proberen! :)

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 26 februari 2013 at 11:57

  Deze wil ik ook nog eens proberen, alleen ben ik een beetje ‘bang’ voor de parfum die er in zit, qua jeuk.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 februari 2013 at 10:13

   Dan zou ik zeker de hypoallergene variant proberen als je er eentje gaat proberen. Wie weet kan je van iemand in de omgeving een toefje uitproberen? :)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 26 februari 2013 at 09:38

  ze lijken me echt super fijn :D

 • Avatar van Tamarah
  Reply Tamarah 26 februari 2013 at 09:32

  Ik kreeg een tester binnen via Facebook, man wat een fijn product! Ik gebruikte hem met de verhuizing veel, de verf ging binnen no-time van mijn handen af en liet ze verzorgd achter in plaats van uitgedroogd. Love it.

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 26 februari 2013 at 08:48

  Ik vind ze echt super lekker, heb het gevoel dat ik slagroom op m’n huid smeer.

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 26 februari 2013 at 08:05

  De mousse lijkt mij wel fijn om eens te proberen :)

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 26 februari 2013 at 07:49

  Die had ik van het weekend gekocht! Heerlijk……;-)

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 26 februari 2013 at 06:18

  Ze lijken me erg fijn!

 • Avatar van Joyce
  Reply Joyce 26 februari 2013 at 00:36

  De substantie ziet er werkelijk heerlijk voedend uit, maar helaas zijn Dove en ik geen goede match. Ik krijg een ontzettend jeukende, prikkende huid van hun douche- en bodyproducten. :( Enkel de deo’s doen het goed bij mij!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 27 februari 2013 at 10:14

   Ahww wat jammer! Ik hoor het helaas wel vaker, mijn moeder heeft dat bijvoorbeeld ook met Dove :(

   • Avatar van Joyce
    Reply Joyce 27 februari 2013 at 10:47

    Vreemd is het! Ik ben er ook nog steeds niet achter welke ingrediënten die reactie nu eigenlijk veroorzaken. Ik vind de originele Dove geur trouwens wel nog steeds erg lekker, nostalgisch ruikt ‘ie! (:

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.