Beauty

Love it! | hannah glycolic gel 6%, vitamin complex & cell recovery cream

12 februari 2013

hannah glycolic gel 6%, vitamin complex & cell recovery cream
hannah is een merk wat ik in mijn hart gesloten heb. Niet alleen zijn de producten ontiegelijk fijn en merk ik dat deze ècht wat voor mijn huid doen, ook zijn de behandelingen heerlijk en is het bedrijf erachter gewoonweg ’top’ te noemen. Bij hannah werken ze met zogenaamde huidcoaches en hun doelstelling is om je bewust te maken van je huid en huidverbetering te realiseren. De laatste tijd heb ik 3 nieuwe producten van dit merk toegevoegd aan mijn verzorgingsroutine en daar wil ik jullie vandaag graag meer over vertellen. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en reviews van de Glycolic Gel 6%, Vitamin Complex (die jullie ook al even voorbij zagen komen in de favoriete producten van januari) en de Cell Recovery Cream.
hannah glycolic gel 6%, vitamin complex & cell recovery cream
Glycolic Gel 6% 30ml, €35,50
Dit product is bedoeld om de huidcellen te stimuleren, geeft een diepe hydratatie en versteviging aan de huid, werkt oplichtend op pigmentvlekjes, heeft een peelend effect en zorgt voor een betere aanmaak van collageen. Glycolzuur verbetert de huidconditie, activeert de celdeling en zorgt voor een gladdere, zachtere en gehydrateerde huid. Ook zorgt het bij regelmatig gebruik ervoor dat littekentjes verminderen, rimpels minder opvallen en dat andere verzorgingsproducten beter worden opgenomen door de huid.

Klinkt als een wondermiddeltje en zo ervaar ik het zelf ook. Ik breng dit product enkele keren per week onder mijn nachtcrème aan op een gereinigde huid en merk die ochtend erna direct verschil aan mijn huid, deze voelt namelijk veel zachter en gladder aan. Na enige tijd gebruik merk ik ook dat mijn huid er veel egaler van wordt en littekentjes van oude puistjes veel minder opvallen. Je hebt maar een heel kleine hoeveelheid per keer nodig, a little goes a long way!
hannah glycolic gel 6%, vitamin complex & cell recovery cream
Vitamin Complex 50ml, €33,50
Deze spray werkt hydraterend, verzorgend, voedend, heeft een licht matterende werking en zorgt ervoor dat je minder crème naderhand nodig hebt omdat deze veel gemakkelijker door de huid wordt opgenomen. In deze spray zitten o.a. de vitamines A, E en F die door de huid heen kunnen dringen om in de diepere huidlagen voor meer vitaliteit te kunnen zorgen.

Ik gebruik deze spray na het reinigen van mijn gezicht (en ook na de Glycolic Gel) vóórdat ik een crème aanbreng. Vitamin Complex vernevelt over je gezicht, een paar pompjes is meer dan voldoende en het heeft een heerlijke typische ‘hannahgeur’ (te omschrijven als iets amandel-achtigs). Ik vind dit echt een heerlijk product en van mij mogen ze het in literverpakkingen gaan verkopen. Ook lekker om gedurende de dag even over je gezicht te sprayen als een oppepper!
hannah glycolic gel 6%, vitamin complex & cell recovery cream
Cell Recovery Cream 45ml, €46,75
Deze crème heeft een beschermende, pH-regulerende en regenererende werking, vult lipiden aan op het huidoppervlak, stimuleert het immuunsysteem en gaat vochtverlies tegen. Deze crème is vooral heel erg geschikt voor de vochtarme, eczeem- en rijpere huid en kan ook als een masker gebruikt worden. De crème voelt heel zalvig aan en je hebt niet veel nodig om je gezicht (en hals en decolleté) lekker in te kunnen smeren. Ook dit product heeft weer die heerlijke geur, wat zorgt voor zo’n wellnessmomentje tijdens het smeren. De crème is wel heel erg vol, daar moet je van houden, en laat een glimmend laagje achter op het gezicht. Hierdoor voor overdag minder geschikt, maar perfect voor ’s nachts.

De combinatie van bovenstaande producten is ook geweldig om aan te raden in deze winterperiode waarin we over het algemeen een drogere huid hebben dan normaal. Ik heb er in ieder geval weer 3 hannah favorieten bij!

De hannah webwinkel hethannahhuis is onderdeel van Beautycenter de Orchidee en wordt gerund door een gediplomeerd huidcoach. Je kan er betalen via o.a. iDeal, bankoverschrijving en PayPal, je betaalt geen verzendkosten en er zijn regelmatig fijne acties online te vinden.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 13 februari 2013 at 13:51

  De Cell Recovery Cream ken ik (nog) niet, maar de andere twee producten zijn heerlijk. Ik ben fan van de Glycolic Gel 6%.

 • Avatar van debby
  Reply debby 12 februari 2013 at 20:49

  Ik ben zelf nu ook momenteel een aantal producten aan het proberen van Hannah en ik ben tot nu toe erg tevreden – vraagt naar meer-

 • Avatar van Zoë
  Reply Zoë 12 februari 2013 at 16:46

  Het Vitamin Complex heb ik ook, maar ik weet niet goed wat ik er van moet vinden. Langs de ene kant is het een fijn product, maar als je dan kijkt naar die prijs en de ingrediënten. Meh ik ben er nog niet helemaal uit!

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 12 februari 2013 at 13:15

  Hannah is zo’n fijn merk! Ik hou ook van de Vitamin Complex :-)

 • Avatar van pretty beauty land
  Reply pretty beauty land 12 februari 2013 at 11:55

  love love love love de Cell Recovery Cream!

 • Avatar van BeautyByTS
  Reply BeautyByTS 12 februari 2013 at 11:18

  Lijken me fijne producten. Het enige wat ik ooit van Hannah heb geprobeerd is een lipbalm en een zonnebrandcreme maar zou wel meer producten willen proberen.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 12 februari 2013 at 08:55

  Zo dat zullen wel top producten zijn! Mijn huidje kan wel extra vocht gebruiken en ook de huid van mijn gezicht kan elastischer hiermee worden! Heerlijke verwennerij waar de huid van mijn gezicht blij mee zal zijn ;-)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 12 februari 2013 at 00:39

  Ik heb zelf nog nooit iets van dit merk geprobeerd maar hoor er best veel goeds over :3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.