Beauty

Mijn favorieten van februari 2013

28 februari 2013

Mijn favorieten van februari 2013
Het is de laatste dag van de maand en daarmee tijd om mijn favoriete producten van februari aan jullie te laten zien. Ik probeer hierbij altijd van alles wat te pakken waarmee ik mijzelf van top tot teen verzorg. Het zijn niet alleen producten die de afgelopen maand in artikelen voorbij zijn gekomen, maar er zitten ook enkele producten tussen die ik al langer in gebruik of die ik weer herontdekt heb. Lees verder voor meer informatie en foto’s van mijn favoriete producten van afgelopen maand.
Mijn favorieten van februari 2013
Lichaam & Haar
Fuente pure wellness shampoo + conditioner
Dove crème mousse pure & sensitive
Hotel Chocolat CocoaJuvenate hand & body lotion.

Iets wat ik ‘noodgedwongen’ weer heb moeten herontdekken uit mijn complete verzorgingsproductenverzameling zijn milde verzorgingsproducten voor het haar. Ik heb namelijk de laatste maanden toch behoorlijk veel last van een gevoelige hoofdhuid wat zich uit in een droog en trekkerig gevoel, een jeukende hoofdhuid en schilfertjes. De kapper raadde me echt aan om over te stappen op heel milde producten zonder bepaalde ingrediënten zoals parfum en ik heb deze Fuente producten hierdoor herontdekt. Ik vind ze heel erg fijn in gebruik en merk nu met enkele keren wassen al een heel verschil.

De Dove crème mousse is echt een heerlijk product waarover je in de uitgebreide review erover (klik hiervoor het linkje hierboven aan) en de Cocoa Juvenate lotion trekt niet alleen snel in en zorgt niet alleen voor een direct zachtere en comfortabelere huid, maar ruikt ook nog eens heerlijk.
Mijn favorieten van februari 2013
Gezicht & Parfums
Annayake An’na
Thierry Mugler Alien essence absolue
Philosophy full of promise
Mario Badescu silver powder.

Deze maand heb ik 2 geuren die ik al langer in mijn verzameling heb zitten weer helemaal teruggevonden, de zachte en bloemige An’na van Annayake en de zwaardere Alien essence absolue van Thierry Mugler. Beide echt heerlijke geuren die lang op de huid blijven ruiken. Ontdekt dankzij de laatste Glossybox en waarbij ik direct resultaat merk bij de onzuivere delen van mijn huid is de Mario Badescu silver powder. Even opdeppen met een vochtig watje op onzuivere delen zoals de kin en de neus en puistjes en mee-eters lijken direct minder, poriën kleiner en de huid gladder. De Philosophy crème gaat richting zijn einde maar is echt heerlijk in gebruik. Voor overdag voldoende, maar ’s avonds gebruik ik er wel nog een huidolie onder.
Mijn favorieten van februari 2013
Make-up
– Bourjois fan-tastic volume mascara
Clarins iris blossom oogschaduwpalette
HEMA illuminating blush
Oriflame More by Demi lipstick in princess pink
Rimmel apocalips in apocaliptic.

Ik ben normaal niet heel erg snel onder de indruk van een mascara, maar deze van Bourjois doet het met mijn kortere en stuggere wimpers toch heel erg goed. Fijn borsteltje, geen klontjes en ze lijken waarempel echt meer gekruld en langer. Het Clarins palette bevat precies kleurtjes waar ik liefhebber van ben en het kon dan ook niet anders dan dat je deze terug ging zien in de favorieten van deze maand. De HEMA blush heb ik al een tijd in mijn bezit, maar is afgelopen tijd weer terug te vinden in mijn everyday bakje. Wat een lief perzikroze kleurtje met een prachtige glans ♥ De Oriflame lipstick draagt heel comfortabel en dit is een perfecte ‘elke dag’ kleur en om af te wisselen voor een feestje of iets dergelijks is de Rimmel apocaliptic helemaal top. Wat een pigmentatie voor een gloss!

Als je op de linkjes klikt van de producten kom je bij de artikelen uit met meer informatie, foto’s, uitgebreide review, swatches etc. Mocht je over een product vragen hebben of graag een product wat niet gelinkt is in een artikel willen zien, laat dan je reactie/vraag onder dit artikel achter.

Wat waren voor jou enkele toppers op beautygebied in de maand februari?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van BeautyFrique
  Reply BeautyFrique 1 maart 2013 at 18:40

  Hele mooie favorieten!
  Rimmel Apocalips is ook m’n favo. En de Fan-tastic mascara mijn favoriete niet-waterproof mascara!
  Het Clarins palette ziet er prachtig uit :)

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 1 maart 2013 at 08:20

  Lijken me allemaal stuk voor stuk fijne producten =) Die poeder uit een box ga ik vandaag dan maar snel gebruiken, heb het nodig ;) Was daar erg nieuwsgierig naar. Ik vind shampoo echt zo’n ramp. Heb enorme schilfers en af en toe een beetje jeuk, m’n hoofdhuid is duidelijk super droog en geïrriteerd. Ik gebruik al eventjes shampoo zonder SLS/SLES maar het mag niet baten.. helaas nog steeds niet verlost ervan. In de winter is het altijd het ergst. In de zomer verdwijnt het altijd. Ik ga J Beverly Hills eens proberen, want wil toch echt van die schilfers af, word er gek van =S

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 maart 2013 at 09:44

   Ik herken het op dit moment helemaal van de hoofdhuid vol schilfertjes.. Ik probeer in de shampoo en conditioner ook vooral parfum te vermijden en merk dat het zeker verschil maakt, zoals met deze Fuente producten. Supervervelend wel he? Hoop dat je snel een oplossing kan vinden!

 • Avatar van Enita
  Reply Enita 1 maart 2013 at 07:51

  Mijn favoriete producten van februari waren:
  Revitalift Laser X3, eindelijk een creme die mij wel fijn de winter door helpt,
  De naked en naked 2 van Urban Decay en mijn Lush ontdekking Vanilla Dee-lite.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 maart 2013 at 09:45

   Ahhh de geur van Vanilla dee-lite is ook echt heerlijk!!

 • Avatar van Cornelia
  Reply Cornelia 1 maart 2013 at 00:56

  Wat een goede producten zeg!
  Sommige komen mij ook bekent voor, ik twijfel zelf nog om die philosophy peeling te kopen.. Want ik heb zelf erg last van onzuiverheden bij mond en tussen mijn wenkbrauwen.

  Die fuente shampoo lijkt me ook erg fijn, die gaik ook gebruiken nadat ik mijn kerastase shampoo op heb gebruikt. Die heb ik laatst aangeschaft omdat ik last heb van verzwakt haar en kerastase had daar de goede producten voor en tot nu toe beval het me super! Het is toch fijner om producten van een kapsalon te gebruiken, dan die van een drogist daar blijkt vaak toch erg veel troep in te zitten. Maar ja dat heb je eigenlijk met zoveel producten helaas…

  Liefs,

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 28 februari 2013 at 13:33

  Ik ben erg benieuwd naar de mascara, maar ik heb er al zo veel liggen… Ik krijg ze nooit op! ;)

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 28 februari 2013 at 13:21

  Ik ben erg benieuwd naar de Philosophy Full of promise!

  Liefs

  xoxo

 • Avatar van BeautyByTS
  Reply BeautyByTS 28 februari 2013 at 11:32

  Mooie producten!!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 28 februari 2013 at 10:27

  erg mooie producten :D

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 28 februari 2013 at 08:34

  Erg mooie favorieten!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 28 februari 2013 at 07:34

  Er staat zoveel moois! Een aantal dingen hiervan heb ik ook! ;-)

 • Avatar van Belllezza
  Reply Belllezza 28 februari 2013 at 02:15

  Fijne favorieten! Ik wil hier ook nog een aantal spulletjes van aanschaffen :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.