Beauty Media

Mijn top 5 | Feel good magazines

3 februari 2013

feel good magazines
Lezen is iets wat ik in periodes heel graag doe en de laatste maanden kan ik er goed de tijd voor vinden (maken!) en ik lees dan ook veel boeken en tijdschriften. Vandaag wil ik jullie graag mijn top 5 favoriete feel good magazines laten zien. Een feel good magazine is voor mij een tijdschrift waarvan ik wat leer, wat gaat over een combinatie van body & mind en zorgt dat ik tijdens het lezen echt een rustmomentje heb. Met deze tijdschriften vind ik het heerlijk om op de bank te kruipen met een grote mok thee plus een notitieboekje en pen (om leuke tips/weetjes op te schrijven natuurlijk). Kijk mee naar mijn top 5!
Puur Ontspannen
Puur Ontspannen
Dit is een nieuw tijdschrift waarvan je hier de 1e uitgave ziet die nog maar net te verkrijgen is. Deze 1e editie geeft je een heleboel informatie als het gaat om het vinden van rust, ontspanning en genieten van het leven en je kan er mooie arrangementen en lezersaanbiedingen in terugvinden voor ontspannen dagjes uit. Met in deze editie o.a. leuke weetjes over geluk en hoe je meer geluk in je leven kan krijgen, columns van een geluksprofessor (Patrick van Hees), huidcoach (Monica van Ee) en een wellnessvrouw (Chimène van Oosterhout), de wereldse rituelen van Marrakech, tips voor een stralende huid, leuke shoppingtips en lekkere (gezonde) recepten.

Het magazine is een initiatief van de wellnessresorts en thermen van Pure Ontspanning (Veluwse Bron, Elysium, Thermen Houten, Thermen Tilburg en Thermen Geldrop) en is verkrijgbaar voor €4,95.
Yoga magazine
Yoga Magazine
Een magazine over gezondheid, spiritualiteit en lifestyle waarvan je hierboven editie 4 ziet, met hierin o.a. de stilte vinden in een druk leven, een prachtige reisreportage over Marokko, ontspannende oefeningen tegen stress, meditatie tips, recepten voor mindfull eten, leuke shoppingtips en een interessant artikel over Big Yoga, waarin Lenne Stins in haar yogalessen mensen met overgewicht zelfacceptatie laat voelen. Yoga Magazine is verkrijgbaar voor €5,45.
Wellness Magazine
Wellness Magazine
Dit magazine gaat over alles wat met wellness te maken heeft en deze editie (jan-feb 2013) gaat over spiritualiteit met hierin o.a. meer informatie over The Law of Attraction, tips om van je lichaam te gaan houden, verschillende columns, verjongingstips, interviews met Jennifer Ewbank en Halle Berry, een interessant artikel over wat yoga met ons lichaam en geest doet, meditatietips voor beginners, het verhaal achter Harald van Panhuis (Zwaluwhoeve), lekkere recepten en fijne reistips. Wellness Magazine is verkrijgbaar voor €4,95.
Psychologie Magazine
Psychologie Magazine
Dit is een magazine over psycholgie en ‘jezelf leren kennen’ en hierboven zie je de editie van januari 2013 met hierin o.a. loslaten, tips om te kunnen veranderen, interessante interviews, columns en zelftests, een winter-doeboek vol leuke testjes, opdrachten, breinpuzzels en meer. Ik leer altijd zo ontiegelijk veel van de informatie uit dit magazine, leuk! Psychologie Magazine is verkrijgbaar voor €5,65.
Happinez
Happinez
Dit is een mindstyle magazine op het gebied van spiritualiteit, gezondheid, cultuur, reizen en wijsheid. Hierboven zie je nummer/editie 8 van 2012 over het thema ‘nieuw begin’ met hierin o.a. inspirerende portretten, de verbeeldingskracht van geur, een interessant artikel over de ‘nieuwe economie’ van geven en delen, de boeddhistische Beginner’s Mind, een prachtige reisreportage over Nieuw Zeeland, informatie over detoxen, gezonde recepten met noten erin verwerkt, leuke shoppingtips en verschillende columns. Ik vind de vormgeving van Happinez echt prachtig ook, niet geheel onbelangrijk voor de feel good ervaring natuurlijk. Happinez is verkrijgbaar voor €5,95.

Lees jij regelmatig tijdschriften? En welke feel good magazines lees jij graag?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Aerial
  Reply Aerial 18 december 2013 at 07:22

  Er zijn natuurlijk meerdere sites die dit onderwerp aanhalen het is maar et waar je zelf een goed gevoel bij krijgt denk ik altijd.

 • Avatar van Santje04
  Reply Santje04 4 februari 2013 at 22:09

  Reizen en Columbus zijn favoriet, en er is ook een cruise magazine wat 1x in het jaar uitkomt, die lees ik ook erg graag.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 6 februari 2013 at 09:02

   Dankjewel voor het delen van je tips, ik ga er eens in snuffelen! :)

 • Avatar van Santje04
  Reply Santje04 4 februari 2013 at 07:55

  Leuke bladen! Zoiets lees ik af en toe, maar lees zelf meer reismagazines.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 februari 2013 at 21:50

   Nu ben ik direct heel nieuwsgierig geworden naar welk reismagazine je het liefst leest?

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 3 februari 2013 at 16:54

  Leuke bladen, mijn moeder leest de happinez ook vaak! Ik ben zelf meer van de glossies en modebladen, maar af en toe een interieur- en kookblad vind ik ook leuk!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 februari 2013 at 21:54

   En wat is dan jouw persoonlijke magazine top 5? *nieuwsgierig*

   • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
    Reply Esther - Mango Sorbetto 5 februari 2013 at 16:18

    Uuhm ik lees graag de LINDA., vind Fab ook heel leuk, ben al zo’n 5 jaar geabboneerd op de Glamour maar die ben ik een beetje zat. Verder krijg ik de Vogue iedere maand binnen :)

 • Avatar van Xaviera
  Reply Xaviera 3 februari 2013 at 13:42

  Leuke magazines! Ik lees al jaren de Happinez en met Psychologie magazine ben ik ook al bekend maar de rest ken ik nog niet. Toch een keer proberen! :)

 • Avatar van Mirjam
  Reply Mirjam 3 februari 2013 at 12:39

  Leuke tijdschriften! Ik koop liever af en toe een losse in de winkel dan dat ik een abonnement neem. Kan ik lekker afwisselen :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 februari 2013 at 21:55

   Zo heb ik dat zelf ook met magazines, al merk ik dat ik bepaalde tijdschriften toch bijna elke editie lees. Dan is een abonnement veel voordeliger natuurlijk en heb je vaak nog een leuk welkomstcadeau ook ;)

 • Avatar van simon korving
  Reply simon korving 3 februari 2013 at 12:20

  Met de komst van deze bladen is de wereld er dan ook flink op vooruit gegaan; wie wil er nou geen huidcoach ;-))

 • Avatar van Les is more
  Reply Les is more 3 februari 2013 at 12:02

  Happinez is altijd chill, leuke weetjes en chille oefeningen en food!
  Come see my outfit post!
  xoxo

 • Avatar van Lisanneleeft
  Reply Lisanneleeft 3 februari 2013 at 11:42

  De eerste 2 heb ik nog nooit gelezen, van de laatste 3 ben ik fan :) Psychologie magazine en Happinez heb ik al de nieuwste editie, maar naar Wellness magazine over de law of attraction ben ik ook wel heel benieuwd!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 februari 2013 at 21:56

   Ik denk ook zeker dat dit magazine (en deze editie zeker met de LoA) echt iets voor jou is!

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 3 februari 2013 at 10:57

  Het wellness magazine, dat lijkt me wel leuk! xoxo

 • Avatar van Aisha
  Reply Aisha 3 februari 2013 at 10:57

  Ik lees ook psychologie magazine. Daarnaast vind ik ook de Quest psychologie en psyche & brein heel leuk om te lezen.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 februari 2013 at 21:57

   Die magazines moet ik ook maar eens meepakken, klinkt goed. Dankjewel voor de tip!

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 3 februari 2013 at 10:52

  Ik lees het psychologie magazine, de Happinez, ik haal ze niet altijd omdat ik het vrij prijzig vind, maar net als jij vind ik het heerlijke magazines om ook iets uit te leren.

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 3 februari 2013 at 10:38

  Leuke magazines! Ik lees graag de Flow, Quest en soms de Vriendin. Vroeger heb ik ook nog een poosje Happinez gelezen, maar dat was hem toch net niet helemaal voor mij.

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 3 februari 2013 at 08:56

  Leuk om te zien! Uit dit rijtje lees ik alleen Psychologie Magazine.

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 3 februari 2013 at 01:15

  Wow, wat een rijtje magazines die ik niet ken. Ik lees zelf alleen de elsevier en quest, haha. Maar dit lijkt me ook best tof!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 februari 2013 at 21:58

   Quest moet ik ook maar eens gaan halen, wordt nu al meerdere keren genoemd hier. Ben benieuwd :D

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 3 februari 2013 at 01:04

  Psychologie magazine vind ik ook altijd erg leuk om te lezen! En de Quest, zo’n heerlijk weetjes-tijdschrift. Love it!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 februari 2013 at 21:58

   Ik ben een sucker voor weetjes, ga de Quest dus zeker eens meenemen :))

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 3 februari 2013 at 00:24

  Ook santé en sommige van dezelfde die jij ook leest! Maar ook feeling.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 februari 2013 at 21:59

   Volgens mij is Feeling helaas niet in Nederland verkrijgbaar? Klinkt als een leuk tijdschrift namelijk..

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.