Beauty

Oriflame | Giordani Gold & More by Demi make-up

19 februari 2013

Oriflame | Giordani Gold & More by Demi make-up
Sinds kort zijn er enkele nieuwe producten in het make-up assortiment van Oriflame te vinden en vandaag wil ik jullie enkele items hieruit laten zien. Zo begin ik met het creëeren van een (close to) perfecte basis door middel van het Giordani Gold age defying radiance elixir en de age defying foundation en geef ik het geheel kleur met de prachtige More by Demi make-up collectie. Nieuwsgierig naar de producten en de look die ik ermee creëerde? Lees verder voor meer informatie, foto’s, swatches en de uiteindelijke make-up look.
Oriflame | Giordani Gold & More by Demi make-up Oriflame | Giordani Gold & More by Demi make-up
Giordani Gold age defying radiance elixir 15ml, €23,95
Dit product gebruik je als een basis onder je make-up, dus over je normale dagverzorging heen en je hebt maar een klein beetje product per keer nodig. In dit elixir zit o.a. provitamine B5, hyaluronzuur en mirte-extract en heeft hierdoor een effectieve anti-age werking. Door de lichtweerkaatsende micadeeltjes krijgt je huid er ook nog eens een mooie glow van. Het product heeft een zachte, aangename geur, trekt vlot in en voelt prettig aan op de huid. Het voelt meer aan als een serum dan als een foundationbasis en ik heb hierbij dan ook niet dat ‘siliconerige’ gevoel.

Giordani Gold age defying foundation 30ml, €22,95
Een foundation die licht genoeg is voor mijn huid, dat komt niet zo vaak voor dus ik begon al enthousiast met het testen van deze foundation. Ik heb deze in de lichtste kleur, Porcelain, maar er zijn nog 4 donkerdere kleuren verkrijgbaar. De foundation laat zich gemakkelijk over de huid verdelen en voelt heel erg hydraterend aan op de huid en ook dit product heeft een zachte, aangename geur. De dekking is medium te noemen, het maakt mijn huid zeker egaal maar sommige rode plekjes, mijn natuurlijke blos etc. zijn nog niet helemaal bedekt.
Oriflame | Giordani Gold & More by Demi make-up Oriflame | Giordani Gold & More by Demi make-up Oriflame | Giordani Gold & More by Demi make-up Oriflame | Giordani Gold & More by Demi make-up
More by Demi make-up palette €35,00
In de wit met goudbedrukte kartonnen verpakking komt een zwart fluwelen hoesje tevoorschijn met daarin dit goudkleurige palette, wat een plaatje! De verpakking is wel vingeradrukgevoelig maar het geeft zeker een luxe gevoel en doet me denken aan de Estée Lauder make-up verpakkingen. In het palette vind je 4 oogschaduws in bruintinten – waarvan de kwaliteit en de pigmentatie mij zeker niet tegenvallen! -, een blush, een creamy highlighter, 2 lipkleuren en 3 applicators. De combinatie van creamy en glossproducten samen met poederproducten vind ik persoonlijk niet heel erg fijn werken, naar verloop van tijd gaat er nu eenmaal poeder op de cream/glossproducten zitten en wordt het geheel wat viezig. Maar al met al is het zeker een prachtig palette met kleuren die bijna iedereen wel zullen flatteren.
Oriflame | Giordani Gold & More by Demi make-up Oriflame | Giordani Gold & More by Demi make-up Oriflame | Giordani Gold & More by Demi make-up
In de collectie zijn ook verschillende kleuren nagellak (€12,00 per stuk) en lipstick (€18,00 per stuk) terug te vinden en ik vind het bij onderstaande look het mooist om te gaan voor de zachte kleuren. De nagellakkleur die jullie hier geswatched zien is Daring Brown en de lipstick kleur die ik gebruikt heb is Princess Pink.

De nagellak lakt door de dunnere substantie en het platte, brede kwastje heel prettig en is volledig dekkend in 2 laagjes. De lipstick voelt lekker zacht en romig aan op de lippen, heeft een mooie pigmentatie en de kleur is perfect voor bij veel verschillende looks. Doordat de lipstick zo lekker romig is is even bijwerken na een hapje en een drankje wel gewenst, maar dat is een kleine moeite en is voor mij geen enkel probleem.
Oriflame | Giordani Gold & More by Demi make-up Oriflame | Giordani Gold & More by Demi make-up
Bovenstaande make-up look is een combinatie van alle bovenstaande producten, met uitzondering van de 2 lipkleuren uit het palette, en ik voegde er een wenkbrauwpotlood, donkerbruine eyeliner en een zwarte mascara aan toe. Ik vind de oogschaduwkleuren heel mooi staan bij de kleur van mijn ogen en hierdoor gebruik ik de laatste tijd weer steeds vaker bruintinten. Het is een look die bij alle gelegenheden wel geschikt is: handig als je een hele dag onderweg bent van verschillende afspraken en events en door gaat naar een etentje en feestje zoals ik wel eens heb. Ik hoef dan alleen een keertje wat bij te poederen en mijn lipstick bij te werken en heb de hele dag geen omkijken naar mijn make-up. Love it!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 20 februari 2013 at 20:23

  Wat een prachtige makeup allemaal zeg, mooie kleur lak!

 • Avatar van beautyforgirls
  Reply beautyforgirls 20 februari 2013 at 15:48

  De lipsticks en de palette vind ik erg mooi.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Budgetproof.nl
  Reply Budgetproof.nl 19 februari 2013 at 21:18

  De Daring Brown nagellakkleur ziet er wel héél mooi uit!

 • Avatar van stacey
  Reply stacey 19 februari 2013 at 16:44

  die palette is zo mooi en doet mij echt aan estee lauder denken..

 • Avatar van Tedje
  Reply Tedje 19 februari 2013 at 14:45

  Het palette is zooo mooi!

 • Avatar van Anotherfashionlover
  Reply Anotherfashionlover 19 februari 2013 at 13:45

  Ik vind het palette echt heel mooi! Die nagellak heeft ook een mooie kleur trouwens!

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 19 februari 2013 at 12:32

  Erg mooi palet zeg! Doet me idd ook denken aan Estée Lauder palettes. De look die je hebt gemaakt vind ik weer super mooi meis! De kleuren combi staat je goed :)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 19 februari 2013 at 11:29

  oeh mooi lakje :D

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 19 februari 2013 at 10:49

  Ik vind de oogschaduws echt prachtig! In het palette lijken ze meer rozig maar eenmaal geswatched zijn ze echt bruin toch? Of komt het meer door de foto dat ze in het palette minder bruin lijken?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 februari 2013 at 10:06

   Ze zijn inderdaad bruin, maar hebben wel een rozig/warm gloedje eroverheen waardoor de kleuren net wat specialers krijgen :)

 • Avatar van Jessie
  Reply Jessie 19 februari 2013 at 09:57

  Wat een mooi palette. De nagellak vind ik ook schitterend.

 • Avatar van lin
  Reply lin 19 februari 2013 at 09:15

  Wat een mooie collectie!
  Vind de nagellakkleur ook erg tof!

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 19 februari 2013 at 08:49

  Wat een prachtige palette!!

 • Avatar van debby
  Reply debby 19 februari 2013 at 07:34

  Ik vind het een heerlijk palette met een prachtige pigmentatie

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 19 februari 2013 at 06:43

  De palette is mooi! Ik ga hem dan ook zeker shoppen….. Ik had het nl al eerder gezien! ;-)

 • Avatar van Belllezza
  Reply Belllezza 19 februari 2013 at 01:42

  Wat een mooie producten! De look is ook erg mooi (:

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 19 februari 2013 at 00:59

  Dat lakje is pretty!!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.