Fashion

Plussize Model | Ashley Graham

8 februari 2013

Plussize Model | Ashley Graham
Ashley Graham is een plus-size model (Ford+ Models) uit Amerika, voornamelijk bekend om haar opdrachten voor de lingeriecollectie van Lane Bryant en ze stond in de lijst van de Top Plus Models of 2012 en Hottest bodies in the plus size modeling industry. Ze heeft al meerdere keren in verschillende magazines gestaan – waaronder Vogue – en deed campagnes van o.a. Levi’s en Marina Renaldi. In 2010 kwam ze nog groots in het nieuws vanwege de lingerie commercial voor Lane Bryant (waar mijns insziens helemaal niks verkeerd mee is!) die ik natuurlijk ook laat zien in het artikel. Kijk mee voor enkele prachtige foto’s en leuke filmpjes van plussize model Ashley Graham.
Plussize Model | Ashley Graham Plussize Model | Ashley Graham Plussize Model | Ashley Graham Plussize Model | Ashley Graham Plussize Model | Ashley Graham Plussize Model | Ashley Graham Plussize Model | Ashley Graham Plussize Model | Ashley Graham Plussize Model | Ashley Graham Plussize Model | Ashley Graham

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=JyCuITBD6dk?rel=0]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=-oFV9AJopug?rel=0]

Ik vind persoonlijk Ashley Graham één van de mooiste plussize modellen die wereldwijd bekend is en als ik zo informatie over haar lees, interviews nalees en filmpjes bekijk dan lijkt het me ook nog eens een heel erg leuke en lieve vrouw qua omgang. Als het aan mij ligt zou er in de media veel meer gebruik gemaakt mogen worden van vrouwen met een voller figuur, om zo een meer realistisch beeld af te geven.

Tip: op zoek naar leuke plussize kleding? Bekijk dan zeker dit grote maten webwinkeloverzicht!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Irin
  Reply Irin 19 juli 2013 at 19:27

  Wat ik me wel af vraag, is hoe het kan dat deze ‘plus size’ modellen geen onderkinnen hebben? Normaal gesproken zie je mij mensen die wat aan de stevigere (of soms nog nieteens) kant zijn, dat er toch al snel een onderkin groeit.. fascinerend. Mooie figuren in ieder geval!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 22 juli 2013 at 09:53

   Bij iedereen zitten de vetjes weer op een andere manier verdeeld, ik denk dat deze dames daarin ook gewoon geluk hebben gehad ;)

 • Avatar van Marije
  Reply Marije 9 februari 2013 at 21:36

  Ik vind haar echt prachtig! Zij is het ultieme voorbeeld van een mooie volle vrouw. Curves hebben is écht niet lelijk! :-)

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 8 februari 2013 at 14:08

  Ik ben blij dat er plus size modellen zijn, want al die iele meiden dat voorbeelden moeten zijn wordt je ook niet vrolijk van.

 • Avatar van Francisca
  Reply Francisca 8 februari 2013 at 12:55

  Mooie vrouw! En ik ben het eens met je laatste zin.

 • Avatar van Moniek
  Reply Moniek 8 februari 2013 at 12:16

  Erg mooie vrouw inderdaad!

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 8 februari 2013 at 11:39

  Wat een mooie vrouw! Dat haar en die huid, gorgeous!

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 8 februari 2013 at 11:01

  Ze is echt een prachtig!! Hoewel ik niet alle foto’s even classy vind, maar dat komt niet door haar lichaam, meer door de styling.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 februari 2013 at 11:34

   Ik geef je daarin wel gelijk, maar dat komt wellicht doordat ze voornamelijk lingeriemodel is en dan gaat het toch vaak de kant van ‘meer bloot’ op ook. Logisch eigenlijk, maar toch ;)

   • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
    Reply Esther - Mango Sorbetto 8 februari 2013 at 11:41

    Ik vind de meeste van de lingerieshoots wel okay! Maar bijvoorbeeld die laatste foto, met die high waisted short.. qua styling ben ik daar niet zo weg van ;-) Maar ik ben verder echt gek op plus size modellen. Zelf zit ik er een beetje tussenin; nogal slank bovenlijf maar stevig onderlijf en over m’n benen ben ik dan ook altijd vrij onzeker. Het is verfrissend om dan zulke mooie modellen te zien die ook zulke benen hebben, en gewoon prachtig zijn!

 • Avatar van Stell
  Reply Stell 8 februari 2013 at 11:01

  Jeetje wat is het een mooie vrouw, niet alleen haar figuur maar vooral haar gezicht.. ik denk dat de uitstraling is wat telt en dat dat je uiteindelijk ook aantrekt in een reclame, op de catwalk en in tijdschriften :)

 • Avatar van Leonella
  Reply Leonella 8 februari 2013 at 09:58

  Misschien een stomme vraag, maar waarom is dat een BANNED commercial?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 februari 2013 at 11:37

   Deze reclame mocht niet uitgezonden worden in Amerika op o.a. ABC en Fox omdat het te aanstootgevend en ongepast zou zijn. Onzin natuurlijk! Ashley reageerde er op in een interview: “The Victoria’s Secret girls can flaunt around their panties all day long. But when there’s a bigger woman with a little bit extra, they snipped it out immediately.” Jammer he?

   • Avatar van Leonella
    Reply Leonella 8 februari 2013 at 23:20

    superflauw!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 8 februari 2013 at 09:23

  Ik wou dat ik er zo plussize uitzag. Wat een mooi figuur!

 • Avatar van Rebecca
  Reply Rebecca 8 februari 2013 at 09:23

  Prachtige vrouw! Als plus-plus size zijnde vind ik het wel een beetje intimiderend, eerlijk gezegd, dat met haar figuur zij ook als plussize word gezien. Ik vind het juist een mooie, gezonde figuur. Ben ik nou zo gek?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 8 februari 2013 at 09:29

   Nee, ik vind jouw gedachte daarin helemaal niet gek. Maar voor in de ‘plussize modellenwereld’ is dit toch echt plussize te noemen (waar haar maten voor de rest van de wereld meer een gemiddelde maat is). Prachtig is ze in ieder geval!

   • Avatar van Rebecca
    Reply Rebecca 8 februari 2013 at 12:19

    Dat is ze zeker. Ik vind het alleen zo erg dat iemand met een gemiddelde maat (wat is ze, een 42-44?) pluyssize moet worden genoemd omdat de modewereld dat vindt. Gelukkig is dit een beetje aan het veranderen.

 • Avatar van Ike
  Reply Ike 8 februari 2013 at 06:38

  Mooie fashion voor een wat maatjes meer bestaat dus toch!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 8 februari 2013 at 00:39

  Oeh gorgeous figuur :3

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.