Beauty

Rimmel Apocalips

2 februari 2013

Rimmel Apocalips
Al vanaf het moment dat ik deze lipglosses in december in mijn handen kreeg ben ik er heel enthousiast over en nu kan ik er dan eindelijk meer over vertellen. “Het einde van kleur zoals je die tot nu toe kende is voorbij.” Het is tijd voor een nieuw lipfenomeen van Rimmel: de Apocalips lip lacquers. Deze lipgloss combineert de intense kleur van een lipstick met de glans van een lipgloss, zit vol met kleurpigmenten en draagt ook nog eens heel comfortabel op de lippen. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, review, swatches en full-face foto’s.
Rimmel Apocalips Rimmel Apocalips
De lipglosses komen in een mooie verpakking waarvan het uiteinde van de dop me doet denken aan een kristal. De zwarte kleur van de huls laat via een kleurverloop onderaan zien welke kleur je kan verwachten. Handig als je meerdere kleuren in je make-upverzameling hebt omdat je zo direct de juiste kleur kan vinden. Je brengt de lipgloss aan met een sponsapplicator waarin een soort gaatje zit (microreservoir) waardoor je met één keer direct je beide lippen mooi kan kleuren.
Rimmel Apocalips
Ik vind de pigmentatie van deze lipgloss echt helemaal top, al lijkt dat bij de gouden nudetint amper op te vallen op de foto. Mijn favoriet van de bovenstaande kleuren? De fuchsiaroze Apocaliptic! Ze brengen makkelijk aan, hebben een prachtige glans, plakken niet, dragen prettig, de kleur blijft voor een gloss ook nog eens een flinke tijd aanwezig èn de formule droogt mijn lippen niet uit. Ik ga zeker nog even naar de winkel voor een zachtroze ‘elke dag’ kleurtje. Love these! ♥

De Rimmel Apocalips is vanaf februari verkrijgbaar in 7 kleuren bij verschillende warenhuizen en drogisterijen voor €10,99 per stuk.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 4 februari 2013 at 10:56

  Mooie kleuren! De nude en roze staan je echt erg goed meis :) Ben wel benieuwd naar deze lipgloss/lipsticks. Of ze lekker lang blijven zitten bij mij. Ben echt wel verslaafd aan lipgloss maar blijft nooit zo lang zitten bij mij haha. Die bleke spreekt me erg aan, misschien 1 tintje donkerder en ik heb weer een favoriet te pakken hihi. Nu heb ik net 3 lipglossjes van Too Faced gekocht (uitverkoop bij Sephora). Dus zal nog even moeten wachten vind ik.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 februari 2013 at 21:44

   Oehhh Too Faced is ook zo’n mooi merk! ♥

 • Avatar van Santje04
  Reply Santje04 4 februari 2013 at 07:51

  Die zien er echt goed uit zeg. Ik hou zelf niet zo van felle kleuren, maar het staat je erg goed.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 februari 2013 at 21:51

   Ik draag het in het dagelijks leven ook niet zo heel erg vaak, maar vind het voor een feestje wel leuk om eens mee uit te pakken. Dankjewel! :)

 • Avatar van Mariel
  Reply Mariel 3 februari 2013 at 21:08

  Mooie kleuren! Ze zijn goed gepigmenteerd :)

 • Avatar van BeautyByTS
  Reply BeautyByTS 3 februari 2013 at 19:04

  Ze zien er goed uit!!

 • Avatar van Esther - Mango Sorbetto
  Reply Esther - Mango Sorbetto 3 februari 2013 at 16:55

  Wat een toppigment zeg! Deze wil ik zeker uitproberen!

 • Avatar van Elly
  Reply Elly 3 februari 2013 at 15:19

  Ik ben dol op lipglosses met de pigmentatie van een lipstick! De fuchsia vind ik ook het mooist :)

 • Avatar van Mieke
  Reply Mieke 3 februari 2013 at 14:44

  Erg mooie kleuren zeg! Deze lipgloss wil ik wel eens proberen!

 • Avatar van stacey
  Reply stacey 3 februari 2013 at 08:59

  ze staat je allemaal heel erg mooi :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 februari 2013 at 21:57

   Ahww, dankjewel Stacey!

 • Avatar van Cornelia
  Reply Cornelia 2 februari 2013 at 23:08

  wauw goed gepigmenteerd !!

 • Avatar van jana
  Reply jana 2 februari 2013 at 20:20

  Ik vind zowel de verpakking als de werking ervan er mooi uitzien en mooie kleurtjes ook :D x

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 2 februari 2013 at 17:41

  Ooh waaauw! Ik ben fan van de rode! xoxo

 • Avatar van Inclassable
  Reply Inclassable 2 februari 2013 at 13:09

  wow wat een pigmentatie! heel mooi, ook de lichte middelste kleur :)

 • Avatar van Vera
  Reply Vera 2 februari 2013 at 13:00

  Apocaliptic is denk ik ook wel mijn favoriet, ze blijven zó lang zitten!

 • Avatar van Suzanne
  Reply Suzanne 2 februari 2013 at 11:54

  Ik vind ze zo mooi en ze zijn ook zo fijn aan te brengen!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 2 februari 2013 at 10:28

  Die felle kleuren staan je echt heel gaaf. Ik kan niet wachten tot ik Apocaliptic kan kopen :D

 • Avatar van lin
  Reply lin 2 februari 2013 at 10:18

  Die rechtse is echt heel erg tof!

 • Avatar van danique
  Reply danique 2 februari 2013 at 09:54

  de roze staat je goed hoor !
  ik vind de verpakking ook zo leuk :D

 • Avatar van Sofie
  Reply Sofie 2 februari 2013 at 09:04

  Prachtige kleuren!

 • Avatar van Redhotjillypeppers
  Reply Redhotjillypeppers 2 februari 2013 at 07:36

  Wat een pigmentatie voor een lipgloss ! Ziet er mooi uit.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 2 februari 2013 at 01:33

  Ik vind de pigmentatie echt amazing :D gorgeous!

 • Avatar van Kelly
  Reply Kelly 2 februari 2013 at 00:46

  Apocaliptic staat je super!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 2 februari 2013 at 00:36

  Ze zijn prachtig!!!!
  Ik houd helemaal niet van lipsticks maar deze super goede gepigmenteerde lipglosses lijken me wel wat :)

 • Avatar van Les is more
  Reply Les is more 2 februari 2013 at 00:32

  Ziet er prachtig uit!

  xoxo
  Doe mee met mijn Vintage winactie!

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.