Beauty

Rimmel | Fire cracker collection

28 februari 2013

Rimmel | Fire cracker collection
Naast de nieuwe cocktail colour in a flash nagellakcollectie van Rimmel zal er komende maand nog een collectie verkrijgbaar zijn, de Fire Cracker Collection die in gelimiteerde oplage in de winkels zal liggen. Een vrolijke nagellakcollectie die uit 5 verschillende kleuren bestaat waarmee je op elk moment van de dag de vrolijkheid in huis haalt, klaar voor een feestje en laat de zomer maar komen! Lees verder voor meer informatie, foto’s en nagelswatches.
Rimmel | Fire cracker collection Rimmel | Fire cracker collection Rimmel | Fire cracker collection Rimmel | Fire cracker collection Rimmel | Fire cracker collection
De eerste drie kleuren zijn 026 Hot Chick, een dieproze kleur die enigszins jelly overkomt, 046 Shout Out Loud, een donkere, mosgroene kleur met een mooie creamy finish en 054 You’re a Cracker, een oranje kleurtje welke perfect zal zijn voor Koning(s/inne)dag. Alledrie de kleurtjes hebben 2 laagjes nodig voor een mooie dekking, al lijkt de roze kleur in sommig licht nog een beetje transparant. De finish van dit lakje vind ik ook iets meer jelly neigen en deze lakjes zijn wat transaparant. Dit is tegelijkertijd ook mijn favoriete kleurtje uit de gehele collectie, omdat ik het een perfect roze kleurtje vind voor bij mijn huidtint (en ik er de zomer van in mijn bol krijg).
Rimmel | Fire cracker collection Rimmel | Fire cracker collection Rimmel | Fire cracker collection
Vervolgens zijn er ook nog de kleuren 057 Just Buy Me, een diepgele kleur met een creamy finish die helaas in 3 laagjes nog niet volledig wil dekken, en 271 High Energy, een koraalrode kleur (in het echt minder fel dan op de foto) met een creamy finish die volledig dekt in 2 laagjes.

Persoonlijk vind ik het geen heel erg knallende collectie en vind ik de kleuren weinig verrassend, maar er zitten er zeker bij die ik in de zomer zal gaan dragen. Door het platte, brede kwastje lakken ze trouwens wel heel erg prettig. De Rimmel fire cracker nagellakken kosten €4,99 per stuk, bevatten 8ml per flesje en zijn in maart in gelimiteerde oplage verkrijgbaar.

Wat vind jij van deze nagellakcollectie? Welke kleur spreekt jou het meest aan?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien
  Reply Evelien 3 maart 2013 at 17:31

  Ik vind de kleuren niet heel boeiend (vrij standaard), maar door de jelly finish toch ook wel weer leuk! Vooral Hot Chick is een gaaf kleurtje :)

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 28 februari 2013 at 17:45

  Leuke zomerse kleurtjes! De groene vind ik wel heel gaaf!

 • Avatar van Lin
  Reply Lin 28 februari 2013 at 17:21

  De rode kleuren vind ik errug tof!!

 • Avatar van Stell
  Reply Stell 28 februari 2013 at 16:55

  Wauw, vooral You’re a Cracker vind ik prachtig.. ook voor als het geen Koninginnedag is!

 • Avatar van Make Up For Women
  Reply Make Up For Women 28 februari 2013 at 16:48

  Hele leuke kleurtjes! Vooral die roze/oranje kleur vind ik heel mooi!

  Liefs

  xoxo

 • Avatar van Mariel
  Reply Mariel 28 februari 2013 at 16:20

  Mooie lakjes!

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 28 februari 2013 at 15:56

  Call me just buy me…..;-)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 28 februari 2013 at 15:55

  Super leuke kleurtjes!

 • Avatar van Mariska
  Reply Mariska 28 februari 2013 at 14:43

  Hot Chick vind ik mooi!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.